Arama sonuçları: *

1. M

Ekranda çizgi sorunu

yok hocam ekran kaydında gözükmüyor üstte saliselik beyaz şeritler oluyor sadece
  2. M

Ekranda çizgi sorunu

ekran kaydı aldım orda gözükmüyor sorun monitörde mi acaba
  3. M

Ekranda çizgi sorunu

Merhabalar bi kaç gündür chrome da gezerken masaüstünde dolaşırken ekranda saliselik çizgi çıkıp kayboluyor mönitörüm 75 hz oldugu içinmi bu sorunu yaşıyorum yoksa donanımsal bir sorun mu var ? ekran kartım Asus 6700xt
  4. M

Yardım ryzen5 5600 soğutucu önerisi

ryzen 5 5600 için hava soğutucu mu yoksa sıvı soğutmamı önerirsiniz? oyunlarda 95 dereceyi görüyor stock fanla
  5. M

Yardım Anakart-Kule tipi soğutucu uyumu

bende sorun olmayacagını dusunuyorum tesekkurler
  6. M

power boost vk-g3701w kasadan yana sıkıntı olacagını dusunmuyorum benım korkum ramlere temas etmesi 1686689906 kasam power boost vk-g3701w ramler de GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual Kit Ram hocam
  7. M

https://www.gelbura.com/.../id-cooling-se-214-xt-argb... Bu soğutucuyu almayı düşünüyorum ama şuan kullandığım stock fan ramlere yakın duruyor,bu soğutucu anakarta uyum sağlar mı anakartim Asus b450mk-ii Bu anakart da bu soğutucuyu kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
  8. M

Yardım Ssd Önerisi Alabilir Miyim?

Merhabalar 600 lira max bütçeye 500 gb hangi ssdyi önerirsiniz? İkinci el Sağlık testleri sağlam ssdleri önerir misiniz?
  9. M

Mavi Ekran Herhangi bir Android emülatör kurarken mavi ekran hatası

Merhabalar windows 10 kullanıyorum emülatör kuramıyorum kurup açtıktan sonra mavi ekran veriyor neredeyse tüm emülatörleri denedim sorunu nasıl çözebilirim?
  10. M

Coil Whine iade sorunu

aynı bnde vatandan aldım aynı ses bende de var ses dısında herhangı bır sıkıntı yaratmaz hatt fps sabitlersen ses azalacaktır
  11. M

Yardım Ara sahnelerde fps düşmesi

Merhabalar ryzen 5 5600 işlemci ve 6700xt kullanıyorum bazı oyunlarda fps sorunu yasıyorum,oyunları oynarken fps ile ilgili hiçbir sıkıntım yok ama ara sahnelerde fps çok fazla düşüyor mesela gta 5 de fps duşmesınden dolayı nerdeyse harıtayı zor hareket ettırıyorum ,fifa 23 de de aynı sorunları...
  12. M

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 90 dereceye çıkıyor.

hocam sorunu cozebıldınızmı bıosdan turbo boost ayarını kapatın ıslemcının gozle gorulur bır fark olacaktır
  13. M

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 aşırı ısınıyor 90 derece

bende aynı ıslemcıyı stock fan ıle kullanıyorum benımkıde cok ısınıyor spıderman gıbı bır oyunda 85 e falan varıyor sıcaklık bende turbo boost kapatarak cozum buldum ıslemcı 3.5 ghzde calısıyor
  14. M

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 aşırı ısınıyor 90 derece

bu sogutucu ıle kac derecerelerı goruyorsunuz tavsıye edermısınız
  15. M

Yardım Kasamın fanları hakkında

Merhabalar anakart olarak asus prıme b450m k ıı kullanıyorum bıldıgım kadarıyla bu anakartta rgb veya argb destegı yok kasa olarak ise power boost vk-g3701w kullanıyorum kasanın ustunde led tusu ıle kasanın fanlarını renk degıstırebıldıgım ıcın ben kasanın kendısınde fan kontrolcu oldugunu...
  16. M

ekran kartı montajı hakkında

Yok hocam 1680471329 hocam saçmalıkla alakası yok vıdayı takamıyorum o demır yamuk oldugu ıcın zaten taksam da yıne egılecek o vıdanın cok bır etkısı olacagını dusunmuyorum ekran kartı destek aparatının amacı da alttan kartı desteklemek degılmı bende onu uc kutusu koyarak yaptım bunun neresı...
  17. M

olmuş mu hocam uç kutusu koydum 1680434960 olmuş mu hocam uç kutusu koydum
  18. M

şimdi nasıl olmuş hocam destek olsun dıye uç kutusu koydum altına 1680396127 şimdi nasıl olmuş hocam destek olsun dıye uç kutusu koydum altına
  19. M

kral o demır yamuk oldugu ıcın takılmıyor ıste bende ondan dedım 1680382350 zaten sağlam tutan o vıda takılı usttekı demır yerı yamuk oldugu ıcın kasayla uyusmadıgı ıcın takamadım
  20. M

tek vıda yeterlı olmazmı bıde altına destek koysam üsttekı vıda pek bır destek saglamıyor gıbı zaten asıl destek sağlayan vıdayı taktım 1680364462 bu şekilde şuan
Geri