Arama sonuçları: *

1. B

Pc masaüstü geldikten 1dk sonra donup ekran gidiyor. Fanlar tam güçte çalışıyor.

Teşekkür ederim. Bakalım saat 12 bekliyorum sistemi almak için sisteme b550 anakart ekleyip almaya çalışıcağim olmazsa ileri zamanlarda fırsat kollayıp dediğiniz gibi rx6600 ryzen 5 5600 kombinasyonunu yapmayı planlıyorum.
  2. B

Pc masaüstü geldikten 1dk sonra donup ekran gidiyor. Fanlar tam güçte çalışıyor.

200 Düşürüp denedigim zaman 10 dk boyunca bir sıkıntı çıkmadı. Bu durumda kullanabilirim di mi ? Ve ne kadar süre gidebilir. Bilgim olmadıgı için soruyorum kusura bakmayın.
  3. B

Dediğiniz gibi devre dışı bıraktığım zaman kapanma sorunu olmadı büyük ihtimalle ekran kartı değiştireceğim. Msi afterburner programında hepsini denedim ama yine aynı sorunu verdi. Ekran kartı yerine dün çıkan sistemi alsam daha uygun mu olur kararsız kaldım bir fikriniz var mıdır ?
  4. B

Merhabalar ilk kez burada konu açıyorum. 1 aydır sorunum devam etmekte. pc tamircisine götürdüm. Ekran Kartı arızası var denildi. Bu durum deprem olduktan sonra yaşanmaya başladı. Ne yapıcağımı bilemiyorum. Boyle bi sorun olmadan önce son zamanlarda GtaV oynuyordum. Pcyi başlattıktan sonra...
Geri