Arama sonuçları: *

1. U

Polosmart PGM16 Driver bulamıyorum

Bilgisayarı sıfırlarken yedeklediğim dosyalara sonra indiririm diyerek driver dosyasını eklemedim sonrasında ürünün sitesine baktığımda bir siteye yönlendirmesi gerekirken ana sayfaya atıyor bulamadım gitti. Elinde olan varsa upload ederek linki verebilir mi?
  2. U

win11 - her dosya işleminde yönetici izni istiyor

hayır, hala aynı
  3. U

Deployment Image Servicing and Management tool Version: 10.0.22621.1 Image Version: 10.0.22621.1555 No component store corruption detected. The operation completed successfully.
  4. U

ne zamandır böyle bilmiyorum ben dün fark ettim onca çözüm denesem de hiç biri olmadı şöyle açıklayayım; - masaüstüne sağ tıklayıp yeni seçeneğine gelince sadece klasör ekleme çıkıyor ve o da yönetici izni istiyor - aynı yönetici izni isteme durumu dosya silme konum değiştirme gibi şeylerde de...
  5. U

Türk Telekom almam gereken hızın altı alıyorum

aynı sorunu yaşıyorum knk 75 mbps den 60-63 mbps kadar düştü indirme hızı saniyede 7-8-9mb değişiyordu şuan 1mb bile görmüyor
  6. U

Foxconn G31MXP için Dx 11 ekran kartı önerisi

Ekran kartım eski olduğu için dx 10 üstü desteklemiyor anakartıma (Foxconn G31MXP) uygun dx 11 destekli bir ekran kartı bulamadım diyebilirim bildikleriniz varsa öneride bulunur musunuz? (2.el de olabilir sıkıntı yok) Bütçe 500 / 600 veya 700 fark etmez 1000i geçen öneriler de olabilir. Sistem...
Geri