Arama sonuçları: *

1. C

Delta Force nasıl indirebilirim

tamamdır teşekkürler denemeye gerek yok yani
  2. C

davet kodunu alabiliyor muyuz ya da başvurusunu?
  3. C

Delta Force açık betaya çıkmış nasıl indirebilirim bilgisi olan var mı?
  4. C

Bu mouse alınır mı?? (Rival 3)

hocam rival 3 yerine bütçeniz yoksa razer cobra alabilirsiniz sensörü daha yeni ona göre ama bütçeniz fazlaysa güzel mouselar var onlara bakın derim
  5. C

Yardım Mouse değişikliği yapacağım

arkadaşım vgn dragonfly aldı herhangi bir sıkıntısı olmadı üründe garanti ve iade koşullarını bilmiyorum ama mouselar falan kaliteli diye biliyorum.
  6. C

24" IPS 240HZ Monitör Yardım

hocam adam 7-8k arası arıyorum diyor bütçeye
  7. C

valorant fps düşük problemi

oyun başında bakıyorum zaten çatışma esnasında bakamıyorum fps falan düz yolda giderken max 270 küsür olması sorun değil mi
  8. C

videoda 1080p low ayarlarda 300 altına düşmüyor nasıl normal bende aynı ayarlarda oynuyorum yalan olmasın 270 küsürden yükseğini göremedim hiç valorantta
  9. C

monitör 240 hz minimum 250 falan olması lazım ona göre bu sistemi alıyoruz zaten o civarlarda gelmezse sorun olur 1729513917 hocam eve gidince tekrardan silip yüklücem olmazsa yazarım zaten teşekkürler
  10. C

16 gb xmp ayarları falanda yapılı
  11. C

denerim onu valla bende anlamadım neden fps yarıştırıyorlar merak etmiyoruz yani burda bi sorun var 200-250 fps görüyorum sadece bunlarda şu kadar fps alıyorum diyolar tamam sizsiniz
  12. C

rtx 4060 ve i5 12400f var ama 300 üstü göremiyorum
  13. C

Yardım Kablosuz Fare Önerisi

https://wraithesports.com/products/vgn-dragonfly-wireless-mouse al geç derim üst seviye donanımları var
  14. C

Kasam dikey ekran kartı takmayı destekliyor mu

BitFenix FLOW 600W 80+ Bronze Tempered Glass USB 3.0 Mesh FRGB ATX Siyah Kasa bu kasayı kullanmaktayım ekran kartını dikey takma gibi bir düşüncem var ama destkliyor mu desteklemiyor mu bilmiyorum. Bilgisi olan var mıdır?
  15. C

500-1000 mpbs modem arıyorum

tamamdır teşekkürler
  16. C

mevcut olan modem sıkıntılı tam değerini veremiyor söylediğiniz modellerin linkini atabilir misiniz
  17. C

daha fiber gelmedi ama gelecek o yüzden hem bugünü kurtarsın hem fiber geldiğinde kurtarsın o yüzden o kadar yüksek mbps olanlara bakıyorum
  18. C

Temudan klavye alacagim öneri

bana kalırsa temudan falan alma ürünün ne kalitede geleceği belli değil. Redragonu almanı öneririm hem Türkiyeden gelen bir ürün kalitesini beğenmezsen kısa sürede iade edebilirsin.
  19. C

Mekanik klavye zaten hot swapda switchler bozulunca değişebiliyorsun daha iyi yani
  20. C

sağda ki ürün hot swap değil almanı önermem ama trde kalitesi belli olan bir ürün var hot sawp özelliği falanda var...
Top Bottom