Arama sonuçları: *

1. Erisora

50bin tl ye kadar laptop önerisi

inşaat mühendisliği okuyorum hem çizim yapmaya uygun hem de oyunları da sorunsuz oynatacak bir makine arıyorum. teşekkür ederim şimdiden.50bine kadar zorlayabilirim..
  2. Erisora

Muhabbet kusu cinsiyeti

Biz alali iki yil oldu yani yaklasik iki yasinda beyaz bir muhabbet kusu ismi bulut. disi diyende oldu erkek diyende bilgili biri varsa bilgilendirebilir mi cinsiyeti nedir acaba
  3. Erisora

Lise sonrasi bosluk ve yalnizlik

Yks surecinde kiz arkadasimdan ayrildim ve bir baktim etrafimda kimse kalmamis kendi bir basima kalmisim ne arayan var ne soran sosyal hayatim bitmis boslukta hissediyorum kendimi ne olacak bu durum tum hayat boyunca devam edecek mi gercek hayat boyle bisey mi bosluktayim abiler ablalar...
  4. Erisora

Başlangıç için gitar önerisi

Prof. bir amacım yok kafa dağıtmak amacıyla hobi olarak başlamak istiyorum hangi gitarla baslamam uygun olur?
  5. Erisora

Sistemin degeri ne kadardır?

ekran kartı asus rx6600 işlemci ryzen 5500 anakart asus b450 mk2 ram 16gb 3600 512 ssd monitör asus 24 inç curved 165hz sıfırı 8k civarı fiyatı var kulaklık gamepower medusa mouse steelseries rival 3 klavye gamepower overlord blueswitch 650w kasa var markasını hatırlamıyorum üni ye gidecegim...
  6. Erisora

PC için kulaklık önerisi

çok fazla fps oyunu oynayan biri değilim hikayeli oyunları tercih ederim müzik kalitesi benim için daha önemli birde mikrofon tak çıkar olursa daha güzel olur bütçede 2 3 k ya kadar çıkabilirim
  7. Erisora

Çözüldü✓ Ryzen 5500 ısınma sorunu

Nasil yapilir hocam teknik bilgim fazla yok
  8. Erisora

Cyberpunk ta 88 civari gordum hocam
  9. Erisora

işlemci bu sıcaklıkları boştayken görüyor sadece macun yenilesem yeterli olur mu yoksa soğutma mı almalıyım
  10. Erisora

sistemim ne kadar eder

anakart asus b450 mk 2 işlemci ryzen 5500 ekran kartı amd asus rx6600 16gb ram 3600 mhz 512gb m2 ssd 3600 3200 hızı var markasını hatırlamıyorum frisby fc8935g kasa gamepower overlord klavye steelseries rival 3 mouse gamepower medusa kulaklık monitör asus tuf v24vqe ortalama bir fiyat...
  11. Erisora

RYZEN 5500 İÇİN SOĞUTUCU ÖNERİSİ

stok fan yetmediği için yeni soğutucu arayışına girdim. Kasam 160mm kadar destekliyor. Soğutma piyasasına hakim değilim ama fiyat performans bir şeyler iyi olur hocam öğrenciyim 2 3k üstüne çıkamam
  12. Erisora

Last of us part 1 hediyesi sorunu

İncehesaptan amd sistem aldım rx6600 fakat 3 gün sonra gönderdikleri kod kullanılmış gösteriyor ne yapmalıyım?
  13. Erisora

Sistem önerisi rx6600 acil

Kasayı 650w olanından aldım artık çok geç sipariş verdim dostum çok sıkıntı çıkarmaz umarım
  14. Erisora

Sistem önerisi rx6600 acil

1681379725 Bu alınır mı bu fiyata özelleştirmeler mantık lı mı bir bakar mısınız
  15. Erisora

Çözüldü✓ 12000 civarı kasa önerisi

Aciliyeti çok yok hocam tavsiye için teşekkür ederim
  16. Erisora

Çözüldü✓ 12000 civarı kasa önerisi

12 bin civarı hazır sistem almak istiyorum sistem önerir misiniz?
  17. Erisora

Gain v1 hakkında tavsiye

Gain v1 12.500tl şuanda fırsat olarak alınır mı yoksa daha iyisi gelebilir mi ? https://pckolik.com/urun/gain-v1/
  18. Erisora

Öneri Max 700tl oyuncu kulaklığı önerisi

Ankarada yaşıyorum ama mağazaya 50km uzaklıktayım merkezde pek tanığım yok malesef
  19. Erisora

Sadece mağazaya özel sanırım
  20. Erisora

Arkadaşlar 700tl altında oyuncu kulaklığı arıyorum yardımcı olur musunuz
Geri