Arama sonuçları: *

1. T

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

ayni sayfada birkac onceki mesajda arkadas sagolsun iade edecegi urunleri ve fiyatlari yazmis. ip4 sanirim isinize yarayacaktir
  2. T

🔥İndirim Delta PSU'lar Tekrardan Türkiye'de + Bedava Fiyatlar

Min 700w oneriyorlar. Corsair 700 ile oglum kullabiyor. Bi sorun yasamadik. 850 onerimdir ama
  3. T

Çözüldü✓ Hala Sağlam Lisans Mı?

Saglamlisans ve bilinen turevleri, kodlaeda hicbir sikinti yasamadim. Zamaninda ucuzken aldigim, 1 2 sdne sknra bile kullandigim lisanslar sapasaglam calistilar. Kodlar tek seferliktir. Kullanildimtan sonra baska pc de yemez. Ayni pc de ana bilesenler degismedigi surece calismaya devam eder
  4. T

iade eden arkadaslarin gondermeden once buraya yazmasi guzel olur. nasipse 1-2 sorunsuz iadem olucak olmadan bende paylasacagim. denk geldiginde aldigimiz, ama daha iyi alternatif denk geldiginde bosa cikan iadelerdir. ise yarayacak urunleri gondermeden burda paylasiriz ins
  5. T

hocam bana s10 fe geldi. ekran koruyucu yada yan etiketler yoktu. ona cok takilmadim da soracagim su: eskiden kutularda kalem ucu cikardi bu sizde cikti mi? bende sarj kablosu ve sd card ignesi didinda bisey cikmadi. birde ekran koruyucusu dediginiz ektra takilan bisey mi? yoks fabrikasyon bir...
  6. T

❌İndirim Bitti! James Donkey 15 İnç FHD Taşınabilir Monitör 3000 TL !🔥

kacirdik yazanlar olmus. trendyol da gene incehesap saticisinda urun 3299tl. troy kampanyasi 300tl indirim sagliyor. mobilde kart bilgilerinizi giripi ve taksidinizi sectikten sonra kod alanina TROY300 yazin, 2999a alim gerceklestirebilirsiniz Umarim birini isine yarar bu bilgi
  7. T

❌İndirim Bitti! James Donkey 15 İnç FHD Taşınabilir Monitör 3000 TL !🔥

goruntuyu dileginiz gibi rotate edebilirisniz.
  8. T

hocam genede tamamen nasip isi demeliyim. onceki gun tabs10 fe almidtim en son, kasa kalem kusur bulamadim. tek olayi sanki paketinin acilmasiydi gibi geldi. dun gece testleri yaparken bide baktim ki pil dongusu 0. cihazin ilk acilis tarihi aldigim gun yaziyor. daha once samsung tabletlerde...
  9. T

zahmetiniz ve paylasimlariniz icin tesekkur ederim. ogluma tablet lazimdi, ikinci el kovalayacagima amazon garantisinde ayarlamis olduk. hayir dua ettim hocam
  10. T

❌İndirim Bitti! (OUTLET) 13 ve 11 inç ipad air(m2) magic keyboard türkçe 1999 TL!

troyla deniyordum delirdim, meger desteklemiyormus, nasip olmadi o sebepten
  11. T

Ana Konu Amazon Alışveriş Festivali 6-13 Ekim

Amazon depo savaslari konusu uctu mu? Dedim amazonculara sorayim Edit: 2 sefer bakmis olmama ragmen 3.de gordum konuyu, rahatsizlik verdiysem helal edin
  12. T

arkadaslar, amazonun afedersiniz kagit copunu bile atikciya satarken fatura kestigine emin olun. yogunluktan oturu 1-2 hafta surecektir faturalarin sisteme yansimasi. ozellikle iade sureclerinin oldugunuda dusunursek, bosuna kesmemek adina mantikli bi sure olacaktir. evet faturamizla beraber...
  13. T

hayirli olsun hocam. ozellikle su a9 8gb iyi yapmissin. bi 5g lisini bulamadim gitti. elden cikarmak istersen ilk bana yazarsan sevinirim
  14. T

kahveler sikintilimiydi hocam? su 55xx serisi sanirim degil mi EDIT: pardon ben yazarken ayni soru sorulmus, cevaplanmis. TSK
  15. T

hocam nova 5 almistim, elimdeki hs65 in yarisi kadar ses ve bass veremedigini gorunce kutuya kaldirdim. fakat nova 7 yi almayi dusunuyordum, su ayni anda bt ve 2.4 olayindan oturu oglum istiyordu. hoparlor kaliteleri ayniysa bulasmanin bi manasi yok anladigim kadariyla. bunu danizmak istedim...
  16. T

Oglen gibi bir ok rkadas bu fiyattan almis. Gec vakit haberim oldu. Gec saatlerden beri arada yoluylrum ama denk getiremedim..siz bu gece almissiniz gordugum kadariyla, hayirla kullanin ins. Fiyat denkgeldiginde haber veren vs bi tuyo varsa cok memnun olurum
  17. T

🔥İndirim Havit happy hour indirimleri 7.10.2025 saat 18.00 de.

İlk is gunu kargolaniyor..ertesi gun ulasiyor 1759261136 İndirimli urunlere kod uygulanmasini engellemisler 1759261298 Hem kendime hemde onerinize cevap veriyim. Bt ile aux arasinda gecikme farki olacaktir. Yemez yani malesef. Kendime cevap vereyim derken de sunu igrendim. Cihazlar TWS...
  18. T

🔥İndirim Havit happy hour indirimleri 7.10.2025 saat 18.00 de.

İkili baglaniyo olsa hemen kapardim, bilgisi olan varmidir bu konuda
  19. T

🔥İndirim CORSAIR HS55 KABLOSUZ 7.1 KULAKLIK 2.499 TL ! F/P

Hs65 e kefilim. Onca kulaklik dururken, kablosuzdaki ses seviyesinin yukseigi ve bass seviyesi sabebiyle tek kullandigim cihaz oldu. Tek sirun deri padler, ilk firsatta kumas alip degisicem. Tavsiyesi olan olursa cok memnun olurum pad konusunda
Geri