Arama sonuçları: *

1. M

Hangi anakartı almalıyım

Teşekkür ederim hocam
  2. M

Hangi anakartı almalıyım

Anakart şuan garantide soft brick oldu ve oldukça canımı sıktı yavaş yavaş sistemi asusa cevirmek istiyorum psu sıvı soğutma ve anakart aynı anda degistiricem büyük ihtimalle ama anakart kısmında emin olamadım atx microlar küçük oluyor anladım kadarıyla o zaman başka farkı yoksa Bu arada kasam...
  3. M

Hangi anakartı almalıyım

İŞLEMCİ: AMD RYZEN 5 5600X EKRAN KARTI: GIGABYTE GEFORCE RTX 3070 ANAKART: GIGABYTE B550M DS3H 4 ram slotum da dolu (3600mhz) Bu sistemdeki anakarti asus bir anakartla degistiricem ama kafama takılan bir kaç soru var yardımcı olur musunuz benim sisteme uyumlu olması lazım bide elimdeki...
  4. M

Uefi bios kurdum ekran açılmıyor

Çok teşekkür ederim hocam yarın bir ulaşıp sorayım aldığım yere gelişme olursa gene yazarım
  5. M

Yarın sabahtan bilgisayarciya götürmeyi düşünüyorum hazır sistem olarak almıştım servis olarak gigabyte tarafina ulassam yardımcı olurlar mı
  6. M

Gigabyte B550M DS3H
  7. M

Merhabalar ekran kartımin uefi desteği var sistemde uefi bios gözüküyor tpm açık sadece securite bot kapalı bu yüzden valorant girmiyordu biosdan açmaya çalışırken bir şeyleri değiştirdim ve biosdan çıktıktan sonra ekran gelmedi klavye mouse da kapalı gözüküyor ama sistem çalışıyor yardımcı olur...
Geri