Arama sonuçları: *

1. mevlutdem

35K Nvidia Sistem Tavsiyesi

Hocam monitör için çok teşekkür ederim. Fakat kasa için, GALAX marka tercih etmiyorum. MSI veya ASUS tercihim olacak, gerekirse modeli bile düşebilir. İlerleyen yıllarda upgrade edebilirim.
  2. mevlutdem

NVİDİA ekran kartı şartını Adobe ve tasarım programları için tercih ediyorum. Öncelikli amacım bu. Çok hard core, 2k vs oyun takıntısı olan biri değilim. 1722269030 Sistem güzel gözüküyor ama ekran kartı işi bozuyor, bir de ekstra ram ekleyemiyorum 1722269506 Ekran kartı MSİ veya Asus 4060Tİ...
  3. mevlutdem

Hocam hikaye tarzı Assasins gibi oyunlar oynarım, yeni çıkan birkaç oyunu denerim vs. sistemin genel amacı tasarım, render, iş kovalamak için.
  4. mevlutdem

Tavsiye ettiğiniz 45K monitör ile birlikte sistem var mıdır hocam? 1722263279 Ben de sizin gibi düşünüyorum hocam. 45K monitör ile birlikte sizce nasıl bir sistem alınmalı?
  5. mevlutdem

Vatanbilgisayar'dan tek tek toplamak, kurulumunu orada yaptırmak sizce iyi olur mu? Klavye, kulaklık ve mousem var. Sadece kasa ve monitör için 45K bütçeye çıkabilirim. Uzun ömürlü, kaliteli ve performanslı markalar istiyorum. Tavsiye ettiğiniz parçalar nelerdir? 1722263070 Ekonomik olması adına...
  6. mevlutdem

Merhaba. Kredi kartına veya banka kartına peşin fiyata taksit ile alabileceğim parça-parça veya hazır sistem önerisi arıyorum. Benim için NVİDİA ekran kartı olması, 32GB ram olması, mümkünse DDR5 olması, 1TB SSD'ye sahip olması önemli. Adobe programları, grafik tasarım ve start-up...
  7. mevlutdem

Oyun Geliştirme ve Grafik Tasarım İçin Dizüstü Tavsiyesi

Ben ZBrush ile sculpt denedim, programın arayüzü vs çok yabancı gelmişti ve yapamamıştım. Daha sonra Blender gibi bir nimeti keşfettim. Başta çok karmaşık gelmesi çok normal. Önce sabırla arayüzünü öğren, ne nerede onu öğren. YouTube, Udemy, Google bu konuda derya deniz. Daha sonra modelleme...
  8. mevlutdem

Uzun Pil Ömürlü Kodlama Için Laptop Önerisi Arıyorum (Max20-25Bin)

Arkadaşlar kötü bir haberim var. MacBook ve Huawei'nin bazı laptopları dışında tüm dizüstüler ve özellikle oyuncu laptopları batarya konusunda çok kötü. Zamanla bataryanız bitecek, prize bağlı olarak kullanmaya devam edeceksiniz. Bilginiz olsun.
  9. mevlutdem

Ben de düzgün bir şeylerin tavsiyesin alabilmek için bu konuyu açtım :D Varsa tavsiyeniz, makul bir fiyata Oyun Geliştirme (Basit modeller, tasarımlar ve Game Art) ve sadece Adobe programları için, en az 1TB SSD olması yeterlidir. 1694541969 Ben oyun geliştirmeyi yeni öğreniyorum. Asıl işim...
  10. mevlutdem

Animasyon için nasıl bir laptop gereklidir?

Bu konuda ben de 30-40K bütçe arasında bir sistem arıyorum. Dizüstü Windows, Macbook veya masaüstü konusunda en iyi hangisini alabilirim 3D model, grafik tasarım için acaba?
  11. mevlutdem

Masaüstü alamayacağım. Sistemi taşımam gerek. Kodlama bilmiyorum. Sadece basit modellemeler için dizüstünün yeterli olacağını düşünüyorum.
  12. mevlutdem

Önceden aylar önce benzer bir konu açmıştım ama verim alamadım. Orada tamamen başka şeylerden bahsediyordum, şu anda isteğim bambaşka.
  13. mevlutdem

Aslında bana, tamamen MSİ CREATOR SERİSİ (Bu arkadaş gibi, bağlantı için tıkla)'nin en uygun, 35K'ya kadar çıkabileceğim alternatif hali lazım :p
  14. mevlutdem

Merhaba, ben Grafik Tasarımcıyım. Genellikle Adobe programlarını kullanıyorum. Oyun geliştirmeye, oyun tasarımı yapmaya başlayacağım. 3D modelleme için Blender ile basit modellemeler yapmak istiyorum oyun geliştirme ve portfolyo için. Bir işe girdiğimde, oranın donanımlarını kullanmayı tercih...
  15. mevlutdem

MacBook vs Windows Dizüstü Laptop Tavsiyesi?

Ben tamamen tasarım, çizim ve ıllustrasyon odaklı kullanacağım. 2k veya 4K da bir monitör alacağım. Toplam bunlar için bütçem 39.000TL benim. Önerdiğiniz bir model var mıdır? Fanlı olduğu için pro düşünüyorum aslında. 1682805886 Fiyat olarak fazlasıyla beni aşıyor çünkü toplam bütçem 39K...
  16. mevlutdem

Evet ilk defa MacBook kullanacağım. Fakat, ilk defa şimdi öğrenmeyeceksem ne zaman öğreneceğim? :D Bu bir paradoks değil mi? Çok teknoloji bir cahili insan değilimdir. Kolay öğrenirim. Tabii ilk başta epey zorlanacağımı düşünüyorum.
  17. mevlutdem

Grafiker İçin Laptop Önerisi

Vallahi kararsız kaldım, hangi laptopu almalıyım? Daha uygun 32 33K'ye bir laptop var mı acaba çünkü ekstra 2K veya 4K bir monitör daha bağlayacağım
  18. mevlutdem

Merhaba arkadaşlar. Ben Grafikerim ve Illustratorum. Adobe programlarını kullanıyorum. Çok fazla oyun oynamıyorum. Bütçemi iyi harcamak istiyorum çünkü maalesef memur çocuğuyum ve freelancer bir işsizim. Ek olarak 2K ve 27inch bir monitör de almak istiyorum. Bu yüzden gerçek anlamda yardımcı...
  19. mevlutdem

Teşekkür ederim dostum ama hala kafam karışık çünkü bütün bütçeyi de harcamış oluyorum. Gerçekten yaptığım iş için en ideal, en doğru laptop tercihi hangisi olacaktır?
  20. mevlutdem

Isınma vs. başka bir problemi var mı acaba? Yanına QHD 2K bir monitör alsam tüm grafik işlerimi rahatlıkla halledebilir, iyi render alabilir miyim? Yoksa, biraz daha paraya kıyıp MacBook Pro almak daha mı mantıklı olur? Yine o kutsal aynı soru, bu sefer Grafiker için Macbook vs Windows?
Geri