Arama sonuçları: *

1. drnw_.d

microsoft hesabım silindi

9 ay olmadı ama benimki minecraftım kurtulamazmı çok saçma
  2. drnw_.d

hayır mcm kurtulsa yeter
  3. drnw_.d

kapalı bilgisayardaki anakart ışıkları yanıyor

merhaba arkadaşlar asus tuf gaming b450m plus-II anakrtım var ama kasa kapalıyken anakartın üzerindeki rgb ledler yanıyor nasıl kapatabilirim
  4. drnw_.d

çift ekran kartı slotlu anakart

teşekürler hocam araştırırım
  5. drnw_.d

merhaba arkadaşlar microsoft üzerinden minecraft almıştım 2 3 yıl önce kullanıyordum arada 2023 aralıkta olması lazım eposta şifremi girdim hesap bulunamadı diyor yeni hesap oluşturdum minecraftım gitmiş çözüm yolu varmıdır
  6. drnw_.d

bilmiyorum ekran kartım yok şuan 1050ti yi sattım 6600xt aldım sahibindenden param güvende ile ama wifi aparatı var valorantta 30 50arası pingim var 1710003918 driverimi var hocam nasıl olucak videosu filan varmı
  7. drnw_.d

hocam enternet problemimde var anakartın kendi sokedine takıyorum enternet kablosunu 1 dakikada bi bağlantı kopup tekrar bağlanıyor sizce usb dönüştürücü filanmı alayım hız kaybı yaşarmıyım
  8. drnw_.d

fotoğraf bırakayım genede teyit için peki sığdı diyelim 2. slot ne işe yarıyor
  9. drnw_.d

çift fanlı t6
  10. drnw_.d

merhaba arkadaşlar çift ekran kartı slotlu anakartım var modeli asus tuf gaming b450m plus II işlemciye yakın olan slotu kullanamıyacağım ekran kartı RX 6600 XT Xfx 308 modeli büyük geliyor sığmıyacak diyer slotu kullansam sıkıntı çıkarmı deneyemiyorum çünkü daha gelmedi kartım kargo aşamasında
  11. drnw_.d

Çözüldü✓ Hava soğutucu önerir misiniz?

ben sistemimde kullanıyorum hava soğutucuda kullandım 12 bakır borulu işlemcim 5600 15°fark var
  12. drnw_.d

Çözüldü✓ Hava soğutucu önerir misiniz?

sıvı neden deyil hocam
  13. drnw_.d

MLBB DE KAHRAMAN ÖNERİSİ

yuzong tam bir vampir pasifi ile fight de asla ölmüyor. argus ultiyi açınca oda ölümsüz canın azken ultiyi açarsan hem saflaştıtın olur hem can çalarsın yüksek bir oranda. thamuzda tam bir vampir yüksek hasar ultiyi açınca yüksek pranlarda can çalarsın birde erken kasılırsan seni düşüremezler
  14. drnw_.d

2. el malzeme için site önerisi

merhaba 2. el bilgisayar bileşenkeri almak için uygulama veya site öneriniz varmı (sahibinden,letgo,dolap,gardrop) hariç biliyorum bunları zaten
  15. drnw_.d

xfx 210 rx 6600xt swft ekran kartı alınır mı?

77 civarı 3 dk
  16. drnw_.d

xfx 210 rx 6600xt swft ekran kartı alınır mı?

merhaba arkadaşlar xfx swft 210 rx 6600xt ekran kartı 6000 tl ye elden alınır mı? sıcak bi kart diye biliyorum sıkıntı çıkartımı sonradan fan taksam etkisi olurmu kasam 3 fanlı mesh
  17. drnw_.d

YAZILAR SİLİK 2. EL EKRAN KARTI

fiyat nedir bu xt versiyon
  18. drnw_.d

6000
  19. drnw_.d

bakayım dedi sizce alayımmı 6600xt 550 w msi psu r5 5600 var
Geri