Arama sonuçları: *

1. T

Çözüldü✓ Gençer Gaming DA-C2

demonte istedigim halde demonte gonderim yapmiyolar sen bos yapma
  2. T

ciddenn kafayi yedim ya normalde mac mini alicaktim kargo vs 10 unda geliyordu elime da-c2 yi gorunce aliyim dedim bu sistemi elime daha cabuk gelir diye (edit: Kargolandi sonunda)
  3. T

Bende alamadim hocam 01/04 21.57
  4. T

Donanım arşivi f/p canavarı sistem Yeniden stokta

ben 13.5 tan aldigim halde mutluyum :D
  5. T

STOKLAR TÜKENDİ - da-c2-1tb GENCER GAMING SEPET KENDI KENDINE SILINIYOR

abi bulundugunuz bolgeye teslimatimiz yok dedi kafayi yiyorum atti beni
  6. T

STOKLAR TÜKENDİ - da-c2-1tb GENCER GAMING SEPET KENDI KENDINE SILINIYOR

abi sorun sepete gecmesi gecmesi degil zaten afedersin dalga mi gecisiyosunuz. odeme kismina gectigim halde sepette degisiklik oldu diyo 10 kere bu oldu ben anlamadim bu isi 1680373200 ayynen bunun aynisi 10 kere oldu ben anlamiyorum
  7. T

D.A imzalı canavar cumartesi günü geliyor 💥

of cok iyi ya ben oyalandim biraz yazik kafama GHSDIGHSD
  8. T

D.A imzalı canavar cumartesi günü geliyor 💥

of ben 13400f eklemistim odeme kisminda stok yok dedi :(
  9. T

Gencergaming DA-C2 Sistem Para Çekmedi❓

niye ya uzun omurlu bi sey istiyorum yoksa gidip mac mini alicam. Bide aksam tekrardan gelme ihtimali ne ryu nun
  10. T

Gencergaming DA-C2 Sistem Para Çekmedi❓

ya ***** gibi oyalandim kafayi yiyorum odemeden atti beni. bende 13400f koymustum. umarim acarlar.
  11. T

Ana Konu Donanım arşivi f/p canavarı sistem çıktı! r5 5600 rtx3060 11499tl

Neyse saat 9 da bi daha denicem yoksa ben Mac mini alcam ya. Videoyu gormesem belliydi benim makine de aklimi celdi 3060 i gorunce :D
  12. T

Yok site sıkıntılı çalışıyo 200 stok var ise 200 rezerve açıcaksınız abi adam mı yarıştırıyosunuz 200tane eklenicek alan alıcak hızlı olan kazansın nasıl bi mantık ben anlamadım ki. Ödemesinde sorun yaşayanın sepeti reset atsın sıraya yine girmek zorunda kalsın haklı olan yarış budur. İlla...
  13. T

hani sepette kalsa tamam odeme sayfasinda stok yok dese ben yine tamamım. ama sepete ekleniyo olup sepete git diyince sepetin boş olması gereksiz sevinç katıyo adama
  14. T

abi emin misin 26 defa sepete ekleyebildim bi kaçında ödeme sayfasında döndürdü.
Geri