Arama sonuçları: *

• Users: okay
  • Order by date
  1. O

Şu bir kaç monitör arasında kaldım sizce nasıl bütçem 3000-5000

daha f/p bişey yok mu ya
  2. O

Şu bir kaç monitör arasında kaldım sizce nasıl bütçem 3000-5000

60hz monitörümden geçiş yapmayı planlıyorum ne kadar 5000 bütçem olsa da 4000e kadar çözmeyi tercih ederim. Aman aman bi fps sevdam olmasada genede iyi bi performans alayım. Genel olarak hikaye oyunları oynuyorum görüntünün güzel olmasını isterim ips şartsa yani va falan cidden beni rahatsız...
  3. O

1k altı klavye önerisi

Dediğim gibi önerilere açık bi insanım incelememi yapıp devam edicem öneriler üstünden
  4. O

1k altı klavye önerisi

Şuan da kablosuz klavye kullanıyorum yeni klavye almam lazım genel olarak oyun oynuyorum kullanması rahat ve kaliteli, alınca dandik hissettirmiycek 1k altı klavye önerisi lazım 1kyı biraz geçedebilir 300 400tlde olabilir hepsine açığım
  5. O

bu fiyata alınır mı??

Bence alınabilir azıcık pazarlık yapmayı deneyebilirsin genede anlayan biride cevaplarsa güzel olur 1701143145 Sadece o tarz oyunları oynuyorsan sorunsuz oynarsın ama
  6. O

14 promax 6000tl nasıl oluyor

Manipüle olmadım da soruyorum sadece. Bide 6kya duruşu yeter gibi
  7. O

Bende imkansız olduğunu biliyorum da yani kontrol edebilirsiniz diyor azıcık anlayan biri bu sahte yada başka bişey diyemez mı gitsem neyle karşılaşırım mesela
  8. O

Fb marketplace girdim 6k ya sıfır iPhone 14 sattığını iddia eden bi ilan çıktı nedir bunun doğrusu. Gerçek olduğunu düşünmüyorum ama ne olduğunu merak ediyorum bilgisi olan varsa açıklayabilir mi? (Dolandırıcıysa da nasıl bir method bu)
  9. O

CS:GO VAC BAN AFFI 🔥🔥🔥🔥🔥

hihihiha
Geri