Arama sonuçları: *

1. G

Yardım Delta Force Kasma Problemi

dostum bu sorun bende de var. her yerde çözümünü aradım durdum. sayende sorun çözülecek inşallah. teşekkür ederim. bir de amd uygulamasından kapatmak yeterli mi yoksa bios dan da kapatmalı mıyız?
  2. G

MONİTÖRE GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Klavye ve mouse ışık olayına istinaden söylüyorum anakart ın arızalanmış olabilir. Aynısı bir abimin başına geldi. Anakartı göçmüş.
  3. G

6000 Tl Bütçeye uygun monitör

27 inch mutlaka 2k almalısın. Ve curved olmalı bence. 24 inch düz panel mümkünse IPS al. Diğer tercihlerin sana kalmış Nvidia kartın varsa gsync olanı al. AMD ise freesync premium vs vs.
  4. G

Yardım F/P OYUNCU MOUSE ÖNERİSİ

Bloody v serisi alabilirsin. Oscar macro yazılımı ile macro atıp kullanabilirsin. Ben kendi yazdığım macrolar var gönderirim sanada.
  5. G

Evga GTX 1660 Super Ekran Kartı için 400W PSU Yeterli olurmu?

O kartlar eskidi artık. Ölü yatırım olur. Güncel bir kart al mesela rx 6600. Psu şart ona dikkat et.
  6. G

Evde kendimi geliştirmek için ne yapabilirim

Yapay zeka ne diyor ; para bende aşk bende. Tercih senin güzel kardeşim :) 1702239952 İleri taşıyıp ağaç da çizsin mi 🤣
  7. G

gencergaming.com Vulcano iyi midir?

Fiyat güzel alıp kullanabilirsiniz.
  8. G

Evde kendimi geliştirmek için ne yapabilirim

Yapay zeka çok zirvede ve geleceğin yıldızı diyebilirim. Chatgpt gibi alanlarda kendini şimdiden geliştirmeye başla. Erken kalkan çok yol alır daha çok kazanır ;)
  9. G

PC ne zarar verebilirsin bu şekilde. Yazık olur.
  10. G

Öneri Hazır sistem hangi siteden alınmalı

Bu sitelerin tamamıyla çalışan youtuberlar var ve çok köklü olan firmalar var. Hangisinde indirim yakalarsa oradan alabilirsin. Ben Gencer gaming den aldım Abdullah ile ortak çalışmasından. No problem.
  11. G

Ne amaçlı kullanacağını bağlı olarak oyun içinse zamanla ultra dan low a doğru gideceğini bilerek 4-5 sene diyebilirim.
  12. G

Kalite bir psu olsa belki derdim ama frisby 400w üzer seni diye düşünüyorum.
  13. G

Bu sistem alınır farklı markalar olmak üzere aynı sistem bende var. Gayet stabil çalışıyor. İndirim bekleyebilirsin ama bunu denk getirmen çok zor olur. 2k civarı indirim olabilir yakalarsan.
  14. G

Monitör incecik bir ses çıkarıyor

Bu sesin kablo hattından geldiğini bizzat yaşadım. Farklı priz ve 3 lü priz dene çözülecektir. Monitör kablosunu adaptörlüyse iyi tak.
  15. G

Yardım İnternet bağlantı sorunum

Altyapı TTNet olduğu için diğer firmaları kullanan tüketicilere böyle sorunlar çıkarıyorlar. Sorunun varsa çözmüyorlar. Veya sorun yaratıyorlar. Çözümü yok mühür onların elinde. Tavsiyem TTNet kullanman. Altyapısı varsa Turkcell.
  16. G

Monitör incecik bir ses çıkarıyor

Dostum o konudan bende çok çektim. Çınlama gibi bir ses var onu diyorsun. Kablolarını kontrol et. Aç-kapa düğmeli priz kullanıyorsan normale çevir. Ben öyle çözdüm. Prizden monitörüne gelen hattan kaynaklanıyor.
  17. G

apu sisteme ekran kartı önerisi

Bilmiyorum biz buradan bakıyoruz bütün dünyanın baktığı gibi.
  18. G

Eski PC Sistem yükseltme önerisi

Kasayı satıp kaynağa çevirin yeni bir kasa alın. Çocuk da rahat etsin mutlu olsun.
  19. G

Sahibinden Param güvende satıcı için güvenlimi

Alıcı için güvenli kardeşim ve dikkat et ürünü gönderirsin aynı ürünün bozuğunu aruzalı diye geri gönderirler sana derdini kimseye anlatamazsın. Uğraşır durursun.
Geri