Arama sonuçları: *

• Users: Nerld
  • Order by date
  1. N

Yardım ve destek ÇOK ACİL

Pahalı ve kötü sistem.Yerel bilgisayarcıdan alınmaz internette tonla oem paket var en kötüsü bile bundan iyidir.
  2. N

❌İndirim Bitti! Harley Davidson Siyah Erkek Deri Bot | 1847TL | DİP FİYAT

Aynen hiç tavsiye etmem aldım iade ettim adım atarken ayakkabıyı bacağınla kaldırıyorsun sanki:kekw:
  3. N

🔥🔥NVIDIA YENİ KART TANITIMINI DURDURU🔥🔥

9070 XT son kale artık
  4. N

7800X3D için aldığım bu anakart nasıl arkadaşlar?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DFYZCPYW?ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_80AVF1BZXMVT0K99CZWV Böyle bir fırsat vardı bugün ama matx değil belki sizin işinize yaramıyordur.
  5. N

SK Hynix CJR Maksimum OC Değerleri

Dediğim gibi sadece ai değil kullanıcıların paylaştığı ram profillerine de bakıyorum.Bu bir açıklama olmadı sebebi nedir yani şuan stabil ise neden yükselteyim değerleri onu soruyorum?
  6. N

@MeGaDave06 Hocam dediğiniz gibi fast boot'u kapattım,retry count'u 2 yaptım.Twtrs'yi 4 yaptım ve şuan sorunsuz 1.4 voltaj ile çalışıyor.1.42 deneyip latency değişecek mi diye baktım değişmedi.Aida64 58.2 sabit ns alıyorum.Böyle bırakacağım artık.Ama "Twtrl 12 de kalacaksa Trtp 12 Twr ise 24...
  7. N

Hocam bunun sebebi ne twtrl 12 kalsa ne olur?Ttrdlyi 6 yaptım geri.1.4 voltajın üstüne çıkmak istemiyorum açıkçası böyle kalsa olur mu?
  8. N

@MeGaDave06 Hocam en son değerlerim böyle.tRRDL'yi 5 ve tWTRL'yi 12 yaptım en son bunun testlerini yapacağım ve bırakacağım artık yoksa işin b*ku çıkacak :D.Teşekkürler yardımcı olduğunuz için.Bu arada siz bu kadar uğraşıyorsanız bu işle kesin Samsung b die vardır sizde :D.
  9. N

Hocam benim anakart da eski olduğundan öyle yüksek voltajlara çıkmayacağım en son ayarlamaları yapıyorum sadece :)."forumda görseli var öyle yapın" kısmını anlamadım ayarlarınız böyle kalsın diyorsunuz herhalde.Aynen zaten benim düşüncem de o B350 anakartta bu değerlere ulaşmam da mucize...
  10. N

Hocam sizin verdiğiniz ayarların hepsi değil de işte tRTP 8 tWR 16 yapacaktım dediğiniz gibi,karıştırıp dalgınlıkla tWR yerine tRDWR'yi 16 yaptım ekran siyah oldu gelmedi.
  11. N

Hocam yaşadım bu arada tWR değerini 16 yapacağıma tRDWR değerini 16 yaptım tornavida ile cmos reset ile bios ayarlarını baştan tek tek doldurdum :kekw:
  12. N

Hocam ayarlarla oynadım şuan stabil testleri yaptım daha ilerlesem mi bırakayım mı böyle bir detaylı bakın size zahmet. Değişen ayarlar: tRDRD_SCL 5->4 tWRWR_SCL 5->4 tRTP 14->10 tWR 26->20 tRRDS 6->4 tRRDL 9->6 tFAW 38->16
  13. N

Hocam 1.42 yaptım yine 62 ns... (Güncelleme:5 dakika sonra yeniden yaptım 58.9 ns çıktı.)
  14. N

1080P Oled panel mi 4K IPS panel mi

3440x1440 oled al en güzeli
  15. N

Hocam tamam deneyeceğim ama önce bir soru,hızımı alamadım tRRDS tRRDL ve tFAW değerlerine de dokundum :D.6-9-38'den 4-9-16'ya ayarladım ai tavsiyesi ve reddit'teki diğer kullanıcıların yaptıklarına göre.Ama aida64'te ne tRFC ne bu değerler artış sağlamadı hatta 58 59 olan ns 61 62 oldu neden acaba?
  16. N

@MeGaDave06 Hocam güvenli olsun tRFC'yi 504 yapmayı deneyeceğim voltaj aynı mı kalsın 1.42 yapayım mı? Güncelleme: trfc'yi 540 yaptım 1.4 voltaj ile sorun vermedi testlerde şuan.
  17. N

Buyrun sizi mi kıracağım :) aklıma tek takılan tRFC değeri hocam 630 fazla mı az mı anlamadım genelde 500'lerde yapanlar çok gördüm bu çiple ama yapay zekalar eski anakartların vrmleri kaldırmaz daha düşüklerini yapmak stabiliteyi bozabilir demişti.Bu arada hardcore oyuncu değilim hikayeli oyun...
  18. N

@MeGaDave06 Hocam 1usmus V3 de yaptım onda da sorun çıkmadı.OCCT'de ram stability test yapmıştım 1 saat %90 ayarda.Şimdi yorumunuz nedir böyle kalsın mı fazlası overkill mi?
  19. N

@MeGaDave06 Hocam extreme testini 3 cycle yaptım hata tespit etmedi 2 saat 22 dakikada.Önceden de octt testi yapmıştım hata vermemişti 25 döngüye üşeniyorum artık stabil diyelim bence :).Tavsiyeniz nedir şimdi böyle bırakayım mı yoksa fazla uğraşmak overkill mi olur?Açıkçası reddit'te diğer...
Geri