Arama sonuçları: *

1. D

DA-C2 2.EKRAN SORUNU

Öncelik ile merhabalar, Ben DA-C2 kullanıcısıyım. Ben bilgisayar ilk geldiğinde belli 2 Ekran kullanıyorum bir sorun olmadı. Bir ara bios ayarlarında sanallaştırma açtığımda HDD ve ekran kartının bazı girişlerini görmedi. Ben biosu defult moduna aldığımda sorun çözüldü. Dün tekrardan sorunsuz...
  2. D

STOKLAR TÜKENDİ - da-c2-1tb GENCER GAMING SEPET KENDI KENDINE SILINIYOR

Furkan bey, Benim siparişim de de Ryzen 5 5600 olarak geçmekteymiş. Kusrua bakmayın karıştırmışım.
  3. D

Kusura bakmayın ben karıştırmışım işlemci 5600.
  4. D

Evet direk bakmadan aldığımdan dolayı otomatik 5500 olarak satın aldı. Video da kontrol ettiğimde 5500 olarak geçmektedir.
  5. D

Beyefendi galiba en son mesajıma denk gelmişsinizdir. Bir önceki mesajlarımda ben sadece iki üç gündür yaşadığım süreci söyledim. Maalesef arkadaşlar " gencer ajanı" vb. durumlar söyledi. Ben de olayın herhangi bir firma savunma ile ilgisi olmadığını ve benim sadece basit bir kullanıcı olduğumu...
  6. D

Tabi ki neden olmasın fakat neden saat 11:58 gösteriyor bilmiyorum bir önceki ekran görüntülerinde ödeme yaptığım saati görebilirsiniz Beyefendi.
  7. D

Merhabalar, Hiçbir firmayı savunma vb. işlerine girmiyorum sadece sizlere düşüncelerimi ifade ettim. Benim ile böyle bir üslup içerisinde konuşmanız maalesef hoş olmamış isterseniz herhangi bir kanıt istiyorsanız sunabilirim sadece gerçekleri ve yaşadığım süreci söyledim.
  8. D

Merhaba arkadaşlar , bu üyeliği iki gündür başıma gelen olaylardan dolayı sizlere bilgilendirmek için açtım. Dün video yayınladıktan 1 saat sonra linke girmeye çalıştım sunucular devamlı bir şekilde kapalıydı dün alamadım. Ardından saat 21:00'Da aynı şekilde defalarda "sepete ekledi, ödeme...
Geri