Arama sonuçları: *

1. karakaya26

Yeni Programlama Dilleri Platformu

eklendi
  2. karakaya26

Yeni Programlama Dilleri Platformu

Merhaba, c# ile programlama dillerine giriş yaptım. Kendi günlüğümü tutmak ile başladığım düşüncemi bir platform haline getirdim. Öğrendikçe bilgilerimi paylaştığım ve diğer insanların da aynı şekilde yapabileceği bir site hazırlamış oldum. Yorumlarınıza göre haraket edeceğim. Sizce nasıl...
  3. karakaya26

Laptop Batarya Pil Değişimi Sonrası Şarj Almama Sorunu

Merhaba Acer AN515-42-R61C laptobum var. Askerden döndüm batarya şişmiş. Bilgisayar kullanılmadı beklemedeydi. Neyse batarya siparişi verdim. Eskişişen bataryayı söktüm. (Gömülü) Yeni batarya ile pc çalıştı. Fakat Pil %0 ve şarj olmuyor. İnternette gördüğüm her şeyi denedim. Sizce sorun nedir?
  4. karakaya26

Hot Wheels Hızlı ve Öfkeli Koli Açımı

hocam lcwaikiki de denk geldim ben yeni açılırken aldım 10 lu ve şu an satacağım 10 lu şekilde
  5. karakaya26

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Bu modeller için tek tek shorts videosu oluşturma düşüncesi oluştu. İlk model için videoyu çekip yükledim hemen. :)
  6. karakaya26

Amatör bir video ile karşınızdayım. Hot Wheels Hızlı ve öfkeli serisi kolisini toplayıp koli açılımı tarzında sessiz bir video çektim. Yorumlarınızı beklerim. :) Videoyu beğenerek ve abone olarak bana destek olabilirsiniz. :)
  7. karakaya26

Donanım Forum Projesi Hakkında Yorumlarınız - Sizce Nasıl?

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim hocam. İnşallah güzel olacak :)
  8. karakaya26

HOT WHEELS 89 MERCEDES-BENZ 560 SEC AMG

büyük bir koli açılım vdeosu çektim onu yüklüyorum şuan. ilk videom 72 li koli açılımıydı hatta aynı koliden bir tane daha açtım videosunu çektim. Bakalım şu an yükleniyor.
  9. karakaya26

Hot Wheels G Koli Kutu Açılımı

Hayır maalesef, :) Merhaba bu sorun oluşturur mu, bunu akıl edememiştim. Kullanmak gerekir mi eldiven. Yok dostum, hot wheels kanalını ingilizce olarak açtım. Türkçe çeviri olarak Türkiye konumunda bulunduğunuz için kanal adını ve açıklamaları türkçe görüyorsunuz fakat aslen ingilizce. Bunun...
  10. karakaya26

HOT WHEELS 89 MERCEDES-BENZ 560 SEC AMG

Sizce bu tarz bir video nasıl olmuş? Ufak ufak bu tarz videolar çekmeye başladım. :)
  11. karakaya26

Hot Wheels G Koli Kutu Açılımı

Unboxing Hot Wheels 2023 G case! - Hot Wheels G Koli Kutu Açılımı #hotwheels Selam arkadaşlar Hot Wheels meraklıları için ilk kez bir video çektim. Videoda konuşmuyorum, sadece G koli olarak adlandırılan koli içerisinden neler çıkabilir çıkartıp videoda gösteriyorum. Sizce nasıl yol izlemeli...
  12. karakaya26

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Başladığım işi yarım bırakmak istemiyorum en azından 1 yıl süre ile gelişimi görmek adına ilerlemeyi düşünüyorum.
  13. karakaya26

Yorumunuz için çok teşekkür ederim. :) Gelişmek için elimizden geleni yapacağız.
  14. karakaya26

Bu forumda bir Xenforo alt yapısına ait. Donanım Seçimi'de aynı şekilde aynı altyapıya sahip. Sektördeki neredeyse bütün forumlar bu altyapıda olmasından dolayı sistemler birebir sadece görünüşler farklıdır.
  15. karakaya26

Büyük oranla forumu değiştirdik. Tema henüz aynı fakat düzenlemeler yapıldı. Forum ikonları eklendi, mesaj adedine göre rank sistemi oluşturuldu. Rank sistemi renkleri, tasarımı yapıldı.
  16. karakaya26

Babama Nasıl Bu Durumu Anlatacağım

Telefon edilebilir, ama babanızın gönlünü kırmadan ikna etmeye çalışın veya hiç ellemeyin gitsin pazarlığını denesin sonuçta bir şey eksilmez sizden. :) Heyecanına yenik düşme sabret alınır elbet. Yaparsa kar kardır. Yapamaz ise gece alırsın ne olacak. :) Böyle düşünmeye çalış. Babanı ikna...
  17. karakaya26

Üye panelinin yanından gece moduna geçebilirsin.
  18. karakaya26

Font boyutunu 15 den 17'ye çektim daha görünür ve okunaklı olmuş olmalı şimdi. Yorumun için çok teşekkür ederim. Beklerim...
  19. karakaya26

Xenforo 30-35$ bandında temaları mevcut. Bu temalar arasından seçim yapıp kendi bilgimiz ile özellik veya değişiklikler ile özgünleştirmeye çalışacağız. Bu şekilde premium bir tema demek istedim. Boyutlandırmaya bakacağım, tam olarak neresi dediğinizi anlamadım ama. Eskişehir yerlisiyim. :)...
  20. karakaya26

Evet Eskişehir'de yaşıyorum. :) Tema geçici bir tema, dark-gece modunu denediniz mi?
Geri