Arama sonuçları: *

1. ylmzkuscu

🔥İndirim Old Spice Erkek Duş Jeli ve Şampuan 1000 Ml XXL Büyük Boy 284 TL

kullanan var mı kimisi kalıcılığı iyi demiş kimisi yarım saate gidiyo demiş
  2. ylmzkuscu

YENİ HAT ÖNERİSİ OLAN

her sene taahüt bittikçe yeni hatta geçeceksin. sürekli yeni gelenlere kampanya yapıyorlar
  3. ylmzkuscu

🔥İndirim Rexona Men Clinical Protection Stick Tane 152 TL 🔥

beyaz giyince rengi geçiyor.
  4. ylmzkuscu

3-4k bütcem var monitor önerisi verir misiniz

https://forum.donanimarsivi.com/konu/aoc-24g42e-24-180hz-3-999-00-tl.1174048/
  5. ylmzkuscu

Yardım Max 300k bütçe ile alınabilecek en iyi araç?

aldığında illaki bakıma sokacaksın zaten bakılır bu bütçede araç alıyorsan nerden baksan 50 70k kenara bakıma ayıracaksın
  6. ylmzkuscu

Yardım Max 300k bütçe ile alınabilecek en iyi araç?

uzay kasa vectra düşünebilirsin yılına göre donanımlı araçlar elektrikli ayna/cam dijital klima vs.
  7. ylmzkuscu

❌İndirim Bitti! AOC 24G42E 4300 TL

bu monitör askı aparatına takılabiliyor mu resimlerde göremedim ?
  8. ylmzkuscu

🔥İndirim Songmics Ofis Sandalyesi 3.437,00TL(Prime)

terletmez mi ya bu
  9. ylmzkuscu

Yardım Victus almalı mıyım?

11 aydır kullanıyorum bi sıkınıt çıkmadı memnunum tek sorun batarya fazla uzun gitmiyor intel işlemci olduğu için ama prize takılı kullandıgım için dert olmuyor. link
  10. ylmzkuscu

CS2 Aşırı Yüksek Ping Sorunu

güzelmiş dostum, gigabit de kullanıyor musun
  11. ylmzkuscu

CS2 Aşırı Yüksek Ping Sorunu

yıllardır bunu kullanıyorum sıkıntısız link
  12. ylmzkuscu

🔥İndirim Ajazz aj159 Pro yeni kullanıcı indirim linki

onlardan birisi de benim dongle bozuk geldi. Ama 700tl ye geldiği için kablolu olarak kullanıyorum iade etmedim 1k hz veriyor ama bu paraya kablolu bile zor bulunuyor.
  13. ylmzkuscu

Çözüldü✓ AJAZZ A159 PRO MU FURYLEVEL Z1 Mİ

aj159pro aldım dock bozuk geldi ve yaşayan birkaç arkadaş daha var kumar gibi biraz. İade edebilirsin ama gelmesi ayrı gitmesi ayrı zaman alacağı için kabloyla kullanıyorum ben iade ile uğraşmadım.
  14. ylmzkuscu

[CS2] 5v5 Hazırlık Maçı İçin Takım Arıyoruz!

akşama uygunsanız bekleriz
  15. ylmzkuscu

Yardım AJ159 PRO KOPMA SORUNU

Senin için iade daha mantıklı olacaktır dediğin gibi. Şansımıza küseceğiz yine.
  16. ylmzkuscu

Sorunlarımız birebir aynı, üretimle ilgili bir sıkıntı var veya iade malları göndermişler bize. iki hafta hevesle gelmesini bekleyip böyle bir senaryoyla karşılaşmak can sıkıcı gerçekten. Sanırım iadeden başka bir şansımız yok. 1740215036 şuan iade etmeli miyim kabloyla kullanmalı mıyım onun...
  17. ylmzkuscu

sağ click sol click orta click olanı diyorsanız onu da yaptım kitapçıkta yazıyordu 1740177228 güncelledim sanırım windows update e gelmişti başka tekrar yüklemem gerekir mi ?
  18. ylmzkuscu

3.0 da da aynı hepsine taktım dock ile arası 10 cm var yok mousepadin hemen bitiminde ve 1k da bile aynı sorun(işlemci i5 14500hx) 1740177015 bunu da dşünüp wifi vs kapalıydı zaten telefonumu bile uçak moduna aldım fırlattım yine aynıydı başka da elektronik bir şey yok zaten odada
  19. ylmzkuscu

Herkese iyi akşamlar, Bugün temudan aldığım aj159 pro mouse geldi sonunda heyecanla açıp taktım pc ye sonrasında mouse takılıyordu, gidiyordu hatta bağlantı. kabloyu değiştirdim pc deki tüm usb portlarına taktım devam ediyor. Driver eksikliğindendir diye düşünüp driverını yuükledim kendi...
  20. ylmzkuscu

Yardım MEDİA TUŞLARI ÇALIŞMIYOR

victus laptopumda media tuşlarım çalışmıyor spoti yt falan hiç birinde çalışmıyor. ne durdurma ne sonrakine geçme.neden böyle oldu anlamadım normalde çalışıyordu
Geri