Arama sonuçları: *

• Users: TB_12
  • Order by date
  1. T

450₺ Bütçe mouse önerisi !

Bence rampage smx g65 alın 2 3 yıldır kulanıyorum 10 numara mouse siddetle tavsiye ederim ama aldıgınız yerde önemli güzel bir yerden almasanız hisiyatı kalite zayıf olur iyi formlar
  2. T

Gta 5 de detayları göremiyorum

Merhabalar gta 5 online da kaç mermim kaldı sag üste ki paramı polis yıldızlarını yarısta f ye basıılı tutunca o dolan kırmızı çizgiyi göremiyorum ben devamlı olarak bunların ekranda gözükmesini istiyorum forum forum gezdm ama istedigmi bulamadım sadece sol alta hartia var ekranda daha bir sey...
  3. T

Beyler Gta 5 oynarken ani drop yiyorum

Driver boster la tüm Driverleri indirin ve güncel tutun işe yaricaktır oyna girmeden öncede oradan oyun performansı etkinleştir gibi bir şey var onu açarsınız bi 30 40 fps fark oluyor du bende
  4. T

Öneri kulak üstü kulaklık önerisi ? Yardımcı olan yok :/

Çok özür dilerim biraz hızlı okumuşum galiba ama gaming alırken aklında bulunur artık 😁 hayırlı ramazanlar iyi günler
  5. T

Öneri kulak üstü kulaklık önerisi ? Yardımcı olan yok :/

Rampage Rm k3 var ben 250 gibi bir fiyata aldım suan 600 550tl civarı eger kafanız büyükse çok rahat ve kulak pedleri aşırı yumusak çok memnunum usb giriş istiyor hem telefon hem leptop için kulanıyorum şiddetle öneririm ayrıca 7.1 dir.
  6. T

600 TL Bütçe ile alınabilecek en iyi mouse.

Ben rampage smx g65 kulanıyorum uzun zamandır hiç bir sorum görmedim bence üzülmesin ama rampage istemiyorsan oynadıgın oyuna elinin büyüklüğüne göre araştır ama marka olarak rampage şasma derim
  7. T

Tlahuncer ekran kartını kulanmıyor

Tl ayarlarında sıkıntı yok diyorum ki islemciyi kulanıyor ekran kartını kulanmıyor nolmalde oyun grafik ayarlardan göz at digip tlauncheri seçerdim yüksek performans olarak ayarlar ekran kartını kulanırdı simdi olmuyor fps limit falan degil
  8. T

Çözüldü✓ Bu gaming notebook alınır mı? Yada daha iyisi ve fiyatı uygun varmı?

Asusdan şasmayın hocam əgər birazcık daha koyabilrseniz asus rog strix g15 öneririm size
  9. T

Tlahuncer ekran kartını kulanmıyor

Merhaba donanım arşivi Rtx3060 bir leptoba sahibim ve win11 yüklü tlahuncerde 60 fps yi geçmiyor ve islemciyi kulanıyor %100seklinde darbugaz gibi sorunlar yasıyorum bunu nasıl düzeltebilirim nasıl ekran kartını kulanabilirim? Simdiden teşekkürler
  10. T

Öneri Max 30K Laptop Önerisi (Güncel)

Ben 32.500 e msi katana gf 76 11ue 3060 aldım gayet memnunum bence msi veyahut asus bakın hp den taraftar degilim w hakında çok bilgim yoktur ben msi derim baska bir şey demem iyi günler dilerim
  11. T

Öneri Max 30K Laptop Önerisi (Güncel)

Suanda deli gibi indirimde olan 4050 msi bir leptob var ben 3060 msi katana gf 76 11ue aldm 32.500e bence fırsatı kaçırma msi benm gözümde 1 numaraları marka linki...
  12. T

Çözüldü✓ Nvidia geforce game ready sürücüsü indirdikten sonra indirme butonu yine geliyor

Merhaba donanım arşivi Nvidia geforce experience de game ready sürücüsünü indirmeme ragmen yeniden indirme butonu geliyor ve yine indirmemi istiyor bunu nasıl düzeltebilirim win11home kulanıyorum Simdiden teşekkürler
  13. T

Çözüldü✓ Msi katana gf 76 11ue-470tr hangi ram almalıyım

Çok teşekkür ederim hocam
  14. T

Çözüldü✓ Msi katana gf 76 11ue-470tr hangi ram almalıyım

Merhabalar elimde yukarıda belirtmis oldugum leptop var içinde 8x8 ram var ben bunu 16x16 yapmak istiyorum ama ramlerin üstündekii id falan bilmiyorum yani nasıl ram alacagım ne almalıyım 2 bin tl ye kadar bütcemi zorliyabilririm ddr4 simdiden teşekkürler
  15. T

Çözüldü✓ Yeni aldıgım msi katana gf 76 11UE leptopda nvidia ayarlarını yapamıyorum

Merhabalar donanımarşivi Yakın zamanda almıs oldugum Msi katana gf 76 11UE win11 Rtx3060 internet i7 11800h 16gb (8*8) Bir leptoba sahibim nvidia denetim masası ayarlarını yapamıyorum hem hem performans hem görünüs kalitesi oyun deneyimi istiyorum ne tür ayarlar yapmam gerekiyor simdiden...
Geri