Merhaba,
Biliyorum çok zor ama 1500 TL'ye 2. el sistem toplamak istiyorum.
Ve ben baktığımda pek performanslı bir şey bulamadım Pentium 4 vs. sistemler çıkıyor karşıma.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba arkadaşlar,
PS4 uyumlu gamepad arıyorum biliyorum DualShock 4 en iyisi PS4 için ama onlar da çok pahalı.
Bütçem 500-600 TL.
DualShock 4 alternatifi kaliteli bir gamepad öneriniz var mı?
Ben Marvo diye bir marka buldum nasıldır...
Merhaba arkadaşlar Ps4'üm için 1 tane kol almak istiyorum yan yanayken birileriyle oynamak için.
Bütçem: 700-800 TL
Bu 2 oyun kolundan hangisi daha mantıklı ya da sizin önerdiğiniz bir oyun kolu var mı ps4 için?
Marvo GT-90 Oyun Kolu
Hocam şuan alma imkanım yok elime para geçtikçe parçaları almayı düşünüyordum.
1691563634
Hocam şuan alma imkanım yok eylül ayı gibi anca alabilirim diye düşünüyorum.
Hocam param güvende ile almak istiyorum Amasya'da çok parça çıkmaz o yüzden.
1691562664
Hocam havale ile falan yollayanlar oluyor kargo ile öyle bir şey ayarlasak parçaları.
Merhaba arkadaşlar,
Staj paramın üstüne biraz daha ekleyip ya da elime para geçtikçe tek tek parçaları alıp, 2. el sistem toplamayı düşünüyorum.
Bütçem monitör dahil: 12.000 TL.
Genelde FIFA oynayacağım. Bu oyun için daha ucuz bir sistem olursa daha iyi olur. Hikayeli oyunlarla aram yok...
Hocam Aslında monitörü sonradan alabilirim çünkü odamda Full HD televizyon var ona bağlarım kasayı diye düşünüyorum bilmiyorum genelde Futbol oyunu oynarım zaten. Öyle hikayeli oyunlarla aram yok Online oyunlara giriyorum en çok da FIFA'ya.
1691323158
Hocam AMD sistem nasıl olur sizce ekran...
Merhaba Arkadaşlar,
Staj paramın üstüne biraz daha ekleyip ya da elime para geçtikçe tek tek parçaları alıp 2. el sistem toplamayı düşünüyorum.
Bütçem Monitör Dahil: 10.000-11.000 TL
Bu bütçeye AMD ekran kartlı vs. toplanır mı toplanırsa hangi parçaları almalıyım?
Fikirlerinizi benimle...
Merhaba arkadaşlar Geçenlerde Gamepower Kizaru sipariş vermiştim ve bugün elime ulaştı.
Kizaru için güzel EQ ayarı olan var mı?
Kizaru EQ ayarlarım nasıl olmalı?