Arama sonuçları: *

1. tolgadogan34

AC Valhalla Güncel Türkçe Yama

Buldunuz mu yama?
  2. tolgadogan34

Razer BlackShark V2 PRO için EQ ayarları önerisi

razer synapse yüklü, içerisinde var zaten. EQ ayarı arıyorum.
  3. tolgadogan34

Razer BlackShark V2 Pro Oyun ayarları nasıl olmalı?

Var mı EQ ayarı önerisi olan.
  4. tolgadogan34

Razer BlackShark V2 PRO için EQ ayarları önerisi

Merhaba, Razer BlackShark V2 PRO için EQ ayarı önerisi olan var mı? Oyun ve müzik için EQ ayarı bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
  5. tolgadogan34

Daha iyi bir tercih var mı önerileriniz var mı bütçe 2500 3000 tl

Memnun musun? nasıl kulaklık?
  6. tolgadogan34

razer blackshark v2 ses ayarı

Denedim dediğin tüm ayarları, beğenmedim. Kulaklık güzel zaten sıkıntı o değil, EQ ayarı yapmadan kötü.
  7. tolgadogan34

razer blackshark v2 ses ayarı

BlackShark V2 PRO kullanıyorum ben, oyunlar da ses kalitesi çok boğuk ve kötü. Yazılımı üzerinden çok iyi EQ ayarı yapman lazım ses performansı için. Bende hala düzgün bir EQ ayarı bulamadım.
  8. tolgadogan34

3000 TL Mouse önerisi

Lamzu ve VGN dragonfly F1 Pro arasında kaldım, karar veremedim :)
  9. tolgadogan34

3000 TL Mouse önerisi

Lamzu Atlantis OG PRO 4K modelini almayı düşünüyorum, siyah renginin farkı nedir tam olarak?
  10. tolgadogan34

3000 TL Mouse önerisi

Yapı ve malzeme kalitesi olarak Lamzu ile VGN'yi karşılaştıracak olursak, hangisini tercih edersiniz? Lamzu Atlantis almak istiyorum aslın da.
  11. tolgadogan34

3000 TL Mouse önerisi

Lamzu Atlantis OG PRO 4K VGN Dragonfly F1 Pro 4K Razer Viper V2 Pro Lamzu Atlantis OG PRO 4K bayadır takip ettiğim bir model fakat VGN dragonfly F1 Pro 950 TL daha ucuz 4K dongle ile birlikte. Razer Viper V2 Pro var bir de seçeneklerim arasın da, baya kararsız kaldım. Önerisi olan var mı?
  12. tolgadogan34

3000 TL Mouse önerisi

Lamzu Atlantis OG Pro 4K almayı düşünüyorum şuan, Mouse pad alacağım bir de yanın da. Mouse pad öneriniz var mı peki? Hybrid tarzın da.
  13. tolgadogan34

Hybrid mouse pad önerisi

Aynı modeli bulamadım daha ucuza.
  14. tolgadogan34

3000 TL Mouse önerisi

Merhaba, şu an da Logitech G PRO Wireless kullanıyorum. Aslında memnunum rahat mouse fakat, daha iyi bir sensöre sahip ve daha yeni bir mouse almayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz? Lamzu Atlantis og Pro 4K Wireless mouse ve Lamzu Atlantis mini Pro 4K modeli var aklımda, thorn modeli hakkın da...
  15. tolgadogan34

Hybrid mouse pad önerisi

https://wraithesports.com/products/x-raypad-aqua-control-wave?variant=42620641542337 bundan mı bahsediyorsun? Control deniliyor buna, hybrid arıyorum aslın da. Klasse Longteng Huoyun ile araların da bariz fark var mıdır?
  16. tolgadogan34

Hybrid mouse pad önerisi

Klasse longteng yüzeyinden çok şikayetçi olan var. Ayrıca şuan ki fiyatına değmez gibi duruyor, aynı fiyatlara aqua control 2 vb. var. 1696143558 Var mı önerisi olan?
  17. tolgadogan34

Hybrid mouse pad önerisi

Merhaba, hybrid bir mouse pad arıyorum. Speed ve Control arası bir mouse pad öneriniz var mıdır? Biraz daha Speed olabilir, yüzeyi pürüzsüz mouse rahat hareket edecek şekil de bir şey arıyorum.
  18. tolgadogan34

Spider-Man: Miles Morales Türkçe yama önerisi

Tamam teşekkürler.
  19. tolgadogan34

Bunu buldum fakat sürüm eski gözüküyor oyun sürümüyle uyumlu değil. Çalışır mı acaba.
  20. tolgadogan34

Ücretsiz var mı çalışan bildiğiniz?
Geri