Arama sonuçları: *

1. Y

15-16k Bandına FPS-Gaming Monitör Önerisi

Merhaba Arkadaşlar, 5070ti'lı güzel bir sistem aldım. Bu sisteme yakışır bir de monitör almak istiyorum. CS2 çok fazla oynuyorum ve yüksek Hz'li bir monitörüm olsun istiyorum. Ama daha sonra sıkılır veya ara verirsem hikayeli oyunlarda da beni tatmin edecek bir monitör olsun istiyorum. Ama...
  2. AOC CQ27G2SE 27 inç QHD Gaming Curved Monitör, FreeSync Premium (2560 x 1440, 165 Hz, HDMI 1.4, Ekran Bağlantı Noktası)
    Closed

Satılık AOC CQ27G2SE 27 inç QHD Gaming Curved Monitör, FreeSync Premium (2560 x 1440, 165 Hz, HDMI 1.4, Ekran Bağlantı Noktası)

Marka AOC Ekran Boyutu 27 İnç Çözünürlük 2K QHD 1440p En-Boy Oranı 16:9 Ekran Yüzeyi Açıklaması Mat Görüntü Kontrast Oranı 3000:1 165 Hertz'in blitz hızındaki güncelleme oranı, düşük giriş gecikmesi ile akıcı bir oyun deneyimi sunar FPS, yarış veya RTS oyunları için entegre ön ayarlara geçiş...
    8,000.00 TRY
  3. Y

İnternet Sağlayıcı Önerisi

Sorma ya. Kullanmaya başladığımdan beri en çok sıkıntı çektiğim alanlar. Müşteri hizmetlerine ihtiyaç haline ulaşabilmek, anlık internet kesintileri. Bir de bu interneti kestikleri için ek pakete ücret ödeyip duruyorum. Kimse size bakım çalışması yapmayın demiyor ama bi haber verin, gidip tek...
  4. Y

İnternet Sağlayıcı Önerisi

Arkadaşlar merhaba, Son 3 günde 2 kez tam faceit oyunumun ortasındayken internetimi keserek ban yememe sebep olan Turknet denen şirketten kurtulmak istiyorum. Kafamda millenicom ve netspeed var ama çok bir bilgim yok açıkçası. Turknet'te müşteri hizmetleriyle bile telefonda görüşemiyorsun. Siz...
  5. Y

Öneri 30000₺ civarında fiyatlara laptop önerisi

Ayrıca kasa kalitesi olarak da iyi olması önemli
  6. Y

Öneri 30000₺ civarında fiyatlara laptop önerisi

30000₺ civarında tercihen RTX3060'lı güçlü bir işlemcisi olan soğutma konusunda sıkıntı çıkarmayacak bir laptop önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Geri