Arama sonuçları: *

1. Unterschied

Hangisini almalıyım almak için 20dk'am var acil cevap

eksi yönleri fiyat farkı var ve 25" olması 23.8-24 daha iyi olurdu iyi yönleri 0.5ms olması o yüzden emin olamıyorum bide asansör var Dell'de
  2. Unterschied

Asus TUF Gaming Monitör Alınır mı?

tamamdır kral eyw da adamların dediği şeyde genelde mantıklı oluyor falan öyle öyle bulamıyom
  3. Unterschied

Hangisini almalıyım almak için 20dk'am var acil cevap

ASUS TUF Gaming VG249QM1A 23.8 inç 270Hz 1ms Full HD vs Dell G2524H 25" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü
  4. Unterschied

Asus TUF Gaming Monitör Alınır mı?

Asus TUF Gaming VG249QM1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 270 Hz bu monitörü almayı düşünüyorum son 1 haftadır aralıksız araştırma yapıyorum hangi monitöre yönelsem o kötü şu kötülüğü var alınmaz diyen bir kişi çıkıyor fps oyunları oynuyorum genelde cs ve valo gibi oyunlarda yüksek ranklarda maç atıyorum...
  5. Unterschied

Bu monitör alınır mı ? Acil cevap verirseniz sevinirim

Asus TUF Gaming VG249QM1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 270 Hz bu monitörü almayı düşünüyorum son 1 haftadır aralıksız araştırma yapıyorum hangi monitöre yönelsem o kötü şu kötülüğü var alınmaz diyen bir kişi çıkıyor fps oyunları oynuyorum genelde cs ve valo gibi oyunlarda yüksek ranklarda maç atıyorum...
  6. Unterschied

Beyler taktik verir misiniz?

Farklı şehirlerdeyseniz hiç uğraşma uzak mesafe ilişki olmaz yorar insanı. Aynı şehirdeyseniz kız sana açık açık yürümüş sana devam et
  7. Unterschied

Öneri Bütçeye Uygun Yüksek Hz Monitör Önerisi

bunu gördüm bende almayı düşünüyorum açıkçası ama fps oyunları oynadığım için ghosting ve ölü pixel benim için önemli bu monitörün en iyi yorumlarında bile ghosting var yazanlar olmuş.
  8. Unterschied

Monitör önerisi yapar mısınız

Onu alacağına bunu alır knk ? https://www.trendyol.com/viewsonic/23-8-vx2428-0-5ms-180hz-ips-fhd-hdmi-dp-3kenar-cercevesiz-freesync-gaming-monitor-p-713009258?boutiqueId=61
  9. Unterschied

Turk telekomla sözleşmemem bitti hangi internet sağlayıcıları önerirsiniz

benim önerebileceğim Türknet ve Kablonet var Türknet kullanmadım ama kullanan kişilerden biliyorum gayet güzel ben kablonet kullanıyorum 100mbps benim işimi görüyor ilk aldığım zamanlar 2-3 haftada bir destek çağrıyorduk altyapıda sorun çıkıyordu çünkü altyapıyı biz istemiştik normalde yoktu...
  10. Unterschied

Monitör öneri için yardım lazım acil almam lazım

kanka eğer ghosting veya ölü pixel çıkarsa markalar iade veya değişim sağlıyor mu bu konu hakkın da bilgin var mı ?
  11. Unterschied

Monitör öneri için yardım lazım acil almam lazım

AOC 25G3ZM 24.5" 0.5 ms almayı düşündüm ama VA panel olduğu için ghosting sorunundan korkuyorum 2025 e girmeden önce sipariş etmem lazım valo cs oyuncusuyum hz ve ms değeri benim için çok önemli ama ghosting olmamasıda bir o kadar önemli taş çatlasın 6k bütçem var önerebileceğiniz başka...
  12. Unterschied

Öneri Bütçeye Uygun Yüksek Hz Monitör Önerisi

Merhaba 2025'e girmeden önce acil hemen bir monitör almak istiyorum ilk başlarda amacım sadece 2. monitör almak yani 60Hz olsa bile olur olsun da ne oluyorsa olsundu ama şuan ki amacım yeni monitör alıp şuan ki 120Hz monitörümü 2. Monitör olarak kullanmak. Almak istediğim monitör ise 200Hz üstü...
Top Bottom