dostum bu sorun bende de var. her yerde çözümünü aradım durdum. sayende sorun çözülecek inşallah. teşekkür ederim. bir de amd uygulamasından kapatmak yeterli mi yoksa bios dan da kapatmalı mıyız?
27 inch mutlaka 2k almalısın. Ve curved olmalı bence. 24 inch düz panel mümkünse IPS al. Diğer tercihlerin sana kalmış Nvidia kartın varsa gsync olanı al. AMD ise freesync premium vs vs.
Yapay zeka çok zirvede ve geleceğin yıldızı diyebilirim. Chatgpt gibi alanlarda kendini şimdiden geliştirmeye başla. Erken kalkan çok yol alır daha çok kazanır ;)
Bu sitelerin tamamıyla çalışan youtuberlar var ve çok köklü olan firmalar var. Hangisinde indirim yakalarsa oradan alabilirsin. Ben Gencer gaming den aldım Abdullah ile ortak çalışmasından. No problem.
Bu sistem alınır farklı markalar olmak üzere aynı sistem bende var. Gayet stabil çalışıyor. İndirim bekleyebilirsin ama bunu denk getirmen çok zor olur. 2k civarı indirim olabilir yakalarsan.
Altyapı TTNet olduğu için diğer firmaları kullanan tüketicilere böyle sorunlar çıkarıyorlar. Sorunun varsa çözmüyorlar. Veya sorun yaratıyorlar. Çözümü yok mühür onların elinde. Tavsiyem TTNet kullanman. Altyapısı varsa Turkcell.
Dostum o konudan bende çok çektim. Çınlama gibi bir ses var onu diyorsun. Kablolarını kontrol et. Aç-kapa düğmeli priz kullanıyorsan normale çevir. Ben öyle çözdüm. Prizden monitörüne gelen hattan kaynaklanıyor.
Alıcı için güvenli kardeşim ve dikkat et ürünü gönderirsin aynı ürünün bozuğunu aruzalı diye geri gönderirler sana derdini kimseye anlatamazsın. Uğraşır durursun.