Arama sonuçları: *

1. C

Çözüldü✓ Anakartımda 1 tane ssd yeri var napmalyım

Keşke olsa geçen sene itopya uygun fiyata çıkardı diye almıştım yoksa b 650 falan düşünüyordum anakart için minimum f/p olunca bunu aldık
  2. C

h610m anakartada çok güvenmediğimden ssd kutusu alıcam
  3. C

Chatgptye sordum ekran kartım 4060 olduğu için çok bulaşma dedi ssd kutusu alıcam öyle çözücem başka çare yok
  4. C

Bu yüzden bunlar için uzatma kablosu falan yok mu ya da usbden flash gibi olcak kablarda ssd yuvasu falanda olur
  5. C

Bunların kablolu olanları var mu direkt ekran kartının altında olmadan olanları diyorum hem bir hocam ben 1-2 tblik ssd alıcam elde ki boş yere gitmesin diye öyle bir şey bakıyorum asıl yere yeni alacağımı takıcam buna da 500lük olanı işte
  6. C

öyle çok kullanmıcağım uygulamalar olur yeğenlerimin oyunlarına yer kalmıyor diye almayı düşünüyorum
  7. C

şuan 500 gblik ssd var onu o aparata takıp yeni alacağım min 1-2 tb olacak onuda normal yerine takacam mantıklı olmaz mı böyle olsa
  8. C

https://www.hepsiburada.com/alfais-4391-m-2-nvme-ssd-ngff-to-pcie-3-0-x1-adaptor-m-key-kart-cevirici-donusturucu-p-HBCV000001RTS1 bu tarz bi ssd aracı alsam nasıl olur anakartımda 1 tane ssd yeri olduğu için depolama sıkıntısı yaşıyorum aciliyeti var
  9. C

I5 12400f için hava soğutucu önerisi !ACİL!

aldım bunu bakalım iyidir inşallah r7yi soğutuyorsa benimkini hayli hayli soğutur
  10. C

hem ısınıyor hem oyunlarda aşırı çok ses çıkartıyor ekran kartım rtx4060
  11. C

fifa cities skylines 2 falan oynuyorum o yüzden 2 fanlılara gerek yok gibi hem çok kaba duruyor onlar kasa içinde ondan tek fanlı örnekler attım varsa bunlardan iyisi söylersen sevinirim
  12. C

https://www.pazarama.com/se-214-xt-argb-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu-p-6931393303871 https://www.idefix.com/thermalright-assassin-x-120-refined-se-tl-c12c-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-tf4-termal-macun-dahildir-p-5982472?vendorId=4637 Bu iki soğutucu arasında kaldım hangisi daha...
  13. C

Connection timed out Error code 522

bu hata neden çıkıyor ve nasıl çözülür 2 saattir uğraşıyorum çözemiyorum
  14. C

Connection timed out Error code 522

bu hata neden çıkıyor ve nasıl çözülür 2 saattir uğraşıyorum çözemiyorum
  15. C

Cansız ve kepekli saçlar için şampuan önerisi

nerdeyse 1 aydır kullanıyorum saçlarım hala aynı gözüküyor ve daha kolay dökülüyor o şampuanın yanına önerebileceğiniz bir ürün var mıdır yoksa kullanmayı mı bırakmalıyım
  16. C

İDM crack sorunu !!

İDMyi crack yapmak istiyorum ama bir türlü güzel bir yapan birini bulamadım bilginiz varsa yardım eder misiniz
  17. C

Alıyorum o zaman bunu
  18. C

Bende öyle aman aman çok yağlanma olmuyor bazen hiç olmuyor. Belki de bu yüzden cansız görünüyorda olabilir bilmiyorum
  19. C

yağlı saçlar için diyor ama 1749486678 görmüştüm bunu çok övüyolar ama kepek konusunda da iyi mi yoksa bendekiyle olanla ara ara değişmeli mi kullanmalıyım
  20. C

Saçlarım çok cansız, ince ve kepekli şuan dercosun kepekli ve cansız saçlar için olanını kullanıyorum kepeği güzel bir şekilde azalttı ama saç hala cansız görünüyor. Önereceğiniz güzel bir şampuan var mı
Geri