Arama sonuçları: *

1. zapkinus

Uçak Mühendisliği mi Yoksa Tıpmı

özel sektör yutar adamı. devlete sırtını yaslaman her zaman en iyisidir. bundan ötürü tıp diyorum.
  2. zapkinus

Skolyoz Derecesi İçin Tavsiye

ben de sana bir tıp öğrencisi olarak mantıklı sözler diyeyim :) polis olsan da olmasan ad sağlığına ve hastalığına bir çözüm bul. :)
  3. zapkinus

Sizce Hangi Üniversite Daha İyi ?

ktü ce mantıklı
  4. zapkinus

ben okuyabiliyorsan eee okumanı öneririm.
  5. zapkinus

mühendislikte pratik anlamda teknik üniversite ve teknoloji fakültesi her zaman normal üniversitelere ve mühendislik fakültesine göre bir adım öndedir.
  6. zapkinus

Skolyoz Derecesi İçin Tavsiye

ortopediye randevu al, git ve doktora sor.
  7. zapkinus

Sürekli Melankolik Ruh Hali

sana bu konuda büyük bir geçmişi olan biri olarak tek bir şey söyleyeyim: zamanla azalacak ve hepsi geçecek. taktığın şeyleri takmamaya, sorunlarını hatırlamamaya ve hayatla mücadele halinde olmaya başlayacaksın. yok şunu yap yok bunu yap yok oraya git... bunların hepsi hiçbir şeyi değiştirmez...
  8. zapkinus

⛽Akaryakıta Dev Zam.Pompa Alev Aldı Alev🔥

son zamanlar gördüğüm kadarıyla hibrit araçlarda frenleme konusunda problemler de çıkmaya başlamış. frene basınca durmama ya da kendi kendine fren yapma gibi. karma teknoloji her zaman kötüdür. problemlere gel gel yapar.
  9. zapkinus

⛽Akaryakıta Dev Zam.Pompa Alev Aldı Alev🔥

aslında onlar da çare değil. elektrikli araçlar her ne kadar makul görünse de ülkedeki istasyon azlığı (bilinçli bir şekilde az tutulduğunu düşünüyorum, herkes elektriğe yönlenmesin diye) elektrikli araç kullanımını sıkıntılı bir hale getiriyor. güvenlik açısından da maalesef durumu iyi değil...
  10. zapkinus

Açık Liseye Geçecekler İçin Tavsiyeler.

ben ek olarak bir açık lise mezunu olarak ve devlet üniversitesinde tıp okuyan biri olarak şunu söylemek istiyorum: açık lise sizin her gününüzü boş geçirebileceğiniz bir sistem değildir. geleceğinizi çöpe atarsınız. açık lise sizi başarısız ya da okula ve dershaneye gidenlerin gerisinde...
  11. zapkinus

Yardım 16 Bin TL Telefon Önerisi

Her yerde zırt diye reklam çıkıyor, iğrenç telefon ve iğrenç marka
  12. zapkinus

En İyi Diş Macunu Markası Sizce Nedir?

hepsi hemen hemen aynı çok fark etmiyor. bazıları marvis kullanıyor ama onun da pek farkı yok. birinde daha beyaz görünmesinin nedeni sadece içine koyulan kimyasal boyaların güneş ışığı etkisiyle beyaz görünmesi. yani kafana takma.
  13. zapkinus

Epic Kyk Anılarınızı Anlatın

daha çok yurt mevzum var ama uygunsuz kaçacak şeyler :D üniversiteye gidersen anlarsın bu dediklerimi.
  14. zapkinus

Epic Kyk Anılarınızı Anlatın

odada bir eleman vardı. 3-4 haftada bir duş alıyordu. koridora girince odaya kokusu geliyordu. çorabının kokusu gece boyu tüm odada oluyordu. kışın soğukta bile camı kapatmıyordum gece.
  15. zapkinus

Replika Bir Saat Almak Mantıklı Olur Mu?

Replika saatlerin çok büyük bir bölümü (attığın ürün dahil) birkaç dolara mal edilen ayarsız ve kalitesiz (günde 5-10 dakika sapabilen) çin mekanizmaları ile donatılır. Buna ek olarak kullanılan kasa ve bilezik de aynı oranda kalite yönünden çok düşük seviyededir. Bir saat yalnızca güzel...
  16. zapkinus

Hangi Şehirde Yaşamak İsterdiz???

yaşamak istediğim şehre taşınıyorum
  17. zapkinus

Protein Tozu Hk. (Scitec-Protein Ocean-Supplementler)

Hayır.
  18. zapkinus

Fiyat olarak en mantıklısı Scitec ama 5 farklı aroma diye sıkılma durumunda başka aroma kullanma imkanı var Oceanda. O biraz aklımı çeliyor.
  19. zapkinus

Merhaba. 2 kilo civarında protein tozu alacağım. Başlıkta belirttiğim markaların fiyatları birbirine oldukça yakın. Tek farklılık Protein Ocean markasının 5 farklı kutu ve aroma seçeneği sunması. Tavsiyeleriniz nelerdir...
  20. zapkinus

Yardım Kuryelik İçin Hangi Motoru Almalıyım?

tvs jupiter 125 bak.
Geri