Arama sonuçları: *

1. A

3D yazıcı tabla camı kırıldı

Arkadaşlar herkese merhaba. Ender3 v2 yazıcımın bir tanesinin orjinal tablası düştü kırıldı. Bende normal cam kestirdim. PLA baskı yapıyorum ama normal cam olduğu için ABS baskı almaya çekiniyorum patlar vs diye. Çok mu abartıyorum. yoksa normal cam ile ABS baskı yapılır mı.
  2. A

PUBG Oynarken FPS Drop Sorunu

yeni işlemci ve anakart zamanı geldi o zaman :(
  3. A

en son o noktaya geldim yükseltmenin zamanı geldi ama sorun belki başka birşeyden kaynaklı olabilir diye danışmak istedim
  4. A

i7 7700k işlemciye 3060ti de taksak 1050ti de taksak anlık dönüşlerde fps drop oluyor. sistemin bütün parçaları kontrol edildi
  5. A

a400 sağlığı 75 de ondan şüpelendim izoly marka aldım uygundu fiyatı test için ama ondada aynı durum anlık droplar.
  6. A

şu an 1440 de oynuyorum 4 k ya da çeksem anlık ekran kartı kullanımı birden düşüyor yükseliyor
  7. A

a400 sağlığı 75 de bende ondan şüpelendim 0 ssd aldım taktım yine aynı
  8. A

Arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim. kafayı sıyırmak üzereyim :) Sizlere bir sorum olacaktı. lütfen bu işin ehli kişiler bilenler tecrübe edineneler cevaplarsa sevinirim :( sistemim şu şekilde. i7 7700K 4.2 ghz o.c 4.8 ghz 4C 8T Msi z270 pro carbon anakart 32 gb ddr4 3600mhz bellek 8+8+8+8...
Geri