Arkadaşlar merhaba kullanmakta olduğum Everest efn 512 masaüstü fanı temizlemek istiyorum kanatları hafiften tozlanmaya başladı fakat içini nasıl açacağıma dair herhangi bir video vs bulamadım kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
Arkadaşlar selam elimde 25K kadar bir bütçe var Gaminggen ULTIMA-4060TI düşünüyorum ama sizlere fikir danışmak istedim hem tasarım işleri hem oyun için uygun bir kasa önerebilir misiniz? İşlemci fark etmez ama ekran kartı Nvidia olması önemli şimdiden teşekkürler.
Televizyon izlemeyi 2016 gibi bıraktım sanırım direkt olarak siyasilerin kendi söylemlerini bulup okumayı/izlemeyi tercih ediyorum onun yerine akabinde İmamoğlu için malum kişinin kırmızı hali diyebilirim sadece lakin hizmetleri için söylemlerim yukarıdaki gibidir
Partili değil İstanbul sakiniyim. Siyasi olarak kendisini sevmiyorum lakin İstanbul için ödenek almamasına rağmen yapılan hizmetlerden memnunum. Metrobüs olayı bile başlı başına takdir edilesi benim gözümde.
Kendi internet sağlayıcım 100MBPS hız alabildiğimi söylerken başka sağlayıcılar 1000 ve 500 arası değer veriyor hangisinin doğru olduğunu nereden bileceğim? Yardımcı olur musunuz?
Evet arkadaşlar malumunuz yaz geldi sistemlerimizi yeniledik keyfimiz az buçuk yerinde şimdilik sorunum ise yaz aylarında bilgisayar başında terlemek yahu terlesem iyi mousepad büyük olduğu için hoş olmuyor kolumu koyuyorum haliyle rahatsız ediyor o yüzden masaüstü vantilatör önerilerinizi...
Bunu hala düzeltmemişler mi? 2016 da ben oynadığımda vardı bu sorun. Bulunduğun alanı terk et sağda solda garip yerlerde takılıyor kalıyor ya da yürümeyi bırakıp öyle bekliyor botlar.
Kullanım için alınır 3 yıldır rival 110 kullanıyorum tüm sistemi değiştirdim geçen hafta mousepad bile 90x40 yeni aldım bir tek mouse değişmedim ben de düşünüyorum açıkçası sensei ten almayı