Arama sonuçları: *

1. M

RGB Renk Değiştiremiyorum

Merhaba, Sistemim aşağıdaki gibi kasada 3 tane önde 1 tane arkada RGB fan var. Fakat sabit yeşil renk yanıyor. Bunu nasıl değişecek şekilde ayarlayabilirim?
  2. M

Donanım Arşivi v2 Sistem Güncelleme (15-20k)

Bu sistemi kaça satabilirim ki en fazla? Kasa ve güç kaynağını değerlendirmek istediğim için böyle bir fikre girmiştim. Siz olsanız ne yapardınız?
  3. M

Donanım Arşivi v2 Sistem Güncelleme (15-20k)

Merhaba, Elimdeki sistem parçalarını aşağıda sizinle paylaşacağım. Bu sistemi güncellemek istiyorum, bütçem 15-20k fakat biraz daha esneyebilirim. Bu parçalardan hangilerini güncellemeliyim? Yeni üst segment bir kasa toplasam bile şuan ki güncel bilgisayar kasası ve güç kaynağım yeterli olur...
  4. M

Donanım Arşivi - Video Konsept Önerisi

Abi merhaba, hazır sistem bakıyorum ama alamıyorum çünkü zaten elimde 2017 yılında aldıgım Donanım Arşivi v2 sistemi var. Bu sistemi kullanarak yeni bir sistem toplama şansımız var mı? Hani bi indirim vs. sağlasalar? En azından insanların ellerindeki eski sistemler de bi işe yaramış olur abi ne...
  5. M

Donanim Arşi̇vi̇ V2 2017 Si̇stemi̇ni̇ Güncelli̇yorum

Merhaba dostlar, yıllar önce aldığım donanım arşivi v2 sistemimi ekran kartı (1050ti) haricinde güncellemek istiyorum. Anakart ve işlemci tavsiyelerinize açığım. Ürünün şuanki parçalarını ekte paylaştım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Geri