Arama sonuçları: *

1. T

🔥İndirim Kioxia Exceria Heatsink 2TB 2GB Dramli 6.599TL SSD

daha oncede arastirmistim. yabanci incelemelerdede sorulmus, dram var gorunuyor. umarim bize ozel bi muammele ile gondermedilerse tabii...
  2. T

🔥İndirim 🔥Oral-B Vitality Pro Elektrikli Diş Fırçası (999TL)🔥

Baskan, o nasil bi kombodur. Parti ac oyum sana😆 O derece alkisliyorum.
  3. T

🔥İndirim Spigen 35W Adaptör 299 TL!

bu urunun ortalama fiyatlari bu seviyede, gecen hafta 240lara dusmustu. guzel firsatti
  4. T

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

hocam 1-2 sefer kendime dert mi ariyorum dedim yazarken, ama soz vermistim kendime, 1-2 arkadaslatan bu sekilde alinca kendilerine mutesekir olmustum. o yuzden degerkendirilebilir diye iadeden once paylasmak istemistim. keske bu kadar uc noktalarda dusundurecek bi tecrubemiz hic olmasaymis...
  5. T

🔥İndirim SAMSUNG Galaxy Buds3 FE 2999 TL

Fe ile pro arasinda bariz fark ne var. Mesela ai ceviri vs kisitlama var mi 1762938839 Gordugum kablosuz saj birde hifi 96hz baskada bseiy goremedim. Birde duz siyah daha hos durmuyor mu
  6. T

Gule gule kullanin hocam. Geneli bu sekilde oluyor. Allah kotu niyetliyle karsilastirmasin. Son aldigim urunlerden birinde oyle bi seytanlik yakaladim ki, amazon yetkilisi bile sasirdi kaldi. Dikkat etmek lazim. Iyiye denk gemindiyse ne ala...
  7. T

ustad ayni cihazdan gunlerce ugrastiktan sonra sonunda teslim edildi. kargo depo sucu birbirine atti gunlerce urun fiziken bulunamadi derken mutlu son. bende de ayarlarda pil dongusu 0 gosteriyo ama sanki formattan sonra oyle oluyor gibi geldiydi. sana zahmet bu yontemi kisaca anlatma sansin var mi
  8. T

ayni sayfada birkac onceki mesajda arkadas sagolsun iade edecegi urunleri ve fiyatlari yazmis. ip4 sanirim isinize yarayacaktir
  9. T

🔥İndirim Delta PSU'lar Tekrardan Türkiye'de + Bedava Fiyatlar

Min 700w oneriyorlar. Corsair 700 ile oglum kullabiyor. Bi sorun yasamadik. 850 onerimdir ama
  10. T

Çözüldü✓ Hala Sağlam Lisans Mı?

Saglamlisans ve bilinen turevleri, kodlaeda hicbir sikinti yasamadim. Zamaninda ucuzken aldigim, 1 2 sdne sknra bile kullandigim lisanslar sapasaglam calistilar. Kodlar tek seferliktir. Kullanildimtan sonra baska pc de yemez. Ayni pc de ana bilesenler degismedigi surece calismaya devam eder
  11. T

iade eden arkadaslarin gondermeden once buraya yazmasi guzel olur. nasipse 1-2 sorunsuz iadem olucak olmadan bende paylasacagim. denk geldiginde aldigimiz, ama daha iyi alternatif denk geldiginde bosa cikan iadelerdir. ise yarayacak urunleri gondermeden burda paylasiriz ins
  12. T

hocam bana s10 fe geldi. ekran koruyucu yada yan etiketler yoktu. ona cok takilmadim da soracagim su: eskiden kutularda kalem ucu cikardi bu sizde cikti mi? bende sarj kablosu ve sd card ignesi didinda bisey cikmadi. birde ekran koruyucusu dediginiz ektra takilan bisey mi? yoks fabrikasyon bir...
  13. T

❌İndirim Bitti! James Donkey 15 İnç FHD Taşınabilir Monitör 3000 TL !🔥

kacirdik yazanlar olmus. trendyol da gene incehesap saticisinda urun 3299tl. troy kampanyasi 300tl indirim sagliyor. mobilde kart bilgilerinizi giripi ve taksidinizi sectikten sonra kod alanina TROY300 yazin, 2999a alim gerceklestirebilirsiniz Umarim birini isine yarar bu bilgi
  14. T

❌İndirim Bitti! James Donkey 15 İnç FHD Taşınabilir Monitör 3000 TL !🔥

goruntuyu dileginiz gibi rotate edebilirisniz.
  15. T

hocam genede tamamen nasip isi demeliyim. onceki gun tabs10 fe almidtim en son, kasa kalem kusur bulamadim. tek olayi sanki paketinin acilmasiydi gibi geldi. dun gece testleri yaparken bide baktim ki pil dongusu 0. cihazin ilk acilis tarihi aldigim gun yaziyor. daha once samsung tabletlerde...
  16. T

zahmetiniz ve paylasimlariniz icin tesekkur ederim. ogluma tablet lazimdi, ikinci el kovalayacagima amazon garantisinde ayarlamis olduk. hayir dua ettim hocam
  17. T

❌İndirim Bitti! (OUTLET) 13 ve 11 inç ipad air(m2) magic keyboard türkçe 1999 TL!

troyla deniyordum delirdim, meger desteklemiyormus, nasip olmadi o sebepten
  18. T

Ana Konu Amazon Alışveriş Festivali 6-13 Ekim

Amazon depo savaslari konusu uctu mu? Dedim amazonculara sorayim Edit: 2 sefer bakmis olmama ragmen 3.de gordum konuyu, rahatsizlik verdiysem helal edin
Geri