Arama sonuçları: *

• Users: Mye1w
  • Order by date
  1. M

XPG Slingshot garanti

Gaming gen tr den aldığım xpg Slingshot mouse driver güncellemesi sonrası çalışmaz hale geldi garantiye yollamak istiyorum kimle muhatap olmalı nereye yollamalıyım.
  2. M

Keenetic Lite KN-1310-01TR lan çıkışı destekliyormu

Bu router ı kablosuz bir şekilde modeme bağlayıp kablolu olarak bilgisayara bağlayabilir miyim. Telefondan yazıyorum yazım hatası varsa özür dilerim.
  3. M

Asus prime a320m-c r2.0 ile undervolt

Bu anakart ile ryzen 5 5600 e undervolt yapabilir miyim?
  4. M

Xiaomi 4C 2 Port 300 Mbps Router Ping Sorunu Varmıdır?

Aktif olarak xiaomi mi wifi range extender pro kullanıyorum ve berbat bir sinyal güçlendirici oyunlarda ping değerlerim 500-3000 ms arasında ve tam bir işkence. ethernet ile bağlantı sağlayamıyorum Xiaomi 4C 2 Port 300 Mbps Router nasıldır ping sorunu yaşarmıyım başka bir öneriniz varsa maksimum...
  5. M

Çözüldü✓ Gaming gen tr kargo süresi

Yok zaten bu kadar erken gelmeyeceğini biliyordum sadece merak ettim:)
  6. M

Çözüldü✓ Gaming gen tr kargo süresi

Çarşamba sabahı bir sistem satın aldım tahmini ne zaman kargoya verilir daha önce almışlar bilgilendirirse sevinirim.
  7. M

Çözüldü✓ PC hocası gg30 alınır mı?

Teşekkürler 1681047168 Teşekkürler 1681047183 Teşekkürler
  8. M

Çözüldü✓ PC hocası gg30 alınır mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/47461/pc-hocasi-gg30-amd-ryzen-5-5500-asus-geforce-dual-rtx-3060-v2-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bu bilgisayar sizce alınır mı? alınmazsa nasıl bir sistem tavsiye edersiniz Bütçe: 20k (monitör dahil)
Geri