Arama sonuçları: *

• Users: nxess
  • Order by date
  1. nxess

ASUS X515-EA MODELİ İÇİN BU RAM UYAR MI YARDIMCI OLURMUSUNUZ

teşekkür ederimm
  2. nxess

ASUS X515-EA MODELİ İÇİN BU RAM UYAR MI YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Laptopumda ram slotlarım boş bu yüzden ram almak istiyorum ucuz bir şey bilgisayar toplayana kadar bu alttaki ramlerden 2 adet alsam bilgisayarıma uyar mı bilmiyorum bilgisi olan yazabilir mi ...
  3. nxess

HARİCİ HARDDİSKTEN TIK TIK SES GELİYO...

Harici Diskimin içindeki neredeyse 7-8 yıllık bütün anılarım her şey onun içinde onları almak için laptoba bağladığımda tık tık sesler geliyo ve sistem okumuyo yardımcı olabilecek var mı ?
  4. nxess

Manisa merkez 1. komando tugayı

bende öyle düşünüyorum hocam
  5. nxess

Yok mu hiç aynı yere düştüğüm birisi ???
  6. nxess

1 Haziranda teslim olucam Aynı yere düşen arkadaşlar gelin bi tanışalım
  7. nxess

Acemi birliği Manisa Merkez çıktı usta birliği neresi çıkar

Kardeşim 1. komando tugayı mı seninde 1683299594 bende haziran 1 de manisa merkez 1. komando eğitim tugayında acemiliğimi yapıcam
  8. nxess

acemi birligine teslim olmadan tanışma

Şuan manisa merkez komando tugayına acemiliği düşen var mı ?
  9. nxess

GECE PAZARINIZ NASIL!!!!!

geliyo knk
  10. nxess

geliyor benim arkadaşıma da asil karambit gelmiş mağazasına fotoğrafını dahi attı yalan söylemiyor yani arkadaş
  11. nxess

hepsi kötü 1 tane bile alınabilecek yok sadece smurf çarımda iyon vandal var 1080 vp alınır mı boş hesaba o bilemiyorum
  12. nxess

iphone 14 pro açılmıyor

Hocam cihaz açıldı nereden baksanız 2 saattir açmakla uğraşıyodum sağolsun
  13. nxess

iphone 14 pro açılmıyor

nasıl giderilir hocam bi bilginiz var mı ben güncelleme yapmadım cihaza 1680454962 deniyim hocam hemen
  14. nxess

iphone 14 pro açılmıyor

aynı sorunu şuan bende yaşıyorum hocam cihaz hiçbirşeye tepki vermiyo sen çözdün mü sorunu ?? CİHAZIM IPHONE XR
  15. nxess

Sahurcu Tayfa Sohbete gel

Çoğunlukla doğu çıkıcak gibi hissediyom valla reis hakkari dağlarıda olur şırnak dağlarıda olur hiçfarketmez
  16. nxess

üniversite vs hepsini bitirdim tecilliydiim tecili bozdum 04.05.2023 23:59 tarihine kadar tecilim var ayın 5 girdiğimde asker celp dönemine tabiyim daha yerim belli değil Bu ayın ortalarında veya sonlarında belli olur giib umuyorum ama bakalım inşallah güzel bir yere çıkarım bodrum vs gibi...
  17. nxess

bende askerliğe baktım aga edevletten ne olmuş ne bitmiş
  18. nxess

En iyi müzik platformu nedir?

7 sene spotify kullanıcısıydım ama 1 senedir Apple music kullanıyorum ses kalitesi o verdiği tizler basslar kat kat daha iyi Spotify arayüzü basit ve herkesin kullanabileceği bir biçimde dizayn edilmiş o yönden iyi AMA APPLE MUSİC bütün platformlardan kat kat daha iyi imkanın varsa spotify...
  19. nxess

Agalar naptınız ya
  20. nxess

hayırlı kazançlar aga nerdesin de hava soğuk bursada hava şuan mis tam gezmelik
Geri