Arama sonuçları: *

1. S

İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

Günlerdir her siteye bakıyorum sadece pembesi duruyor, diğerlerine stok gelmedi beklemedeyim hâlâ
  2. S

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Fiyat performans pişman etmeyecek oyun için olan oyuncu kulaklığı
  3. S

🔥İndirim Razer Blackshark V2 Pro 3500 TL

Bu mchose hakkında daha kötü bir yorum görmedim ya sağlam reklam dönüyor ya da gerçekten hakkını veriyorlar kulaklık işinin.
  4. S

🔥İndirim Razer Barracuda X Wireless (2022) 3050TL

Hyperx cloud core 2 veya hyperx cloud 3 almayı düşünüyordum.yoğunluk olarak oyun için hangisini önerirsiniz?
  5. S

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Ses kasma konusunda başarılı mı hocam
  6. S

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Razer barracuda x kullanan var mı?Öneriyor musunuz?
  7. S

Bilgisayarım ne yaptıysam açılmıyor

Hayır kapalıydı
  8. S

Bilgisayarım ne yaptıysam açılmıyor

Bilgisayarim dün akşam açılıyordu fakat bugün sabah elektrikler gitti eve tekrar geldiğimde elektrikler vardı ama PC açılmıyordu.Herhangi bir pcde arıza var mi yok mu nasıl anlarım?
  9. S

Anakartım yanlış arıza sesi veriyor olabilir mi?

Anakartı yollamadım powersupplyi yolladım sadece.Parçaları test etmek istiyorum ama arıza gerçekten powerdaysa diğer parçalara zarar verir mi ?
  10. S

Anakartım yanlış arıza sesi veriyor olabilir mi?

İlk başta bilgisayar dondu geri açmaya çalıştığımda cpu debug ışığı yandı ramlerin yerini değiştirdim o sorun halloldu sonra vga ışığı yakmaya başladı bir süre sonra kendiliğinden sönüp bilgisayar açılıyor ama anakarttan beep beep sesi geliyor aralıklı şekilde.Anakartın arıza kodlarına bakınca...
  11. S

7700XT Nitro+ vs Pure

Benim bilmediğim bir marka desem daha doğru olur hocam.
  12. S

7700XT Nitro+ vs Pure

Hocam bu kartı araştırmadan önce gainward 4060ti almıştım coilwhine çıkmıştı o yüzden daha bilinir markalara yöneldim yani powercolor tercih etmem öneriniz için teşekkür ederim
  13. S

7700XT Nitro+ vs Pure

İşlemcim r5 5600 kasam da cg540 yani 650w 80+ var 7800xtyi besleyebilir mi? 1710756328 Aradaki farka görüntü ve program bakımından değer mi hocam?
  14. S

7700XT Nitro+ vs Pure

Selamlar,7700xt almayi düşünüyorum 2 model arasında kaldım pure olan model hepsiburada da satılıyor 17.500tl nitro+ olan model Trendyol da satılıyor 18.400tl.Sizce hangisini tercih etmeliyim olası coilwhine durumunda hangi şirketle daha rahat iade ya da değişim yapabilirim...
  15. S

🔥İndirim ASUS ROG STRIX Go 2.4 2479TL !!!

Fiyat indirim değil aylardır fiyatı bu şekilde.
Geri