Arama sonuçları: *

1. E

Laptobu şarja takınca mavi ekran hatası Minidump

Asus k55vj model laptobumu şarja takınca donuyor ve mavi ekran hatası veriyor ama bataryada kullanınca bu hatayı almıyorum Farklı adaptörlerle denedim yine aynı sorunu yaşadım her yolu denedim en son format attım yıne aynı sorun Minidump dosyaını paylaşıyorum 1687078266 Minidump
  2. E

Ana kart değişimi sonrası ekran kartı kod43 hatası (Nvidia gforce 635m)

Öncelikle bayraminiz kutlu olsun benim yakın zamanda asus k55vj laptobumun ana kartı degişti ama farklı bir model ile değişim yapilmiş k55vm modeli ile . Anakart değisimi sonrası ekran kartı kod43 hatası vermeyi başla her yolu denedim ama çözüme ulaşamadım .
  3. E

Ekran kartı kod 43 hatası veriyor (Nvdia geforce 635m)

Merhaba sizi tekrardan rahatsız edecem Benim bilgisayrıbmin ana kartı duşnduğum gibi farklı bir modelin (k55vm) ana kartı ile degistirilmiş
  4. E

Gta Online Night club Mı Auto Shop Mu Fazla Veriyor?

Dostum para birktir ve deniz altıni al deniz alti gorevinden en az 1m para kazanirsin
  5. E

Sizi tekrar rahatsız edecen. Kafama bişey takıldı bilgisayarda kurulu olan 211 biosu arastirdim ve k55vm sürümlü bilgisayarin Bios sürümü çıktı https://www.asus.com/uk/SupportOnly/K55VM/helpdesk_knowledge/ yanlıs bios yüklendiği için hata vermis olabilirmi yada anakart değişiminde farkli bir...
  6. E

Bir tane çipmi ne çalısmıyor dediler bana onu duzeltemedikleri için anakart değişimi yaptilar bide Hatayda tamirci biliyorsunuz durumu artık başka bir yere bırakacam
  7. E

Laptobın fanı çalışmıyordu bir bilgisayar tamircisine götürdüm ertesü gün almaya gittiğimde bilgisayarın açılmadığını söylediler ve sorunu bulamayıp ana kartı değiştirmislerdi ondan beri ekran kartı hata veriyor resmen bilgisayarımi bozdular 1679733364 Yanlışlıkla hocam fotograf falan atmicam
  8. E

Teşkkürler hocam inşallah sorunu çozebiliriz
  9. E

Hocam sorunda o işte laptonun altinda modeli k55VJ-8x222H yazıyor Windowstan bakınca k55vd gösteriyor
  10. E

1679727869 Buyrun hocam
  11. E

Anladım en kısa zamanda fotografı atarım şuan yanımda değil laptop. Ilgilendiğiniz için teşekkürler
  12. E

Şuan laptop yanımda değil . Laptopların ekran kartlarına bios atılıyormu yoksa anakartın biosunu güncellememi istiyorsunuz
  13. E

Nasıl güncelleyebilirim hocam
  14. E

Merhebalar oncelikle Asus k55vd laptabımun birden ekran kartı çalişmamaya başladi kod 43 hatası alıyorum. Sürüculeri silip tekrar yükledim son surum olsun asusun kendi sitesindeki sürum olsun herşeyi denedim yinede olmadi. Bilgisayara format attım window 7 ye düşürdüm değişen bisey olmadı...
Geri