Arama sonuçları: *

1. Mamisteryo

AMD ryzen 5 7500F MSi Geforce rtx 4060 ti gamıng x 16 gb sorun çıkarır mı?

40K Bütçe ile amd işlemci ve sıvı soğutma olacak şekilde sistem arıyorum bende kafayı yiyeceğim bulamadım düzgün bir şey
  2. Mamisteryo

EVEREST EFN 521 TEMİZLİĞİ

Arkadaşlar merhaba kullanmakta olduğum Everest efn 512 masaüstü fanı temizlemek istiyorum kanatları hafiften tozlanmaya başladı fakat içini nasıl açacağıma dair herhangi bir video vs bulamadım kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
  3. Mamisteryo

25K BÜTÇE İÇİN KASA ÖNERİSİ

Arkadaşlar selam elimde 25K kadar bir bütçe var Gaminggen ULTIMA-4060TI düşünüyorum ama sizlere fikir danışmak istedim hem tasarım işleri hem oyun için uygun bir kasa önerebilir misiniz? İşlemci fark etmez ama ekran kartı Nvidia olması önemli şimdiden teşekkürler.
  4. Mamisteryo

İnternet sağlayıcıların verdiği bilgi karşmasası

Tabloyu cidden bilmiyorum iyi mi kötü mü :D ayrıca en son santral 2km ötede idi ne ara 0 oldu anlamadım
  5. Mamisteryo

Ben mi yanlış bir şey yaptım yoksa hız kısmı böyle olması normal mi?
  6. Mamisteryo

Yaz Aylarinin Klasi̇k Sorusu Hangi̇ Masaüstü Vanti̇latörü Almaliyim

Vücut sıcaklığı yaz kış yüksek olan birisiyim bunlarla ilgili ilaç kullanıyorum zaten inanın hafif bir püf dese bile ferahlıyorum :D
  7. Mamisteryo

Üflediği hava sağlam olması kafi gerisi problem değil
  8. Mamisteryo

everest efn-600 e baktım beğendim açıkçası onun için bir fikrin var mı?
  9. Mamisteryo

CHPciler İmamoğlu'nu seviyorlar mı?

Televizyon izlemeyi 2016 gibi bıraktım sanırım direkt olarak siyasilerin kendi söylemlerini bulup okumayı/izlemeyi tercih ediyorum onun yerine akabinde İmamoğlu için malum kişinin kırmızı hali diyebilirim sadece lakin hizmetleri için söylemlerim yukarıdaki gibidir
  10. Mamisteryo

CHPciler İmamoğlu'nu seviyorlar mı?

Partili değil İstanbul sakiniyim. Siyasi olarak kendisini sevmiyorum lakin İstanbul için ödenek almamasına rağmen yapılan hizmetlerden memnunum. Metrobüs olayı bile başlı başına takdir edilesi benim gözümde.
  11. Mamisteryo

Kendi internet sağlayıcım 100MBPS hız alabildiğimi söylerken başka sağlayıcılar 1000 ve 500 arası değer veriyor hangisinin doğru olduğunu nereden bileceğim? Yardımcı olur musunuz?
  12. Mamisteryo

Kasadan gelen cızırtı?

Benim HDD eşek marka olduğu için ondan geliyordu mesela böyle bir durum olabilir mi?
  13. Mamisteryo

Evet arkadaşlar malumunuz yaz geldi sistemlerimizi yeniledik keyfimiz az buçuk yerinde şimdilik sorunum ise yaz aylarında bilgisayar başında terlemek yahu terlesem iyi mousepad büyük olduğu için hoş olmuyor kolumu koyuyorum haliyle rahatsız ediyor o yüzden masaüstü vantilatör önerilerinizi...
  14. Mamisteryo

Yardım Rainbow Six Eğitim görevinde rakip gelmiyor

Bunu hala düzeltmemişler mi? 2016 da ben oynadığımda vardı bu sorun. Bulunduğun alanı terk et sağda solda garip yerlerde takılıyor kalıyor ya da yürümeyi bırakıp öyle bekliyor botlar.
  15. Mamisteryo

450 TL ye Steelseries Sensei Ten Alınır mı?

Kullanım için alınır 3 yıldır rival 110 kullanıyorum tüm sistemi değiştirdim geçen hafta mousepad bile 90x40 yeni aldım bir tek mouse değişmedim ben de düşünüyorum açıkçası sensei ten almayı
  16. Mamisteryo

Al sata gitmez o maalesef
  17. Mamisteryo

Oyuncu Koltuğu mu Yoksa Yönetici koltuğu mu ?

Şahsen ofisteki koltuktan eve alasım var terletmiyor kumaş rahat kol desteği harika...
  18. Mamisteryo

STEELSERİES MOUSE ÖNERİSİ

Bu mouselar ne büyük ne küçük ya ben aş tutar gibi tutuyorum o yüzden teşekkürler 😅
  19. Mamisteryo

Yukarıda 450 yazdığını görünce neredeyse alayım diyecektim...
  20. Mamisteryo

STEELSERİES MOUSE ÖNERİSİ

Sağ yan tuşları çok sıkıntı geldi onlara basmadan nasıl oyun oynarım acaba 🤔
Geri