Arama sonuçları: *

1. mtngnl

🔥İndirim Crucial pro 64gb ddr5 ram 35 bin tl

5600mhz cl46 mı? Tavsiyem evinizden içeri sokmayın.
  2. mtngnl

🔥İndirim Razer Barracuda X Kablolu/Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı 3.999TL!

X modellerinden uzak durun. Gücünüz yetiyorsa PRO alın yeni ürünü çıkana kadar arkanıza bakmayın.
  3. mtngnl

🔥İndirim Razer Barracuda Pro 6840 TL 🔥 ( çantalı versiyon )

Razer ın pro modellerinde sorun yaşamazsın. Muhtemelen X modelleriyle karıştırıyorsun.
  4. mtngnl

🔥İndirim CORSAIR 16GB (2x8GB) Dominator Platinium RGB Siyah 3200MHz CL16 1580 tl

Açıklamada notebook yazıyor alt bilgide tek slot gösteriyor. Garip
  5. mtngnl

🔥İndirim Esty BEYAZ AEF6601W04 ANK.FIRIN 2039 TL (7 AY TAKSİT İMKANI)

2500 e indiğinde almıştım. 2 gün sonra habersiz iptal ettiler. Aradığımda stok yok dediler. Garip işler.
  6. mtngnl

Govee Envisual 3 Lite 40-50" TV Arkası Şerit Led ARGB

Fiyat bayağı iyi. Ambilight performansı beklemeyin ama iş görür. Yalnız uzun vadede pekte ihtiyaç duyulmuyor.
  7. mtngnl

❌İndirim Bitti! SEBOREİK DERMATİT (Kuru saçlar için indirim) olanlara Vichy Dercos indirimde

Gayet sağlam şampuan. Başka birini kullanamaz oldum. Ayrıca cerave nin kremini de bonus olarak tavsiye ederim.
  8. mtngnl

🔥İndirim 6m² kaşmir halı 1599 tl olmuş

Kaşmir diyince heyecanlandık. Bildiğin fabrika halı. Marka olunca ekstra pahalı oluyor
  9. mtngnl

🔥İndirim Schafer 1.5L Cam Termos 324₺⭐👈

Onlardan biri de benim :)
  10. mtngnl

TURKNET EV İNTERNETİ 6 AY %50 İNDİRİM KODU 31 ARALIĞA KADAR GEÇERLİ

Kampanya kodları sadece yeni Turknet kullanıcıları için geçerlidir. Turknet yeni kullanıcılara özel taahütsüzdür. Başka operatörden geçişlerde, TurkNet GigaFiber altyapısı için 2.500 TL’ye kadar, diğer altyapılarda ise 600 TL’ye kadar taahhüt cayma bedeli karşılar. TurkNet GigaFiber altyapısında...
  11. mtngnl

🔥İndirim Kumtel Vantilatör 1379₺

Ev de kullanacaksanız 50w yeterli olur ama hem metal pervane hem 50w anlamsız. Ekstra gürültülü vs. İlla metal pervaneli isterseniz 70-80w altı tercih etmeyin.
  12. mtngnl

hepsi burada premium coff kodu

AAY9FS4B
  13. mtngnl

Gigabyte design, İmza Sistem 32.499 TL

Kalite kıstası kalmadı ki millette. Varsa yoksa performans.
  14. mtngnl

🔥İndirim Razer Blackshark V2 Gaming Kulaklık 2384TL (Mobile Özel )

Desibeli ses kalitesi zanneden bi kesim var maalesef
  15. mtngnl

🔥İndirim 8'Li Termal Akım Korumalı Priz 265₺🔥

Bu markayı tavsiye etmiyorum.
  16. mtngnl

🔥İndirim Kiwi Elektrikli Kömür Tutuşturucu 139 TL

yemeksepetinde 60 liralara kadar düşüyor. tavsiye etmiyorum.
  17. mtngnl

🔥İndirim 900GR Cebel Fındık Parçacıklı Kakaolu Fındık Kreması 88TL

Doğala en yakın ve en lezzetli fındık kreması. tabii ki de herkesin damak tadı. Firmayı kötüleyenler nutellayı nestleyi hiç övmesinler. Ayrıca toplu paket almıştım diğer ürünleri de gayet lezzetli.
  18. mtngnl

🔥İndirim 💥 ALİEXPRESS 11.11 VE İLK SİPARİŞ İNDİRİMLERİ 💥

kullanıyorum. hatta şu an o klavyeden yazıyorum. 2 pc aynı anda kullandığım için tek klavyeyle ikisini de yönetebiliyorum. en büyük artısı bu. küçük medya tuşları yok vs handikap ama tuş hissiyati sesi ve pil ömrü gayet iyi.
  19. mtngnl

Razer Blackshark V2 X efsane indirim ÇEK ÇEK ÇEK 1000TL indirim

rtings.com da orta üst sıralarda. Ciddi testlere tabi tutuyorlar. Bahsi geçen kulaklıklardan iyi olmasada bu fiyat bandında alınabilecek en iyisi olabilir.
  20. mtngnl

Razer Blackshark V2 X efsane indirim ÇEK ÇEK ÇEK 1000TL indirim

Fiyat normal aslında. Battle bundle 2000TL civarıydı. Şu an 2400 civarı. Deathadder v2 ve mouse pad ile ortalama bu fiyatlara geliyor.
Geri