Arama sonuçları: *

1. MctCan

🔥İndirim LIAN LI UNI FAN CL Wireless 3x120 Beyaz Kasa Fanı 2499TL

Reverse olsa alırdım ...
  2. MctCan

Yardım Gaming.gen.tr para iade süreci

Yok bişey yazmıyorda sadece iade edildi yazıyor. Tekrar mail atıp 10 iş günü içerisinde banka ödeme gerçekleştirmektedir. dediler
  3. MctCan

Ref no filan vermediler istersem verirler mi 1771248408 En son çare thh basvurcam
  4. MctCan

Merhabalar, 17 Mayıs 2024 de PSU almıstım , arıza yapınca garantiye gönderdim ellerinde stok olmadığı için iade parası istedim. Firma 5 Şubat 2026 da iade süreci başlattı şimdiye dek bi gelişme olmadı. Tekrar mail attım . Bankayı arayıp bilgi isteyebilirsiniz dediler. Bankayı aradım herhangi bi...
  5. MctCan

🔥İndirim Sevgililer Günü'ne Özel 6 GB Hediye!

Bi deneyim bakam hic yüklemedim yandex ai
  6. MctCan

HER YOLU DENEDİM BİLGİSAYAR ÇALIŞMIYOR NAPMALIYIM?

Ozaman anakart da sorun
  7. MctCan

HER YOLU DENEDİM BİLGİSAYAR ÇALIŞMIYOR NAPMALIYIM?

Güç tuşu bastığında bi tepki yok mu fanlarda veya rgblerde
  8. MctCan

Ekran kartı gereksiz kullanıyor.

Kankam şuan 0 kullanımda . Tekrar olursa atarım buraya
  9. MctCan

Yeni öğreniyorum şunu valla :D . Pcyi yeniden başlattım düzeldi gibi ama tekrar ederse GPU kısmında bakacağım . 1771027361 Antivüris indirmekten pcyi temiz format atayım daha iyi kanka
  10. MctCan

Merhaba ark, Bugun farkettim ekran kartım gereksiz kullanımda. Arka plan vs herşeyi kapattım düşmüyor. Gereksiz bişilerde indirmedim virüs girme ihtimal yok dicemde bilemedim. Ekran kartımı hangi uygulama sömürdüğünü görebilioz mu ? Görev yöneticide göstermiyor. Olmadı ise en son temiz format...
  11. MctCan

🔥İndirim ENERMAX Revolution D.F. X ARGB ATX3.0 PCI-e 5.0 1650W 80Plus Gold 7,899TL

bende bunun 850 olanı vardı 1bucuk senede arıza yaptı
  12. MctCan

❌İndirim Bitti! High Power Performance Xtreme Gold HP2-A1000GD 6.010,72 TL Taksitsiz

Bu fiyat bi kaç haftadır aynı. Benim psu arıza yapınca bunla corsair rm850e arası kalmıştım. Rm850 aldım :/
  13. MctCan

Çinli telefon üreticilerine ne oldu?

Klasik apple fanboyu .d
  14. MctCan

Altyapı Sorgulama Sonucu Doğru Mu?

Benim şuan kullandığım altyapı 8Mgbit Adsl kullanıyorum. Altyapı sorgulama yaptıgımda ise 50mgbit vdsl gösteriyor. Geçen ttye aradım geçiş yaptık fakat modem vdsl olmasına rağmen sinyal vermedi eski pakete geçtim. Sinirlenip cimer vs heryere şikayet ettim 2 3 hafta sonra TT beni arayıp...
  15. MctCan

❌İndirim Bitti! Powerful SLE-1000 1.000 VA Line Interactive Kesintisiz Güç Kaynağı 2.449TL

Ee ozaman minimum kaç almamız lazım imzamdaki sisteme . Bizim ev bazen yüksek voltaj geliyor bi kere psu arıza yaptı değiştirdim. Akım korumalı priz olmasına rağmen
  16. MctCan

Amazondan alışveriş yaparsam gümrükle uğraşırmıyım ?

Amazonda fiyat ne ise onu ödüyorsun geri kalanı amazon halleder
  17. MctCan

🔥İndirim MSI MAG CORELIQUID E240 240mm Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu 2.799 TL ITOPYA

Ben bunu 1bucuk senedir 360 olanı kullanıyorum hala memnunum tavsiye ederim.
  18. MctCan

Aula 1+1 hoparlör 399 TL

Kullandıgın eklenti ismi alabilir miyim . Amazonda tonlarca alısveris yapıyorum merak ettim :D
  19. MctCan

❌İndirim Bitti! Powerful SLE-1000 1.000 VA Line Interactive Kesintisiz Güç Kaynağı 2.449TL

Alsam mı bilemedim benim geçen psu arızalanmıstı
  20. MctCan

🔥İndirim A-101 Casio Saatler | PEŞİN 6 TAKSİT

En alt 2cisi olan kuzenimde vardı . Kordonu cok cıkıyor takması zor oluyor
Geri