Arama sonuçları: *

1. Rozenn

Ubisoft Connect Brawlhalla Parayı Çekti DLC Gelmedi

Bir kaç arkadaş gecikmeli gelebileceğini söyledi beklemedeyim.
  2. Rozenn

Ubisoft Connect Brawlhalla Parayı Çekti DLC Gelmedi

Merhaba, yarım saat önce ubisoft connect üzerinden 260tl'lik brawlhalla dlc'si aldım. İşte buy'a falan tıkladım, alırken bir hata çıktı: olması gerektiğinden uzun sürüyor gibisinden(önceki alışverişimde de aynı hata vardı fakat alabilmiştim). Neyse parayı çekti ama uyarı kaldı, oyuna da...
  3. Rozenn

AYT Fizik Kaynak Önerisi

Hala daha anlamsız konuşuyorsun. Argüman kelimesini öğrenmiş falan aşağılamaya çalışıyorsun beceremiyorsun. Ben mi ergen oluyorum bu durumda :D? yazdıklarını okumuyor musun? IQ ile alakalı dalga geçmişim aynısını yapmaya çalışıyorsun az düşün bakalım bu neyin göstergesi. Dışarda kafanızı...
  4. Rozenn

AYT Fizik Kaynak Önerisi

Mesajının devamında tavsiye vermişsin vermemişsin önemi yok. Hala kurduğun cümlenin saygısızca olduğunu anlayamıyorsun. Yardım etmek için değil iyi hissetmek için yazdığın belli bunu sende iyi biliyorsun arkadaşım bel altı vurmaya çalışman da her şeyi gösteriyor bu kadar kendini düşürme...
  5. Rozenn

AYT Fizik Kaynak Önerisi

Zaten konuyu kaynak tavsiyesi almak için açtım verenlere de teşekkürler tabii ki ama her yoldan geçenden hayat tavsiyesi almak gibi bir huyum yok. Arkadaş kafa yormaya gerek yok dedi ben kafa yormayı tercih ediyorum dedim burada bir sorun göremiyorum. Daha sonra elemanın kompleksleri devreye...
  6. Rozenn

İnternet sağlayıcısı önerisi

Etrafına bi sormanı öneririm.
  7. Rozenn

Logitech Z150 Çıt Çıt ses gelme sorunu

Merhaba, benim eski bir kulaklıkta söylediğiniz gibi cızırtı sesleri geliyordu ara sıra, kulaklığı bi oynatıp vurduğumda düzeliyordu. Sonra artmaya başlayınca içini açtım bir kaç kablonun dışı soyulduğundan birbirine temas ettiğini fark ettim. Kabloların etrafını sarıp teması kestiğimde...
  8. Rozenn

AYT Fizik Kaynak Önerisi

Ben sana kafa yormak gerekiyor mu diye sormuyorsam sen de bana bunu söyleyemezsin bunu kafana kazıt. Herkesle de her şeyi konuşamazsın, anaokuluna gidecek çocuğa söyleyeceğim şeyleri sana söylüyorum aklın hala ermiyor. Utanmadan gelmiş hala cevap veriyorsun. İnsanlarla nasıl iletişim kurulur...
  9. Rozenn

İTOPYA KARGONUZ YOLDA

Başka bir forumdan gördüklerim kadarıyla UPS kargo bilgileri biraz yavaş girebiliyormuş. Bir de doğru numara ile arattığınıza emin misiniz? Burada başka bir forum sitesinin linkini atabiliyor muyum bilmiyorum.
  10. Rozenn

İTOPYA KARGONUZ YOLDA

Hafta sonu mesai saatleri dışında olduğundan gecikmiştir merak etme. Yine istersen arayıp sor ama olduğun şehre göre de kargo süresi değişebilir mesela bana 2 3 iş gününde falan ulaşıyor. zaten kargoya verileli 1 gün olmuş daha, cumartesi pazarı sayma.
  11. Rozenn

AYT Fizik Kaynak Önerisi

Gerçekten acınası bi herifsin karşımda diyemeyeceğin şeyleri siteden yazan seviyesiz bir insansın boş yere de çirkefleşip laf yetiştirmene gerek yok haddin olmayan şeyleri konuşamazsın arkadaşım. Ailenden almadığın terbiyeni ben sana burada veremem. Yüz yüze olsaydık da bu kadar ılımlı...
  12. Rozenn

AYT Fizik Kaynak Önerisi

Yapma ya, gerek var mı yok mu sen mi karar veriyorsun sivrizeka. :ROFLMAO: Mahmut bilmiyorum belki kötü niyetle yazmamış olabilirsin ama her aklından geçeni söylemenin haddine olduğunu mu düşünüyorsun?
  13. Rozenn

AYT Fizik Kaynak Önerisi

Mahmut, ben kafa yormayı tercih ediyorum.
  14. Rozenn

Yeni nesil soruları yapamiyorum

Yavaş yavaş yapabileceksin merak etme mesela matematik çalıştıkça fenin de iyileşecek herhangi bir dersten soru çözdükçe soru çözme becerin gelişiyor. Eğer yeni başladıysan merak etme yapamadığın soruların video çözümünü izle sonra tekrar kendin çöz. Yavaş yavaş yeni nesil sorulara da uyum...
  15. Rozenn

AYT Fizik Kaynak Önerisi

Merhaba, bu sene mezuna kaldım, tyt matı(sadece mat) geçen seneden bitirmiştim, ayt mattan eşitsizliğe kadar geldim tyt fen de bitiyor. Ekimin 5’i gibi ayt fene başlayacağım. Demem o ki kalan sürem ve yaptıklarım belli, AYT fizik için 345 sipariş ettim ama biraz daha araştırınca 3D daha mantıklı...
  16. Rozenn

AYT Kimya soru bankası önerisi

Merhaba, ayt kimyada orbital vardı geçen sene 85 sayfasını çözebilmiştim bu sene tekrar hazırlanıyorum, normalde olsa yine orbital alırdım ama zaten bende var. 85. sayfaya kadar da bir yerden test çözmem gerekiyor bunun için yine orbital ayarında bir soru bankası arıyorum yardımcı olursanız...
  17. Rozenn

Bes Yayınları TYT Üniversiteye Doğru denemesinin video çözümü var mı?

Merhaba, Bes yayınlarının TYT Üniversiteye Doğru deneme serisinin video çözümüne bir türlü ulaşamıyorum. Deneme klübüne katıldığım dershane okulizyon.com dan alıyor muhtemelen cevap anahtarını ama arayıp sorduğumda öyle bir uygulamamız yok dediler. Acaba dershane mi bulamadı yoksa bu denemenin...
  18. Rozenn

Bilgisayar sürekli kasıyor

Öncelikle sakin ol driverlar güncel mi? :D Hocam belki windows geçiş yaparken bios sürümünüz falan düşmüş olabilir mi? çok anlamam ama bi fikir en azından bir de ramlerinizin kendi frekansı ile sizde çalıştığı frekansı aynı mı bios dan kontrol edersiniz hazır girmişken. mallwarebytes ile...
  19. Rozenn

TYT Fizik Soru Bankası Önerisi

Merhaba geçen sene fizikle barış 5 günlük tyt fizik kampıyla 345 soru bankasını çözdüm bu sene özcan aykınla ilerleyip iyi bir soru bankası çözmek istiyorum soru bankası önerileriniz nedir? fizik netlerim çok kötü değil bu sene tyt fizikte sanırım bir iki yanlışım çıktı ama konuların belli...
  20. Rozenn

TYT Kimya Soru Bankası Önerisi

Merhaba geçen sene temelsiz bir şekilde özet bir kamptan kimya izleyip 345 soru bankasından çözdüm. Bu sene mezuna kaldım kitabın %75 ini çözmüşümdür, şimdi Görkem Şahin ile konu anlatımı dinleyip soru bankası ile ilerleyeceğim. Aydın yayınlarını gözüme kestirdim ama soruların eski tip olduğunu...
Geri