Arama sonuçları: *

• Users: heast
  • Order by date
  1. heast

Gamerpay para iadesi

Tam 8 gün sonra iade oldu. Papara ile iletişime geçtiğim zaman 2-8 gün içerisinde iade olur demişlerdi. Son gün tekrar aradım, bugün 8. gün dediler. Saat 16'dan sonra iade olur dediler ve oldu da.
  2. heast

Sinerji.gen den topladığım sistem nasıldır

İyi güzel toplamışsın da bu sisteme göre biraz fazla pahalı. 5600X için pekte sıvı soğutucuya gerek yok. Stok fanı yeterli geleceğini düşünüyorum. Göz zevkinize karışılmaz da kasayı da pahalı seçmişsiniz. PSU ile birlikte 4500 TL'ye gelmiş olur. Ek olarak kendiniz toplamanız yerine hazır...
  3. heast

❌İndirim Bitti! SAMSUNG G3 24'' 165Hz 2499 TL

Ghosting olmayan monitör mü var? Tabi çok para basarsan ghosting yaşamazsın. 2500 TL fiyata iyi monitör.
  4. heast

Protein Tozu Lazım Yardımcı Olur Musunuz

Protein tozu kilo da aldırmaz, kütle de. Kasların hızlı toparlamasını sağlar.
  5. heast

Protein Tozu Lazım Yardımcı Olur Musunuz

Protein tozunun şu an da bir mantığı kalmadı. Fazla pahalı. Tavuk göğsü ve pilav yapsan hem ağzının tadını bilirsin hem daha uyguna gelir. Farklı tür supplementlere bakmanı öneririm. Kreatin alsan daha mutlu olursun.
  6. heast

Gamerpay para iadesi

Kesin iade olacağını bilsem bir tur daha alacam. Gene hata verirse 1000 TL iade bekliyor olacağım. Hay be.
  7. heast

Gamerpay para iadesi

İş bankasından denedim, parayı çekmedi hata verdi. Nays'tan denedim hata verdi. Papara'dan denedim parayı çekti ve puf oldu. :D Hay ya. Bir skin alacaktık.
  8. heast

Gamerpay para iadesi

İade sağlandı mı acaba? Ben de skin aldım ve parayı çekip hata verdi. 516 TL'den olmak istemiyorum. :D Card declined, in use for different account. The reserved money will be returned automatically. Contact support if you have any questions.
Geri