Arama sonuçları: *

1. 1

Çözüldü✓ 15.000 Tl Ekran Kartsız Sistem Toplama Önerisi

3070 veya ona denk amd ekran kartı. 1692114791 bu sistemi toplayacağım o zaman hocam çok teşekkürler , 7600 ekran kartsız şekilde oyun testi varmı youtube da bulamadım bir türlü.
  2. 1

ryzen 5 7600 ekran kartsız oyun testi videosu varmı , internette bulamıyorum , bu işlemci apu mu.
  3. 1

Sistemi 1080p da kullanacağım için işlemcinin olabildiğince güçlü olmasını istiyorum, ileride darboğaz yaşamak istemiyorum , kronik sorunu olmayan minimum ssd 200-250 gb (elimde 3 tb harddisk var) , 8 gb 3200mhz ram (sonradan takviye yaparım) ve daha iyi işlemcili sistem toplamak istesem bütçeyi...
  4. 1

İşlemci soğutucusu olmadan (stok fan ile kullanıp) , rami 8 gb da tutarak , ssd 250 gb minimum tutarak daha güçlü bir işlemci takabilirmiyiz.
  5. 1

İnternet cafelerden veya bilgisayarcılardan idare edecek 2.el ekran kartı bulacağım görüntü almak için 1-2 yıl Online oyunlar oynayıp sonrasında bütçem olduğu zaman sağlam yeni nesil ekran kartı takacağım, 15.000 ekran kartsız toplayabileceğim en iyi ileriye dönük sistem nedir? Sade ve ışıksız...
  6. 1

Linux Mint'dan AtlasOS 1803 geçmek istiyorum

Atlas OS 1803 geçmek istiyorum lakin ISO sunu bulamıyorum atabilir misiniz? Ana sitesinde exe dosyası indiriyor. Linux mint kullandığımdan çalıştıramıyorum.
  7. 1

Korsan Oyun Sitesi Önerisi

https://0.torrentoyunindir.com/
  8. 1

Xbox One Oyun Çıkar mı ?

PS4 piyasası berbat Series S ile aynı fiyata satıyorlar, Xbox One X de güçlü cihaz evet ama güncel olmayan cihaza 5K verilmez, en mantıklısı One S alacağım 2-3 yıl boyunca bütün oyunları silip süpürürüm eski oyunlar dahil, en ucuza oyun oynatabilen en F/P One S gibi duruyor, satıcıdan 10 dk lık...
  9. 1

Xbox One Oyun Çıkar mı ?

111
  10. 1

Xbox One Oyun Çıkar mı ?

hocam fişini çektiğini kendi açıkladı mı , gelecek 2-3 yıl da bilgisayara çıkacak oyunlar neden xbox one gelmesin , ps4 e gelip xbox one gelmeme ihtimali var mı , ps4 piyasası çok kötü durumda ps almak istemiyorum , xbox ülkede az bilindiği için daha uygun fiyatlı 3500 tl ye one s alabiliyorum...
  11. 1

Xbox One Oyun Çıkar mı ?

2.el Xbox One alacağım bu cihaza yeni oyun çıkmaya devam eder mi, sonuçta PS4 rakip olarak çıktı PS4 oyun çıktığı sürece Xbox One da çıkar değil mi, bilgisayara çıkan her oyun Xbox One çıkar mı, beni 3-4 yıl götürür mü, aldıktan sonra oyun sıkıntısı çekip elimde kalmasından korkuyorum,2.el Xbox...
  12. 1

Yardım Telefon Önerisi İçin Destek

Akıllı telefonumdan kurtulmak istiyorum sosyal medya ve Instagram gün içinde beni çok fazla meşgul ediyor, defalarca kez silsem de geri yüklüyorum, bana eski model küçük ekranlı içinde Play Store bulunan bir telefon lazım, sadece bankacılık uygulamaları e-Devlet e-Nabız MHRS ve müzik dinlemek...
  13. 1

Seçimden sonra yaşanabilecek ZAM?

Sizce seçim gününe yakın anlık dolar düşer mi ? dolar üzerinden ürün sipariş edeceğim.
  14. 1

Kaliteli Elektro Şok Cihazı Önerisi

Geceleri yürüyüşe çıkıyorum bisiklet sürüyorum , mahallede köpekler sürü halinde geziyor toplu saldırıp beni parçalarlar diye korkuyorum , hem korkutma amaçlı hemde olası bir saldırıda öldürebilmek için elektro şok cihazı arıyorum. Bütçe: max 800
  15. 1

Çözüldü✓ Mini itx apu sistem için yardım

Bu yaz mini ITX Ryzen 7 5700G APU sistem toplamak istiyorum, 2 yıl sonra da ekran kartı takacağım, parçalar konusunda yardımcı olur musunuz, aşağı yukarı ne kadar tutar. İşlemci: 5700G. RAM: 8x2 3200MHz CL16. Anakart: bilgim yok. Power: bilgim yok. Kasa: parçaların sığabileceği ileride ekran...
  16. 1

Linux da undertale oynamak

steam den indirmedim , elimde exe dosyalı undertale var bunu tek tıkla olabildiğince basit şekilde nasıl çalıştırabilirim , linux mint kullanıyorum.
Geri