Arama sonuçları: *

1. C

Asus TUF Gaming A15 vs Lenovo Ideapad 3 Gaming

Merhaba arkadaşlar birkaç saat içinde dizüstü bilgisayar alacağım. Kendi bütçem ve ihtiyaçlarım doğrultusunda bu iki laptopu şu durumda uygun buldum: 1)Lenovo Ideapad Gaming 3 AMD Ryzen 5 6600H 16GB - PttAVM.com - 2024...
  2. C

LENOVO V15 RYZEN 7 5825U 12500 TL!!

Buyurun arkadaşlar:https://ty.gl/g4aa1vm8noly4 ihtiyacı olan olmayan arkadaşlarınıza duyurun
  3. C

Öneri 30 bin TL oyun için laptop önerisi

bu laptop nasıldır https://www.hepsiburada.com/hp-victus-gaming-laptop-16-s1031nt-amd-ryzen-5-8645hs-16gb-512gb-6gb-rtx4050-16-1-freedos-p-HBCV00006BYBJX?magaza=MTB%C4%B0L%C4%B0S%C4%B0M&trackingId=247817
  4. C

Genel itibarıyla oynadığım birçok oyun çok ciddi ekran kartı isteyen kyunlar değil. Bilgisayarı kullanış şeklim itibariyle işlemciye daha çok önem veren birisiyim. Zaman zaman bf 1, cs2 tarzı çok ağır olmayan oyunlar oynuyorum bu kadar muhtemelen yeterli gelir ama 32 bin TL verip hüsrana uğratan...
  5. C

https://www.epey.com/laptop/hp-victus-gaming-16-s0053nt-892q1ea.html bu bilgisayar hakkındaki fikirlerinizi alabilir miyim ?
  6. C

Genel olarak hangi bütçede amd işlemciler daha ön planda oluyor? Sizce benim bulduğum bilgisayardaki kötü olan ozellik nedir ?
  7. C

Intel işlemcilerin başarılı olduğunu düşünmüyorum kişisel bir tercih
  8. C

Bütçeyi (en fazla 35 bin TL) fazla aşmadan, AMD İŞLEMCİLİ, freedos oyuncu laptop önerilerinizi bekliyorum. Araştırmalarım sonucunda https://www.epey.com/laptop/acer-nitro-v-15-anv15-41-r99v.html bu bilgisayarı beğendim sizin de fikrinizi almak istedim. Kağıt üzerindeki verilere baktığımda tek...
  9. C

Yardım Cooler Master RS500-PCAP-I3 PSU öldü mü ?

Tamam çok teşekkür ederim. İkisi arasında bir tercih yapıp alacağım
  10. C

Çok teşekkürler güzelmiş. Trendyol da 2 ay ertelemeli peşin fiyatına 3 taksit msi mag a550bn vardı 1650 liraya geliyor. Onu şimdilik gözüme kestirdim. Bunu mu almalıyım msi yi mi ?
  11. C

Sistemimde ryzen 5 3600 ve gtx 1660 super var. Aslında benim güç kaynağında ekran kartı için sadece 6 pin çıkışı var. Bende 6 pinden 8 pin coklayici kablo almıştım. 2 seneyi geçen bir süre boyunca kullanıyordum ama son günlerde güç kaynağından değişik sesler çıkmaya başladı ve dahası bilgisayarı...
  12. C

Yardım Gigabyte A320M-S2H secure boot

Biraz değil baya geç oldu ama aradan geçen sürede ben başka bir uefi destekli anakart denedim yine görüntü alamadım. En son kasayı bilgisayarcıya götürdüm ordaki abi bize çok böyle kasa geldi tek çözüm garanti dedi anakarti garantiye yolladım. Endeks bilişim ilgilendi gerçekten çok ilgili ve...
  13. C

monitor öneri 3k 3.5k

Yokmuş. Hepsiburada ya bu monitörün modelini girerseniz görebilirsiniz.
  14. C

Win 11 mi Win 10 mu kullanmalıyım?

Bende öyle düşünüyorum hatta ben, Microsoft Windows 10 a güncellemeyi kesene kadar windows 10 da kalmayı düşünüyorum. Sanırım 2025 yılında win 10 un fişini çekecekti Microsoft emin değilim.
  15. C

monitor öneri 3k 3.5k

Ben şu an tam bu monitörü kullanıyorum. Fiyatını gözetirsek iyi monitör ama bana gelen monitörde sağ üst köşede 1 tane ölü piksel çıktı bir de monitörün üst kısmında bazı piksellerde ilk geldiğinden beri hafif sararmalar vardı. Ghosting de benim monitörümde sadece siyah renklerde oluyor onun...
  16. C

Win 11 mi Win 10 mu kullanmalıyım?

Ben uzunca bir süre win 10 kullandım, yakin zamanda win 11 e geçmek istedim ve gecitimge biraz pişman oldum çünkü mevcut bilgisayarımdaki anakart in win 11 de çıkarttığı sorun yüzünden pazartesi günü anakarti garantiye yollayacağım. Meşhur gigabyte secure boot sorunu. Ama yine de istersen...
  17. C

Biraz geç cevaplayacagim ama farklı ekran kartıyla denedim olmadı, cuma günü sehirmde iyi bilinen bir bilgisayarciya götürdüm garantiye yollayın dedi başka çözüm yok dedi. Artık anakarti garantiye yollayacağım kasayi dağıttım. Pazartesi günü ilk iş anakartimi kargoya verip garantiye yollayacağım.
  18. C

Peki cok teşekkürler yarın deneyebilirim ancak gelişmelerden haberdar ederim sizleri de.
  19. C

Arkadaşımın Asus cerberus 1050 ti var onu denemem ise yarar mi eğer ise yaramazsa boşuna arkadaşıma zahmet vermiyim direk bilgisayarciya gidiyim ya da garantiye yollarim
  20. C

İyi akşamlar bugün secure boot etkinleştirme için youtube da bir video izledim dediklerini yaptım ve kayıt et ve çıkış yap dedikten sonra bilgisayar sürekli kendini yeniden başlatmaya basladi ve asla ekrana görüntü gelmedi. Fare ve klavye ye de ışık gelmedi ama kasanın içindeki fanlar dönüyordu...
Top Bottom