Arama sonuçları: *

1. E

Mouse kesilme sorunu

Arkadaşlar benim b550f anakartim var Mousem de razer deater sersinden ben kasanın için temizledim ön mes panelde aşırı fazla toz olduğu için fon makinesi ile temizledim temizledikten sonra Mousem de kopma mi denir kesilme mi denir artık anlamıyorum farem salliselik kesiliyor usb girisni...
  2. E

kasayı anakarta baglama

kasamı anakarta bağladım ama algılamadı benim kontrolcü kumamda bozuldu fan hızını ayarlamam lazım uyuyor mu uymuyormu yardım edermisiniz bagaladım ama çalısmıyor kasa gamepower ravadın 3c argb anakart asus rog 550 f gaming
  3. E

masaüstü opera gx asetto corsa sorunları

benim sistemimde asetto corsa da drop yiyiorum masaüstünde bi smgeye tıklayınca sanki iki kere tıklamıs gibi garip seyler oluyor operada yeni sekme açınca kasma yok ama yotube den yeni sekmeye geçerken kasma oluyor , 1 ASUS ROG STRIX B550-F GAMING DDR4 4600MHz(OC) AM4 1 Adet 2.833,96 TRY...
  4. E

masaüstü opera gx asetto corsa sorunları

benim sistemimde asetto corsa da drop yiyiorum masaüstünde bi smgeye tıklayınca sanki iki kere tıklamıs gibi garip seyler oluyor operada yeni sekme açınca kasma yok ama yotube den yeni sekmeye geçerken kasma oluyor , 1 ASUS ROG STRIX B550-F GAMING DDR4 4600MHz(OC) AM4 1 Adet 2.833,96 TRY...
  5. E

steam hesap dogum yaşı

arkadaslar sizce nasıl steam hesap dogum yasımı ogrene bilirim bunu da dropkey için ogrenmem lazım 18 olmadan bunu kullana bilirmiyim ve bu dropkey illegal bir sey mi şimdiden teşekür ederim
  6. E

İncehesap garanti süreci

yani ses sıkıntı degil bi abim parca falan degiştiriler dedi ikinci el falan takma olmaz umarum cunku kasanın tadını cıkaramdım sadece 1 gün kullanıdm
  7. E

İncehesap garanti süreci

inceden ben bir pc aldım pc elime ulsatı bir gün sonra pc den sesler gelmeye basladı gönderidim bir abimde bana kesek kasanın ve parcalarının resmini cekseydin saglam parcayı degiştitiler falan dedi sizce öyle bir sorun olurmu olursa bunu nasıl anlarım
  8. E

Gamepower PSU'lar Alınır Mı? Gerçek 80+ Sertifikası Var Mı?

ben kasa aldımve kasnın içinde geldi cızırtı sesi yapıyor
  9. E

gamepower psu cızırtı sesi

benim kasmada psu dan cızırtı sesi geliyor valoranta girince pek fazla bir artiş olmuyor ama ets 2 de ses artıyor alt tab yapnca ses gidiyor yani yük altında bu sesi yapıyor bu bir soun olurmu kasa daha 2 günlük
  10. E

kasa kötrolcusu anakarta baglama

benim ana kartım Asus ROG STRIX B550-F Gaming AMD B550 Soket AM4 DDR4 4600MHz(OC)Mhz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart kasam ise bu GamePower Ravadin ATX 3* ARGB Infinity Fan Temper Cam Gaming RGB Kontrolcüsü ve Uzaktan Kumanda Siyah Kasa 650W 80+ Bronze Dahili PSU nasıl ana kartımdan kasanın rgb...
  11. E

Eski Aanakartımı nereye satmalıyım

tesekür ederim peki fıyatını nasıl belirlemeliyım
  12. E

Eski Aanakartımı nereye satmalıyım

yeni bir pc alacagım ve bunun anakartı hosuma gitmedi param oldugu zaman yeni bir ankart alacam eski anakartımı nereye satmalıyım bana yardımcı olurmusunuz
Geri