Arama sonuçları: *

1. onurwiped

Internet cafe sahibinden dayak yedim

Selam arkadaşlar 22.11.2024 tarihinde internet cafeye gittim benim pcnin ekran kartısı gtx 750 di dedim bu ekran kartıyla nereye kadar sonra baktım bir tane kasanın kapağı açıktı tamam iyi güzelde nasıl sökebilirim söksemde nasıl görmez kamera filan ekran kartı 3060 ti modeli bu arada neyse...
  2. onurwiped

Thermalright hava sogutuculari arasindaki farklar neler?

biri renkli biri renksiz rgb
  3. onurwiped

TruckersMP Profili nasıl böyle yaparım

https://forum.truckersmp.com/index.php?/topic/99177-profile-view-counter/
  4. onurwiped

Başlangıç için elektro gitar önerisi

5-10K bandında elektro gitar önerisi verebilir misiniz? İzmirde yaşıyorum elektro gitardan tam anlamadığım için ve bilen biri tanimadiğim için 2. el gitara bulaşmak istemiyorum
  5. onurwiped

Sizce sistemi kaça satmalıyım?

link atar mısın 20k ya 4060 5600 sistemi diğer arkadaş sıfırının fıyatını sormuş ondan yazdım 33k ya satacağım yok aklımda ki fiyat 18,5-20 arası
  6. onurwiped

Ekran kartı 9K İşlemci 4K Ramler 5K SSD1,5K Anakart 4K PSU 3,5K Kasa 6K total 33K sıfır hali
  7. onurwiped

parçalar sıfır neredeyse 15k hak ettiğini düşünmüyorum garantileri var çoğunun arkadaşlar hangi kafayla 14 yazıyor onu anlamadım piyasa mı ucuzladı da haberımız mı yok
  8. onurwiped

13-14 e ayıptır söylemesi başka bir şey alırsın kral
  9. onurwiped

Asus RTX 2060 Super 8GB 256 Bit OC Ryzen 5 5600 Fury 4x8 32GB Ram 500 GB XPG SSD Asus Prime B550-MK DDR4 Corsair CX650F RGB 650W Beyaz PSU NZXT H510 Beyaz Kasa (6 bin tl boş hali şuan sıfırı) her parça testleri rahatlıkla geçiyor her parçanın sağlığı %100 Butun parcalar 7 aylik sifir...
  10. onurwiped

Steam Yaz İndirimleri sepetin son haline katkı

şu en ucuz oyunları max 1 gun oynar silersin gereksız secım olmus cogu ayrıca ne tur oyunlar sevdıgını belırtmemıssın nasıl yardımcı olalım
  11. onurwiped

RDR2 430 Liraya Alınır mı?

yarını bekle kanki daha ucuza alırın steamden
  12. onurwiped

Valorant hesap satın aldım aptalım..

üstüne soğuk su için
  13. onurwiped

Yardım CPU fanı önerileri verir misiniz?

AMD'nin stok fanı ile boşta 44 derece alıyorum yükte pc içi çok ısınıyor ama 80'i geçmiyor 70-80 arası. Artık düzgün cpu fanı almam lazım, önerdiğiniz kaliteli f/p iyi soğutmalı rgb fan varsa atarsanız sevinirim. İşlemci Ryzen 5 5600 Kasa NZXT H510 1687785721 izmir sıcağında klimasız stok fan...
  14. onurwiped

Yardım Sea Of Thieves Lavenderbeard Sorunu

hotspot vpb indirdim yine olmadı vpn önerin var mı
  15. onurwiped

olmadı 1687475225
  16. onurwiped

ben steamden oynuyorum 1687475016 güvenlik duvarı etkindi onu kapattım bakalım
  17. onurwiped

turk telekom
  18. onurwiped

denedim hepsini olmuyor
  19. onurwiped

bütün sürücülerim, ekran kartı vs. güncel. bunun sebebi nedir aynı hatayı arkadaşım 1 haftadır o da çekiyormuş
  20. onurwiped

Sinyal Yok Hatası

servise gitmedim 4 tane ram var bende bitanesi oturmamis tam cpnun yaninda oldugu icin simdi goruntu geldi bu arada islemcinin sicakligina baktim 40-50 derece bosta suan, 2 haftaya kaliteli termal macun alcam klimali odaya gecircem kasayi izmirde oturuyorum malum
Geri