Arama sonuçları: *

1. U

CS:GO ANLIK FPS SORUNU

upp güncel
  2. U

CS:GO ANLIK FPS SORUNU

Merhabalar sistemim rtx 2080 3fan R7 2700 İŞLEMCİ 1tb m2ssd 650w psu Asus rog strix b550a gaming anakart arkadaşlar oyunda normalin altında fps alıyorum 250 si olması lazım min aldığım fps 130 ara ara anlık düşüşler bile oluyor 90 100 görüyorum sorun nedir ayarlar yüksekte değil düşükte...
  3. U

Yardım alienware alınır mı? 360 hz itopya

asus rog strix de alabilirsin bu arada benim bir arkadaş kullanıyor aynı modelim 280 ni galiba tam bilmiyorum denedim gayet güzeldi tepkime süreleri falan baya sağlam gtg değeride sağlam roglar zaten şaşmaz en doğru cevabı veriyor donanım arşivide test yapmıştı hatta gördün mü bilmiyorum. önerim...
  4. U

Hangi İşlemciyi almalıyım ÖNERİLERİNİZ Neler

evet iş yaparkende kullanıyorum 2080 bana yetiyor tabii ki yükseltmeyi düşünüyorum Aynı zamanda oyunlarda oynuyorum örnek Rdr2 FİFA24 cs gibi işlemcim zayıf geliyor gibi görüyorum testlerde yada ben hatalı biliyorum ekran kartından
  5. U

tamamdır o zaman tek işlemci alıp geçeceğim set haline gerek yok diye düşünüyorum ara ara fc24 falan giriyorum bazen yırtılmalar oluyor her zaman olmasada önerin için tşkler dikkate alacağım
  6. U

ağırlık oyun rdr2 cs tarzı oyunlar oynuyorum
  7. U

tamamdır önerinizi dikkate aldım i5 12600k da söylendi şimdi
  8. U

birde bünyamin in dediği r7 5700x nasıl olur
  9. U

anakart set halinde hangisi önerirsin onu da söylermisin
  10. U

nasıl performans olarak bazı işlemciler var mesela yüksek işlemcinin verdiğini veriyor
  11. U

merhaba arkadaşlar sistemime işlemci almayı düşünüyorum lakin bir fikrim yok hangi işlemci daha performanslı olur hangisi daha iyi oturur tam bir fikrim yok yüksek paralar veripde gereksiz işlemci almak istemiyorum. anakartım asus rog strix b550a gaming işlemcim amd ryzen 7 2700 msi k240 sıvı...
  12. U

Andromeda Teknoloji̇'den Ölüm Tehti̇di̇ Alan Kullanici

Merhaba faydam olurmu bilmem ama bu adamın babasının ismi mustafa ibana gödereceğin zaman zehra elyıldırım diye kişiye gidiyordu şimdi başka bir elyıldırımlı kişiye gidiyor para zehra elyıldırım yani paranın gittiği kişinin adersi zehra elyıldırım tel no 5388916936 mustafa babasının no...
Geri