Arama sonuçları: *

1. Y

20 k hazır sistem önerisi

20 k param var iyi bir oyuncu PC si almak istiyorum yardımcı olur musunuz
  2. Y

Proje aldım ama etki etmedi

Sınav notlarım 80 60 1686563360 İlk sınav 80 2.60
  3. Y

Proje aldım ama etki etmedi

Selam arkadaşlar ben proje aldım Türkçe dersinden ama hiç etki etmemiş projeden bile 100 aldım normal mi
  4. Y

27-28 k hazır sistem

Başka sistem yokmu acaba
  5. Y

27-28 k hazır sistem

Bulabilirmisin ben bulamıyorum
  6. Y

27-28 k hazır sistem

Beyler 27 k param var hazır sistem almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  7. Y

Sistem çalışmıyor ne yapmam gerekiyor

Acaba siz instgram veya discord kullanıyorsanız oradan yazisabiliriz
  8. Y

Enabled e aldım gene kaydedince ayarlara atiyor
  9. Y

Knk boot kısmında full screen logo var fast boot var VGA support var USB support var PS2 devices support var Network stack driver support var bide uefi boot var enabledmi diyim hepsine yoksa disabled mi 1679589665 Anakart tımı bilmiyorum maalesef
  10. Y

American Megatrends den çıkamıyorum

Arkadaşlar ben bilgisayarı açtım açtığımda beni biosa attı çıkıyorum gene bios çıkıyor karşıma ne yapmam gerekiyor
  11. Y

Çıkmış knk taktım çalışdi ama bios yerinden çıkamıyorum ne yapmam gerekiyor 1679584507 Çıkmış geri taktım çalıştı ama bios ekranına atiyor beni geride çıkamıyorum
  12. Y

Evet efendim açık 1679517489 PSU şalteri açık 1679517512 Onu nasıl yapicam acaba
  13. Y

Arkadaşlar olay şöyle oldu; ben okula gittim okuldan geldikten sonra PC'yi açayım Dedim düğmeye güç düğmesine bastım açılmadı belki kablo çıkmıştır diye arkasını kontrol ettim her şey aynı yerinde takılıydı. PC hiç açılmıyor ses bile çıkarmıyor sizce ne yapmam gerekiyor?
Geri