Arama sonuçları: *

1. A

3k bütçe klavye önerisi

hortt
  2. A

3k bütçe klavye önerisi

stok yok diyor knk
  3. A

3k bütçe klavye önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/660862/akko-monsgeek-fun60-max-shine-through-phantom-pink-hall-effect-manyetik-switch-8k-hz-argb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/#reviews genelde valorant oynuyorum klavye boyutu olarak o tam klavye istemiyorum tabi güzelse ona da okeyim ama bu klavye...
  4. A

Bu klavye alınır mı tavsiye lütfen

https://www.gaming.gen.tr/urun/660862/akko-monsgeek-fun60-max-shine-through-phantom-pink-hall-effect-manyetik-switch-8k-hz-argb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye başka öneriniz varsa bu fiyat bandında önerebilir misiniz.
  5. A

Klavye Önerisi 2/3 bin arası

hepsi arasında 1 tanesini kesin almalısın dediğin var mı
  6. A

Fps oyunları oynuyorum genelde
  7. A

https://www.hepsiburada.com/msi-forge-gk600-tkl-wireless-sky-rgb-mekanik-linear-kablosuz-turkce-gaming-klavye-p-HBCV00009UK4WC?ftid=e5dh55qlyldslwfb&magaza=TEBİLON&url_src=ios-product-detail&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Ainfluencer.md%3Alinkgelir&utm_medium=linkgelir&utm_source=influencer&wt_inf...
  8. A

Kendi Aracımla Kargocu Olmak İstiyorum

hocam ben de başvurmayı düşünüyorum halledebildin mi bilgilerini benimle paylaşabilir misin kaç yıllık araç istiyorlar şartları nelerdir ve yapılır mı sence?
  9. A

arac kamerası aparat yedeği

selamlar 360 g 500h modeli bir kamera satın aldım takarken cama takılan kısmını kırdım ( sadece o aparatı nerden bulabilirim ) bilen eden var mı ya da kullanan
  10. A

saç sağlığı ( erkek )

selamlar saç bakımı için kullandığınız ya da yaptığınız şeyleri söyler misiniz saçlarım birazcık hızlı kuruyor da
  11. A

askere giderken tazminat için ne yapmalıyım

selam arkadaşlar gün geldi çattı askerlik tecilimi bozmaya 1,5 senedir çalıştığım yerdeki yöneticilerle aram pek iyi değil o yüzden onlarla oturup konuşamıyorum yüksek ihtimalle ağustos celbi ile askere gideceğim bunun için tazminat haklarımı almak istiyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor...
  12. A

Yardım araç kamerası önerii

merhabalar araç kamerası önerebilir misiniz var mı kullanıp memnun kaldığınız özellikle telefondan izleyip bakabileceğim bir kamera olursa çok iyi olur uzun yol yapacağım yapmadan kamera işini çözmek istiyorum
  13. A

iPhone 13 / iPhone 13 pro

kanka bide sen pil yüzdesi kaç olarak aldın yani kaç olmalı sizce en düşük sağlıklı 1 sene idare etmesi için
  14. A

tamamdır eyvallah 💜 yarın bir telefonculara bakayım temiz bulduğumu kapayım
  15. A

kanka temizden kasıt açılmamış falan dimi garanti önemli mi sence
  16. A

bütçe 45 k falan ya 2. el iPhone 13 pro 43-44 e var düz 13 0 i 38 bin şuan telefon alırken nelere dikkat etmeliyim bir fikriniz var mı nasıl anlayabilirim sıkıntısız olduğunu 7 ay garantisi kalmış gözüküyor
  17. A

selamlar 0 iPhone 13 mü almak mantıklı 7-8 ay garantili iPhone 13 pro 2. el mi siz olsanız ne yapardınız fikir verirseniz sevinirim
  18. A

format sonrası klavye sorunu

16 gb ram var aşırı ram yiyor oyunlarda performans düşüklüğüne sebep oldu w10 a düşürdüm şuan daha iyi 1702317870 ama şimdi de klavyem takılıyor ödfhnmdfh
  19. A

format sonrası klavye sorunu

w11 den w10 a düşürürken format attım format sonrası klavyem çalışıyor fakat takılma oluyor bazı tuşlar bazen basmıyor her yere taktım kapat aç vs vs sorunun çözümünü bilen var mı
  20. A

hdd ye attığım halde dolmuyor ssd ye yüklüyor

seçiyorum zaten seçtiğim halde c doluyor 1701978170 1701978186 1701978187
Geri