Arama sonuçları: *

• Users: Srk16
  • Order by date
  1. S

Kütahya hava er eğitim tugayında askerlik yapanlar

Sınıfı neydi ulaştırma mı
  2. S

Kütahya hava er eğitim tugayında askerlik yapanlar

sınıfım ulaştırmacı ne yapacam bilen biri var mı ehliyetim b usta birliği nereye atar daha önce yapmış olanlardan tavsiye verir misiniz
  3. S

20 k bütçeye bu sistem uygun mu

Baktım da ssd düşük anakartı düşük hep yükseltince fiyatı artıyor sıvı soğutucu ekleyince artıyor fiyatı hep önerdiğin var mı ssd 980 pro 1 tb olcak sıvı soğutucu 240mm
  4. S

20 k bütçeye bu sistem uygun mu

İyi forumlar 20 k bütçeye bu sistem nasıl İşlemci: r5 5600 Ekran kartı: zotac rtx3060 twin edge 12gb Anakart: asus prime b550m-k Ram: corsair cmw16gx4m2c3200 c16 Ssd : samsung 980 pro 1 tb Kasa: https://ty.gl/kjjsvsqmwi Soğutucu : https://ty.gl/y4kxe024oy
  5. S

Çözüldü✓ Sistemim hakkında yardım

Eyv reis saoll
  6. S

Reis bu parçalar iyi mi iyiyse alıcam zaten 1 ay içinde hepsini uzun süre beklemicem iyi değilse şu kötü bu kötü şununla değiştir yerini diyebilirsin veya önerdiğin hazır sistem
  7. S

Ben bilmediğim için bişiler topladım da nesi kötü değişiklik yapayım
  8. S

Önerir misin her şey dahil 25 k olsun
  9. S

İyi forumlar 25 k bütçem var böyle bi sistem topladım eksik veya fazlasını söyler misiniz ? ASUS Prime B450M-K II AMD B450 Soket AM4 micro AT AMD Ryzen 5 5500 işlemci 3,6 GHz 16 MB L3 Kutu Zotac GAMING GeForce RTX 3060 Twin Edge NVIDIA 12 GB GDDR6 IZOLY T120 Liquid Cooler 120mm 5v Argb...
  10. S

Bütçem 25k önerilerinize açığım

İyi forumlar 25 k bütçem var böyle bi sistem topladım eksik veya fazlasını söyler misiniz ? ASUS Prime B450M-K II AMD B450 Soket AM4 micro AT AMD Ryzen 5 5500 işlemci 3,6 GHz 16 MB L3 Kutu Zotac GAMING GeForce RTX 3060 Twin Edge NVIDIA 12 GB GDDR6 IZOLY T120 Liquid Cooler 120mm 5v Argb...
  11. S

Çözüldü✓ Sistemim hakkında düşünceleriniz

Bilmiyordum acemiyim sistem toplamada bu yüzden donanım foruma yöneldim 😅 1680317474 Anakartın linkini atar mısın zahmet olucak ama
  12. S

Nasıl bir anakart önerirsin
  13. S

Selamlar; Yeni bir sistem topladım sistemde eksik veya fazla olanı söyleyebilir misiniz? Not: pubg ve güncel hikayeli oyun oynayacağım ayrıca yayın falan yapmayı da düşünüyorum. Anakart: ASUS TUF Gaming B450M-Plus II AMD B450 Soket AM4 micro ATX İşlemci :AMD Ryzen 5 5600X işlemci 3,7 GHz 32...
Top Bottom