Arama sonuçları: *

1. T

Xiaomi 14 kullanan birisi var mı

Aynen öyle aslında almaya gücüm yetiyor ama hep bir şekilde isinamiyorum iPhonelara bilmiyorum sebebini çünkü neredeyse daha güçlü daha özellikli androidler yarı fiyatına
  2. T

bunlar internet fiyatlari esnaflarda daha da ucuz olacağını tahmin ediyorum 1710420241 . 1710421409 @AEGON
  3. T

Beyler Xiaomi 14 yd almayı düşünüyorum Özbekistan da yaşadığım için acaba kullanan kimse var mı kötü bir yanı kronik sorunu veya bir yerde okudum kamerada buğulanma oluyor ve oyunlarda ısınıyor diye bilgi verebilecek kimse var mı acaba
  4. T

Yeni bir telefon almak istiyorum Xioami14

Çok oyun oynayan birisi değilim zaten ama ne bileyim 1710415364 Haklısın vallahi
  5. T

Peki kullanan birisinden bilgi alabilir miyiz arka kamera bugulanma yapıyor ve oyunlarda çok ısınıyor diye bir bilgi gördüm bir yerde
  6. T

Beyler yurtdışındayim Özbekistan da burada fiyatlar tr ye göre daha ucuz iPhone telefonlara sırf kamerası için o kadar para bayılmak istemiyorum sanırım Xiaomi 14 alacağım diğer modellere göre kompakt olması da beni çekti açıkçası kendisine ve leica lenslere sahip olması peki ya sizin...
  7. T

Yakın zamanda yurtdışına çıkıyorum

Kanka gidiyom ya orda yasicam mecbur ordan alcam 😅
  8. T

Yakın zamanda yurtdışına çıkıyorum

Beyler herkese iyi geceler yakın zamanda yurtdışına Özbekistana çalışmaya gidiyorum malum tr den çıkınca her şey daha bı ucuz sizden ricam bana beni bı 5 sene goturecek oyun canavarı çok abartılı ısınmayan kronik sıkıntıları olmayan bir laptop önermeniz marka takıntım yok ama yine de kaliteli...
  9. T

50k bütçeye Nvidia ekran kartı AMD islemci

Bütçemiz 50 k ekran kartı Nvidia işlemci AMD düşünüyoruz yardımcı olur musunuz 1708099473 @freygasm @M.A.Y. ama zenci @kivanctas @MuratTheFounderOfGariban 1708099612 @Pycoue
  10. T

Bütçe 50K! Nvidia x Amd

Beyler patronun oğluna PC alcaz bütçe 50k Tercihimiz Ekran kartı: Nvidia İşlemci:AMD Gerisi sizde yardımcı olursanız sevinirim 1708099503 @freygasm @M.A.Y. ama zenci @kivanctas @MuratTheFounderOfGariban 1708099628 @Pycoue
  11. T

Yardım Yeni Anakart önerisi

@Arda Fisher
  12. T

ANAKART ÖNERİSİ İSTİYORUM

mk.carnicero
  13. T

boşa çıktığında bana yaz o zaman bi konusalım
  14. T

Aklındaki fiyatı mesaj atar mısın
  15. T

Kendi anakartini ne yapmayı düşünüyorsun kral takas istersen benim anakartla takas edelim başa baş
  16. T

İyi dediniz aslında teknoloji çok hızlı gelişiyor belkide orta sınıf bir ATX anakart bakmalıyız 😅
  17. T

Valla siz ne dersiniz o verelim elektriği ucuralim Pikachu yu ama benim ilgim var bilgim yok 😅 1707141055 Bir sonra ki hedefim de zaten ekran kartını değişmek olucak
  18. T

Yardım ARGB Kontrolcüsünün Aydınlatma Çalışır mı?

Kankam bende thermalright spirit 120 RGB aldım dikkat et ekran kartım ile çakisti sığmadı anakartim küçük diye
  19. T

Hocam bana yardımcı olur musunuz @MuratTheFounderOfGariban müsait değil sanırım hangi anakarti almam gerekir bileşenlerimle uyumlu olması için ve sanırım ATX almamiz lazım büyük olması için @freygasm @M.A.Y. ama zenci @kivanctas
  20. T

Metin2 Pvp virüs korkusundan oynayamıyorum ne yapabilirim

yani seni anlayabilmem sanırım zor dostum ama hem korkup hemde oynamak istiyorsan zaten metin2 basit bir oyun bütcen varsa sadece metin 2 için bir sistem veya laptop kullanabılırsın bıde komşunun ınternetını odunc alırsan oldu bu iş :) 1706990002 he bu arada eğer güzel bir pwp bulursan ben de...
Geri