Arama sonuçları: *

1. M

Aula S100 PRO Kablosuz Mekanik Klavye 1399₺

Bence uyumlu olur sıkıntı çıkartmaz eski klavyemden söktüğüm bazı keycapları kullanıyorum hatta harf kısmı şeffaf olanlardan alırsan karanlıkta gözükme mevzusuna da çözüm olur.
  2. M

F99’u bilmiyorum lazer baskı dediği türkçe karakterler tuşların üzerinde basılı sıkıntı çıkartmaz dediklerim harici güzel klavye.
  3. M

Aktif olarak kullandığım klavye. Işık var ama full rgb değil sabit. Karanlıkta harfler gözükmüyor o açıdan kötü. Tam klavye olmasına rağmen biraz küçük eliniz çarpabilir harflere. Onun harici görüntüsü vs güzel hissiyat olarakta baya iyi sorunuz varsa cevaplarım.
  4. M

❌İndirim Bitti! Philips 5500 Serisi LatteGo Tam Otomatik 9919 TL

Telegram linki var mı bende katılayım
  5. M

❌İndirim Bitti! Philips 5500 Serisi LatteGo Tam Otomatik 9919 TL

Aldıkta iptal olur yüksek ihtimal.
  6. M

Çözüldü✓ Ryzen 5 1500x yerine işlemci önerisi

Direkt olarak R5 5600 alsam daha mantıklı olur gibi. Anakartı değiştirmeme gerek yok 5600 alırsam değil mi?
  7. M

Anakartı da değiştirsem daha yüksek bir modele geçebilir miyim ne önerirsiniz
  8. M

Asus geforce 1060 6 gb ekran kartı Asus b350m-a anakart Ryzen 5 1500x işlemci İşlemciyi yükseltmek istiyorum aşırı yetersiz gelmeye başladı bütçede sıkıntı yok şuanki işlemci yerine ne alabilirim önerileri bekliyorum
  9. M

6000 gaming monitör önerisi

Bana en düşük 144 hz ve ips panel bir monitör önerebilir misiniz bütçe 5-6k arası olursa güzel olur
  10. M

Comnet veya poyraznet kullanan var mı

Tıklanet diye bir firma daha varmış onun hakkında bilgisi olan var mı
  11. M

Comnet veya poyraznet kullanan var mı

Arkadaşlar bu iki firmanın adını duydum fiyat performans olarak altyapım düzgün türknet kullanıyordum bu ikisinden birine geçiş yapıcam kullanan varsa firmalar hakkındaki yorumlarınız nelerdir?
  12. M

Monitörlerden hangisini almalıyım? (Bütçe 4500 5000)

daha dün akşam baktım 3500 olan monitör şimdi 3900 olmuş her geçen dakika daha zarar :confused:
  13. M

ips değil bu galiba ips almak istiyorum
  14. M

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lenovo-g24-20-23-8-0-5ms-144-hz-hdmi-display-amd-freesync-premium-ips-panel-wled-gaming-66cfgac1tk-fiyati,2025366966.html https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-vg249q1r-23-8-1ms-full-hd-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,812066413.html...
  15. M

Intel işlemci ve ona uygun ddr5 anakart önerisi

eski parcaları satıp yenilerine yükselticem ramlarıda yükseltirim
  16. M

şuan hazırda pc var zaten anakart ve işlemci değiştirmek istiyorum
  17. M

bütçe artırabilirim biraz daha
  18. M

ileriye dönük olması için dedim 1060ıda yükselticem sonrasında