Arama sonuçları: *

1. Kadirhan Yıldız

🔥İndirim Fifine Ampligame A6TW 3k Peşin fiyatına 3 taksit itopya

indirim paylaştım aslında aynı zamanda da tavsiye istedim konuyu görenlerden
  2. Kadirhan Yıldız

🔥İndirim Fifine Ampligame A6TW 3k Peşin fiyatına 3 taksit itopya

Fifine Ampligame A6TW RGB Yayıncı USB Beyaz Mikrofon Seti Bu A6T modelinin en uygunu anlık daha altı gelir mi sizce alınır mı yerine tavsiye var mıdır bu şekilde uzun kol ve beyaz olanlardan tercihen
  3. Kadirhan Yıldız

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Hais 200 Bar Indüksiyon Motorlu Basınçlı Yıkama Makinesi Karcher K5 Classıc 145 Bar Basınçlı Yıkama Makinesi Bosch Universal Aquatak 135 Basınçlı Yıkama Gibi basınçlı yıkama makineleri
  4. Kadirhan Yıldız

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Philips 6000 serisi dikey süpürge veya bu tarzda 10k altı fiyatlı bi dikey süpürge gelirse güzel olur yakında annemin doğum günü bu tarz hediye almaktan hoşlanmasam da indirim dönemi bir tane almak istiyorum sonuçta hayatı kolaylaştırıyor:):)
  5. Kadirhan Yıldız

❌İndirim Bitti! TRENDYOLDA North Bayou Nb F80 MONİTÖR KOLU SADECE 975 TL 3 TAKSİT

Ben de aynı şekilde hocam daha önce hiç kullanmadığım için bir yorum yapamayacağım ancak kullananlar çok büyük rahatlık olduğunu söylüyor aldık deneyeceğiz bakalım her türlü daha temiz bir görüntü olacaktır
  6. Kadirhan Yıldız

❌İndirim Bitti! TRENDYOLDA North Bayou Nb F80 MONİTÖR KOLU SADECE 975 TL 3 TAKSİT

tekli beyaz stoğu yok sanırım hocam şu an hiç bir yerde 2 li f160 modelini bulabilirsiniz belki
  7. Kadirhan Yıldız

evet hocam ben kaç defa kaçırdım bu sefer yakalamışken haberi olmayanlar için paylaşayım dedim
  8. Kadirhan Yıldız

https://www.trendyol.com/north-bayou/nb-f80-17-30-lcd-led-monitor-tutucu-kol-amortisorlu-vesa-monitor-standi-p-104372513?boutiqueId=61&merchantId=112597 ACELE300 kodu ile 300 tl indirime ek 40 tl de satıcı indirim kuponu ile 975 liraya vade farksız 3 taksit ile alınıyor kod hızlı biter acele...
  9. Kadirhan Yıldız

🔥İndirim Trendyol 1200/300 TL İndirim Kodu

hayırlı olsun ben f80 tasarımını daha çok beğeniyorum
  10. Kadirhan Yıldız

975 e aldım hocam kupon bitmesin diye biraz acele ile sipariş verdim umarım satıcı sorunsuzdur da iade vs uğraşmayız vade farksız taksit olmadı bu arada hocam ziraat bankkart ile aldım haberiniz olsun
  11. Kadirhan Yıldız

hocam ben de bakıyorum uzun zamandır sizce daha ucuzu bulunur mu bu ay içerisinde hem de peşin fiyatına 3 taksit varken kaçırmasam mı
  12. Kadirhan Yıldız

🔥İndirim North Bayou F80 1051 TL

kupon nedir hocam trendyoldaki kupon tükenmiş bir de buna bakalım
  13. Kadirhan Yıldız

Anakartımdaki rgb led girişleri ne işe yarıyor

Herkese merhaba anakartım gigabyte gaming x v2 rev.1.4 modeli anakartın altında ve üstünde resimdeki girişlerden birkaç tane mevcut kasadaki fanlar rgb ancak anakarta bağlı değil kasa üzerindeki düğme ile kontrol ediliyor bu pinlere kasa fanlarını bağlayabilir miyim veya bu anakartın rgb fan...
  14. Kadirhan Yıldız

Yardım Throne CHUB007-A alınır mı

Hocam merhaba ben de aynı arayıştayım aldınız mı memnun musunuz?
  15. Kadirhan Yıldız

4000 lira civarı monitör tavsiye, değerlendirme, öneri

Merhabalar bir süredir uygun fiyatlı bir monitör arıyorum. Amacım oyun oynamak değil şu an LG Ultragear 24GN65R-B kullanıyorum ve bir 2. monitör almak istiyorum daha önce de buna benzer bir soru sormuştum ve ondan sonra biraz daha araştırma yapıp şu modellere odaklandım. Kağıt üstünde...
  16. Kadirhan Yıldız

❌İndirim Bitti! Kochler Elektrikli Araç Oto Süpürge 199 TL

Hocam nasıl çalıştırdınız sistemi anlatabilir misiniz ben de masada kullanmak için düşünüyorum da
  17. Kadirhan Yıldız

Öneri 2. Ekran olarak nasıl bir monitör almalıyım

Hocam 75 hz 144 hz arasında rahatsızlık veriyor mu bir de bu fiyat biraz yüksek gibi ben düşük seviye derken 2.5-3k bandında VA panel modellerden bahsetmiştim aradaki farkın gözümü rahatsız etmesi konusunda kararsız kaldım.Benzer bir setup kullanıyorsanız yorumlarsanız sevinirim.
  18. Kadirhan Yıldız

Öneri 2. Ekran olarak nasıl bir monitör almalıyım

Merhabalar, ben 2. ekran olarak kullanmak için monitör arayışındayım. Daha çok video izlemek ya da oyun oynarken dc spotify kullanmak için istiyorum şu anda bu monitörü kullanıyorum. Düşük seviye bir monitör almak mı daha mantıklı olur yoksa yine bu fiyatlara başka bir tane almak mı karar...
Geri