Arama sonuçları: *

1. B

MSI MAG 274 QF vs James Donkey EpicQ40 vs KTC H27T22C

Hocam msi ile ktc arasında ciddi fark var mıdır sizce aradaki 1000TL yi vermeye değer mi. Yazılım tarafında msi iyi diyolardı da kararsız kaldım.
  2. B

MSI MAG 274 QF vs James Donkey EpicQ40 vs KTC H27T22C

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-james-donkey-epic-q40-27-0-5-ms-2k-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,973202512.html?gad_source=1&gad_campaignid=10832218026&gbraid=0AAAAADsWTCweGbl6jP_f7qVYuCD4La8lH&gclid=CjwKCAiAtq_NBhA_EiwA78nNWGeB0gZbEMiQHRTBg2VC3ZnzgMFdBKNZpKoVoEcdRzsnTz71O9yqHBoCcjcQAvD_BwE...
  3. B

Otomotiv mühendisliği mi hibrit ve elektrikli araçlar mı

Lisede otomotiv bölümü elektrikli araçlar dalından mezun oldum sizce hangisi? İş imkanı bakımından hangisi daha iyidir? Otomotiv mühendisliği tarafında çok iş olmadığını duydum. Hibrit ve elektrikli araçlar konusunda bir şey duymadım. İş imkanları bakımından bu bölümlerde okuyanlar tavsiye...
  4. B

M&B Bannerlord ses sorunu

Oyunu güvenli modda başlatmadım düzeldi sesler. Bir de hoparlörü Realtek(r) Audio yaptım.
  5. B

Evet
  6. B

M&B Bannerlord oyununa girdiğim zaman ses cızırtı yapıyor ve boğuklaşıyor önceden hiç bir uygulamada ya da oyunda bu sorunla karşılaşmadım nasıl çözebilirim?
Geri