Arama sonuçları: *

1. Samsunlu55tr

GTX 1660 ti Asus b450m-k II UYUmlu mudur? Ve bu anakart iyi midir?

iyidir sorun çıkarmaz ve ekran kartı ilede uyumlu
  2. Samsunlu55tr

10.299 tl arc a 750 sistem

Sistem satıştan kaldırılmış hocam ekran kartı yok
  3. Samsunlu55tr

bu sistem bu şekilde alınır mı

hocam sorun çıkarmaz zaten pc açıkken kesilmesi sorun akım korumalı priz bütçeniz olunca alırsınız çok pahalı şeyler değiller
  4. Samsunlu55tr

çok fazla elektrik kesintisi yaşıyorsanız almalısınız zamanında arkadaşımın i3 10100f li gtx 1650 super li sistemi yandı işlemcisi ramleri gg oldu ekran kartıda görüntü vermiyordu garantiye yolladı alsanız iyi olur tedbir tabikide hem teknoloji işi şans işi tedbir kuldan takdir Allah tandır
  5. Samsunlu55tr

🔥HaQQuS Vega 3 Yeni Sistem🔥

alınmaz bence pahalı duruyor
  6. Samsunlu55tr

Valorant da kaç fps verir

bırakın düşüğü yüksek ayarlarda 200 fpsleri göreceğini düşünüyorum hatta 300 400 arası fps verir bence
  7. Samsunlu55tr

bu bilgisayar volarantta kaç fps alır

ya bence dandik bir pc aldı intel hd graphicsli falan masaüstü olarak 20 30 fps verir oda çok kötü görüntü kalitesinde olur bence
  8. Samsunlu55tr

Bu sistemi kaça satarım?

kaç yıl önce aldınız bilmiyorum ama o 11k tl fiyata 1 2 yıl önce aldıysanız eğer çok temiz gaming pc toplanırdı kasa olarak sizi 2 3 sene götürecek
  9. Samsunlu55tr

youtubeden falan sistem özelliklerinizi öğrenin öyle ss alıp atın biz bulamayız sizin sistem özelliklerinizi
  10. Samsunlu55tr

laptop sanırsam arkadaşın pc 2. elden almıştır
  11. Samsunlu55tr

bilgisayarınızın modeli nedir onu söyleyin fazla fps vereceğini sanmıyorum bide laptopmu kullanıyorsunuz?
  12. Samsunlu55tr

sistem özelliklerinizi yazarmısınız?
  13. Samsunlu55tr

akım korumalı prizle kullanın psuyu ilerleyen zamanlarda bütçe ayırıp güncellersiniz
  14. Samsunlu55tr

Ryzen 5600 ve 6900xt 650w gold psu yeterli mi

ufak bir ekleme rtx 3060 rx 6600 xtli sistemlerde bile 650 watt psu var bu sistemde rx 6900 xt olacak sisteme hakaret olur 300 watt çekiyor ekran kartı işlemci 65 watt en aşşa 750 watt makuldur 750 watt deepcol psularda mevcuttur gene deepcool alabilirsiniz f/p olarak bence güzel marka
  15. Samsunlu55tr

Ryzen 5600 ve 6900xt 650w gold psu yeterli mi

bence 750 watt alman daha iyi olur 650 watt çok az en az 750 şart bence
  16. Samsunlu55tr

Hazır PC KARARSIZ KALDİM

ileriye dönük olması adına i3 12100f almanız daha mantıklı olur anakartınız büyük ihtimalle h610m olcak ama ilerde hem işlemci desteği 13. nesil dahil olmak üzere desteği var kısaca uzun ömürlü ryzen 5 5500 alırsanız çipset ömrü bitti zaten 5950x takılır en fazla ama mantıklı bulmuyorum intel...
  17. Samsunlu55tr

5600x'e nvidia'nın 3000 serisinden en fazla hangisini takabilirim?

3080 fazla gelmez heralde 2k ultra ayarlarda
  18. Samsunlu55tr

kız arkadaşa alınabilecek hediye

kolye,yüzük gibi şeyleri seviyorlar genel olarak ama her kız için geçerli değil bu
  19. Samsunlu55tr

Çözüldü✓ Bilgisayarım açılırken çıkan hatayı nasıl düzeltirim

hocam değerleri baktım ama steam falan vardı 2 tane adı random değer vardı sildim üstteki run konumunda düzelmedi yeniden başlatınca alttaki runonce ile biten konumda ise hiçbirşey yoktu 1683741146 hocam dediğiniz programı indirdim ve buldu bunu nasıl sileceğim yada açılmasını engelleyeceğim...
  20. Samsunlu55tr

Çözüldü✓ Bilgisayarım açılırken çıkan hatayı nasıl düzeltirim

öyle yapmayı düşünüyorum boş vaktim olunca yaparım gibi duruyor çözümü yoksa 1683740440 hocam bir şey soracağım temiz kurulum yani flashlamı atsam yoksa ayarlardanmı sıfırlasam hangisini önerirsiniz? flasha gene inmesini beklemek falan istemiyorum direk ayarlardan sıfırlasam bu illetten...
Geri