Arama sonuçları: *

1. otterthesamurai

Millenicom çöktü mü?

faturalarımı düzenli ödüyorum, bireysel müşteri destek hattını aradım ve sabah 6'da düzeleceğini söylediler ve öyle de oldu fakat hala online işlemler girişi için sms kodu gelmiyor. millenicom'u aradığımda da bununla ilgili bir menüye aktarılamıyorum.
  2. otterthesamurai

Millenicom çöktü mü?

Arkadaşlar 10dk önce aylardır kesilmeyen internetim kesildi, şimdi millenicom online işlemlere girmek istediğimde sms gelmiyor ve giriş yapamıyorum. Aynı sorunh yaşayan başkaları var mı? Durumla ilgili bilgisi olanlar aydınlatırsa çok iyi olur, herkese iyi forumlar. Ek: bireysel müşteri...
  3. otterthesamurai

Egzoz fansız kasa kullanmak

Eğer kasada tek fan varsa bile bunu egzoz fanı olarak kullanın, içerideki sirkülasyonun en önemli elementi egzoz fanıdır. Egzoz olmazsa içeri giren hava çok türbülanslı olur ve iyi akış sağlanmaz.
  4. otterthesamurai

🔥İndirim Lego Arazi Yarış Arabası Kuponla 469

Kupon ve hepsiburada world puanlarla beraber bir tane arazi yarış arabası çektim bir tane, eyvallah.
  5. otterthesamurai

Bayon mu Clio mu? Hangisini almalıyım?

İkisinin de yakıtı aşağı yukarı aynı, performans olarak da pek farkları yok. Bana kalırsa clio tercih ederim çünkü bayon'un sürüşü çok kötü, direksiyon desen g29'dan hallice (clio da neredeyse aynı hissi veriyor ama en azından bayondan iyi), manevra kabiliyeti çok çok geride, iç mekan dizaynı...
  6. otterthesamurai

❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

şimdi bunu alsam tv'ye gözüm alışmaz onu da oled yapmak gerekir, dur yere 110k masraf yapmaya gerek yok 😅
  7. otterthesamurai

R5 5600 SİSTEME RTX 3080 ALINIR MI?

darboğaz muhtemel fakat frisby marka bir psu'ya 3080 emanet etmeyin, önce güç kaynağını sağlam güvenilir bir markadan seçmenizi öneririm.
  8. otterthesamurai

❌İndirim Bitti! SEBOREİK DERMATİT (Kuru saçlar için indirim) olanlara Vichy Dercos indirimde

Yıllarca çekmiş birisi olarak başlıca etkenler stres, hijyen, yüksek kafein tüketmek, fazla baharatlı beslenmek, soğuk havalar, şampuan ve su değişimi diyebilirim. Kullanacağınız tıbbi şampuanları da önce yüksek sıklıkta kullanıma başlayın fakat zamanla kullanım sıklığını azaltın fakat asla...
  9. otterthesamurai

Erkek Cüzdan Önerisi İstiyorum

Tam da dün akşam cüzdan arayışına girmiştim :D ama benim kriterlerim daha farklı. ufak boyutlarda, iki bölmeli, ince, kumaş, kimlik ehliyet dahil 4-5 kart taşıyabileceğim, nakit para olarak da çok kapasiteye gerek olmayan bir ürün aradım ama bulamadım :)
  10. otterthesamurai

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

turuncuda gözüm kalmıştı ama mavisinden çektim bir tane :(
  11. otterthesamurai

Yardım iPhone pil sağlığı hakkında (7.5 ayda %95)

7.5 ay yaklaşık 220 gün yapar ve senin pilin 299 defa boşalıp doldurulmuş, yani yoğun bir kullanım senaryosu olduğunu anlıyoruz. Böyle bir durumda her şey gayet normal görünüyor.
  12. otterthesamurai

Çözüldü✓ R5 3600 sıvı soğutucu mu 5600 mü

stok soğutucu ile thermal throttle yaşıyorsan bu sorunu çözsen bile r5 5600 güncellemesi kadar etki edeceğini sanmam, bütçen varsa sistemini r5 5600'a güncelle yoksa araştır ortalama bir overclock ile r5 3600 valorantta kaç fps verebiliyor ona göre bir seçim yap bence. 1714178822 1714178890 bu...
  13. otterthesamurai

Sistemimi istediğim şekilde optimize ettim ve paylaşıyorum

Öncelikle merhabalar, eğer konu farklı sub-forumda açılmış ise kusura bakmayın en uygun yerin burası olabileceğini düşünüyorum. AMD R5 5600 Gigabyte B450 M K Gigabyte Eagle RTX 3060 12GB Corsair Vengeance RGB RT 2x16GB Kioxia Exceria G2 2TB FSP Hydro G Pro 750W Donanıma sahip sistemimi biraz...
  14. otterthesamurai

AM4 CPU Optional fan headerslı anakart önerisi

Arkadaşlar sıvı soğutma için cpu optinal fan headersına sahip am4 anakart ihtiyacım var, bütçe ne kadar düsük olursa o kadar iyi ve tercihen iki adet system fan portu olabilir.
  15. otterthesamurai

Yardım Kasamı değiştiriyorum, tavsiye/öneri

Merhabalar arkadaşlar, mevcut sistemimi aerocool atomic model kasaya taşıdığımdan beri rtx 3060 ekran kartım boştayken de yükteyken de normalden fazla ısınıyor. Sorunu çözmek için önce kule tipi işlemci soğutucudan 240mm sıvı soğutmaya geçtim. Aslında epey işe yaradı, yükteki sıcaklık neredeyse...
  16. otterthesamurai

Öneri Havit Gamenote KB884L için keycaps

Merhabalar, Havit Gamenote KB884L klavye aldım, bir husus hariç her şeyinden memnunum. Klavyenin keycapslerindeki karakterler şeffaf değil, bu yüzden karanlıkta ve loş ışıkta backlight ne renkte ve parlaklıkta yanarsa yansın okunmuyorlar. Bundan dolayı keycapsleri değiştirmek istiyorum fakat...
  17. otterthesamurai

🔥İndirim DeepCool LE300 Sıvı Soğutucu 1.150 ₺

Bugün altunizadedeki sinerjiden LE500 aldım 2300'e 🥲
  18. otterthesamurai

❌İndirim Bitti! Baytas likrali boxter 11 tl gri renk

Üzerinde BAYTAŞ yazan bir boxer giymek için çok genç olduğumu düşündüm nedense sadfsdfscacs
  19. otterthesamurai

Ana Konu DONANIM ARŞİVİ: KANDIRILDIK VİDEOSU ( Herkes DLSS 3.0 Açabilecek? )

bir iki defa kapatıp açıp deneyince oldu :D çok teşekkür ederim
  20. otterthesamurai

Ana Konu DONANIM ARŞİVİ: KANDIRILDIK VİDEOSU ( Herkes DLSS 3.0 Açabilecek? )

sağol dostum ama bu da işe yaramadı :(
Geri