Arama sonuçları: *

1. M

Siyah ekran ve reset

RAM XPG Lancer 16x2 6000 MHz CL30 DDR5 SSD Corsair Mp600Pro Lpx ve Kioxia Exceria Sata SSD Ekran kartı Gigabye Gaming OC RTX 4060 3 Fanlı Anakart MSI B650M Gaming Plus Wifi İşlemci Ryzen 5 7600 Bu sistemde son 1 haftadır oyunlarda anlık siyah ekran verip yeniden başlıyor. Olay günlüklerinde...
  2. M

Acer Laptop Mavi Ekran

Arkadaşımın laptopu mavi ekran veriyor. Format attık format ekranında yine mavi ekran verdi. Memtest ile test edilirken pc kapanıyor. Windows bellek aracıyle gelişmiş test ettik sorun çıkmadı. Minidump Rapor Linki https://dosya.co/zzepox2acoy5/082925-20921-01.zip.html Ram Micron 8GB DDR5 4800...
  3. M

Yıldız belası vandal vs faz koruyucu vandal

Yıldız belası vandal ve faz koruyucu vandal ikiside mağazama geldi hangisi alınır?
  4. M

Türknet hizmet numarası kabul etmiyor

Şu an Netspeed kullanıyorum. TurkNet'e geçiş için başvuru yaparken 10 haneli 179 ile başlayan hizmet numaramı kabul etmiyor hata veriyor. Bunun sebebi churn yaparken 3 aylık yasal sürecimin dolmaması olabilir mi? Yoksa başka bir sorun mu var?
  5. M

Yeni sistemin parçaları nasıl?

Evet haklı olabilirsiniz ama fazla bir bütçe çıkmadı ekran kartı için max ayırdığımız bütçe 12 13kydı ve 11800e bu kartı aldım. Yıllardır amd kullandığım için ve memnun kalmadığım için nvidia tercih ettim. 1729709833 Evet hocam haklısınız. İlerde yükseltme planım var
  6. M

Yıllardır amd ekran kartları kullandım ve açıkcası hiçbir zaman memnun kalmadım. 7800 XT minimum 21k Ben iste 4060ı 11kya aldım o kadar bütçemde yok maalesef.
  7. M

7600 gaming gecesinden aldım 7500f ile aynı paraydı bende 7600 tercih ettim. Anakart konusunda normal bir b650m anakart fiyatları 5 6k civarında ben bu gaming plus wifi modelini 6200 TL'ye aldım indirimden çok bi fark çıkmadı. Çok bir fark olsaydı eğer sizin dediğiniz gibi aradaki farkı ekran...
  8. M

İncehesapdan 6200 TL'ye aldım ama şuan güncel fiyatı 7850 tl olmuş başka sitelerde daha pahalı. Kasa elimde olduğu için değerlendirmek istedim. Hava sirkilasyonu yönünden iyi.
  9. M

Ryzen 5 7600. MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi XPG Lancer RGB 16 X 2 6000 MHz CL30. Gigabyte Gaming OC RTX 4060 8 GB. Corsair MP600 Pro LPX 1TB Gen4 M.2 SSD. Kioxia Exceria 480 GB SATA SSD. MSI MAG 101M kasa. Xigmatek X Power 650W 80+ PSU. Yeni bir sistem topladım sizce nasıl? Kasa, PSU ve SATA SSD...
  10. M

Asus Prime B650M-R 4499 TL'ye alınır mı??

ASUS B650M-R anakart 4499 TL'ye düşmüş. Piyasaya fiyatı 5.5k ve üstü. Yoksa MSI B650M-P modeli daha iyi mi olur? Bios olarak Asus dahamı iyi? İşlemci 7500f Ram Xpg Lancer 16 x 2 DDR5 6000 MHz cl30...
  11. M

Laptopda düşük ekran kartı kullanımı

Konu kilit. Lenovo vantage programı üzerinden termal modlar arasından denge kipinin altında yapay zekayla alaklı bi ayar mevcut onu açınca çözüldü. Monitör bağlıyken bile 60w veren rtx 3050 şuan monitörsüz 85w ve maksimum performansda çalışıyor. Bu arada mux switch yok.
  12. M

Windows olsun nvidia bios olsun tüm ayarlar tğm pyunlarda yüksek performans ama çok etki etmiyor. Mux desteği yok ama bir yolu varmıdır monitör bağlamadan yüksek fps almanın yolu
  13. M

3050 %30 40 İşlemcinin dahili grafiği %60 70 İşlemcide 20 30 oluyor Monitör bağlayınca 3050 %100 oluyor
  14. M

Arkadaşımın lenovo ideapad bir laptopu var ve mux desteği yok ve oyunlarda ekran kartını çok kullanmıyor. Optimusla düşük fps veriyor ama Abdullah abinin videoları izlediğimde mux özelliği olmayan laptoplarsa bile %100 gpu kullanımı olup maksimum performans alıyor bu nasıl oluyor?
  15. M

Steam hesabın hacklenmesi

Galiba e-postadan sızmışlar
  16. M

Steam tek oturum açıldığı yer faceit pcyi komple tarattık bişey çıkmadı bu olayı bikaç forumdada duymuştum son zamanlarda
  17. M

hayır. kendi hesabı 1680120247 yazdık cevap bekliyoruz
  18. M

Bugün arkadaşımla CS:GO FACEIT maçı atarken. Arkadaşımın Steam hesabına telefondan pazar listeleme bildirimi geldi. Ve kontrol ettiğimizde 600 700 TL'lik envanterinden tüm itemler ucuza satılmış. Mail adresi şifre her şeyi değiştirdik tüm yetkilendirmeleri kaldırdık ama hala hesaba erişim...
Geri