Arama sonuçları: *

• Users: Wiro
  • Order by date
  1. Wiro

Bu yıl iphone 18 çıkmayabilir! 😨(devir değişiyor?)

sizce 18e 120hz olur mu hocam?
  2. Wiro

Lol de düşük fps alıyorum

aynı sistem aynı sorun. Çözebildiniz mi?
  3. Wiro

Yardım 9ay taksit iphone almak mümkün mü

Yeni çıkacak olan iphone17 modelini 9 ay taksit ile almak istiyorum böyle bir şey mümkün mü? Bildiğim kadarıyla telefonlara taksitler 3 ay ile sınırlıydı ama uzatmanın bir yolu vs. var mı?
  4. Wiro

160.000 Bütçe Oyuncu laptopu önerisi

Hocam konuda belirtmedim ama bilindik markalardan almak istiyorum.
  5. Wiro

160.000 Bütçe Oyuncu laptopu önerisi

Başlıkta görebileceğiniz gibi 150K bandında taş çatlasın 180K fiyata bir laptop arıyorum. Tabi ki laptop olacağı için ince ve taşınabilir olması önemli. Soğutması iyi olmalı. Ekran kartı olarak Nvdia işlemci olarak ryzen istiyorum. Laptopu hepsiburadadan alacağım
  6. Wiro

SteelSeries Arctis Nova Pro Kablolu 6.999TL

satıcısı trendyoldu. Mesajımı güncelledim
  7. Wiro

SteelSeries Arctis Nova Pro Kablolu 6.999TL

trendyoldan steelseries marka mouse almıştım satıcısı trendyoldu. Ürünüm bozulduğunda trendyol aracılığıyla garantiye gönderdim. Mağdur oldum 3 ay boyunca ürünümden haber alamadım. Müşteri hizmetleri ilgilenmedi. Bilginize.
  8. Wiro

Almanca öğrenebileceğim 10 adet android uygulama önerisi

Bir yıldan uzun süredir almanca öğreniyorum şuan B1 sertifikam var ve B2 seviyesine ilerliyorum. Eğer ki iyi bir konuma gelmek istiyorsan bu iş uygulamalarla olmaz. İnsanlar arasında oldukça ünlü olan duolingo bile sana kayda değer kalıplar öğretmiyor. Uygulama kullanacaksan sadece boş...
  9. Wiro

Oyuncu bilgisayarından macbooka geçmek mantıklı olur mu ?

Arkadaşlar bilgisayar programcılığı öğrencisiyim ileride mobil uygulamalar geliştirmek istiyorum şu anda Dart/Flutterda bir düzey bilgiye sahibim. Mobil App developerlar çoğunlukla MacBook kullanıyorlar. MacBook'da Apple ekosistemi için ilgimi çekiyor ve aynı zamanda uzun şarj ömrü var diye...
Geri