Arama sonuçları: *

1. B

pc ye kulaklığımı bağlıyorum algılıyor ama mic ses vermiyor

mesela dc de mikrofon testi yap diyorum çok küçük sarı bar çıkıyor biraz sonra geri gidiyor nereden sesi alıyor bilmiyorum ama mikrofona konuşsamda ses gitmiyor lütfen bilgi sahibi olan biri varsa yardım etsin kulaklığı daha yeni adlım nasıl kullanıcağımı tam bilmiyorum
  2. B

pc me uygun ram bulamıyorum

bende baya eski bir pc var bildiğim kadarıyla max 8 gb ram destekliyor 2 slot var ve her slota 4g ram düşüyo max ddr2 olucak ama ram bulamıyorum internette sizce ddr3 alsam bir sıkıntı olurmu?
  3. B

klavye önerisi lazım

yeni duydum adı sanırım genel olarak %60 klavye diğe geçiyor yanlış bilmiyorsam eğer yani klavyenin sağ tarafında sayı yazma yerleri yok sadece harfler ve f tuşları yer alıyor bu klavye hakkında bilgi sahibi olan varsa bir kalvye önerebilir misiniz? teşekkürler şimdiden (bütçem yaklaşık 800 tl...
  4. B

steam indirme başlatılıyor ekranında durdu

steam indirme başlatılıyor ekranında durdu yaklaşık 10 dakikadır hala aynı başka şeylere tıklayabiliyorum ama oyun yüklenmiyor
  5. B

DDR 4 ram destekleyen bilgisayara DDR 3 takarsak ne olur

DDR 4 ram destekleyen bilgisayara DDR 3 takarsak ne olur
  6. B

i7 3770 ve gtx 750 ti için anakart önerisi birde kaç watt psu gerekli sizce?

i7 3770 ve gtx 750 ti için anakart önerisi birde kaç watt psu gerekli sizce?
  7. B

İNTEL PENTİUM E2200 İŞLEMCİ İÇİN UYUMLU EKRAN KARTI

İNTEL PENTİUM E2200 İŞLEMCİ İÇİN UYUMLU EKRAN KARTI
  8. B

pc önerisi yapabilirmisiniz ???????

arkadaşlar bir bilgisayara ihtiyacım var daha çok ders için kullanıcam ama yazda geliyor malum oyunda oynıyacağım ister istemez oynadığım oyunlar şunlar oluyor Minecraft,Roblox,TF2,GTA5 bunları kaldıra bilecek ve uygun bütçeli bir sistem söyleyebilirmisiniz
  9. B

laptopumda karıncalar var

teşekkürler knk
  10. B

laptopumda karıncalar var

Arkadaşlar laptopumun içinden karıncalar çıkmaya başladı bu bir sorun yaratabilirmi?
Geri